Take a fresh look at your lifestyle.

انواع روش های کاشت مو بهمراه فیلم و توضیحات

افرادی که از طاسی سر رنج می برند و نتایج منفی از روش های سنتی و استفاده از محلول های تقویت کننده دریافت کردند و نا امید شدند، می توانند با کمک یکی از روش های کاشت مو، رشد مجددا مو سرشان را تجربه کنند. افرادی که به مشکلاتی نظیر بیماری قلبی، نارسایی کلیه یا کبد، دیابت و غیره مبتلا هستند ممکن است برای چنین جراحی مناسب نباشند و باید قبل از کاشت مو با پزشک خود مشورت کند. 5 روش برای کاشت مو وجود دارد که از رایج ترین آنها می توان به FUT (کاشت مو با جراحی) و FIT (کاشت مو بدون جراحی) اشاره کرد. که در ادامه تمام این روش های مدرن را بطور کامل شرح خواهیم داد.

مطالب پیشنهادی: عوارض و فواید کاشت مو

1. کاشت مو به روش BHT , FUE , SUT

BHT مخفف (Body Hair Transplant) به معنی کاشت موی بدن و BHHT کوتاه شده (Body Hair to Head Transplant) به معنی کاشت موی سر است. در این روش کاشت مو مشابه به روش FUE که همان (Follicular Unit Extraction) است با استخراج واحد فولیکولی انجام می شود.

SUT در اصل همان روش FIT است اما با دستگاه های میکروموتور امریکایی انجام می شود از مزیت این روش می توان به تراکم بالای کاشت مو و خط رویش طبیعی اشاره کرد. بنابراین تمامی این روش ها همچون FIT بدون جراحی و بخیه است.

در این روش ناحیه اهدا کننده مو پشت سر نیست، بلکه قسمت های دیگر بدن است. این می تواند ریش، سینه، پشت، ناحیه شکم، پاها و بازوها باشد. کاشت مو به روش BHT فقط در افرادی که سر کاملا طاسی دارند یا پشت سرشان خالی یا موهای نازکی دارند، مناسب است.

از آنجایی که ناحیه اهدا کننده می تواند هر قسمت از بدن مانند ریش، سینه، پشت، ناحیه شکم، پاها و بازوها باشد، بنابراین ضخامت، جهت و فر این موها به طور قابل توجهی متفاوت است. همچنین این موهای کاشته شده معمولاً بیش از 5 سانتی متر رشد نمی کنند!

مطالب پیشنهادی: هزینه کاشت مو در سال 1401

2. کاشت مو به روش FUT

FUT مخفف عبارت انگلیسی (Follicular Unit Transplantation) به معنی پیوند واحد فولیکولی است. این واحدها می توانند شامل یک، دو یا سه تار مو و پوست، اعصاب، ماهیچه و عروق خونی مرتبط با آنها باشند. در کاشت مو FUT، پزشک نواری از پشت یا کنار سر شما بریده و تک تک فولیکول‌های مو را استخراج می‌کند. سپس این فولیکول ها در قسمت های طاسی پوست سر شما وارد می شوند.

این جراحی در پوشاندن خط موی عقب‌رفته ناشی از طاسی با الگوی مردانه بهترین گزینه است. اندازه کوچک واحدها امکان سازگاری زیادی را در محل قرارگیری مو بر روی سر را فراهم می کند. به همین دلیل، جراحان کاشت مو می توانند الگوهای مویی را ایجاد کنند که بسیار مشابه الگوهای موی طبیعی است.

گرافت ها همچنین به اندازه کافی بزرگ هستند و معمولا ترمیم کامل در یک یا دو جلسه امکان پذیر است. مردانی که محل اهدای موی آنها بیش از 80 واحد فولیکولی در هر سانتی متر مربع دارد، کاندیدای عالی هستند. بدیهی است که مردانی که موهای ضخیم‌ تری دارند، پوشش بسیار متراکم‌تری خواهند داشت و بنابراین به نتایج زیبایی در مقایسه با مردانی که موهای نازک‌تر و ظریف‌تری دارند، میرسند.

3. کاشت مو به روش FIT

تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE) یا تکنیک جداسازی فولیکولی (FIT) یکی از جالب ترین روش های کاشت موی مدرن است. بر خلاف FUT (جراحی نواری)، این روش یک اسکار خطی در پشت پوست سر بیمار باقی نمی‌گذارد. روش FIT در پشت سر جای زخم ایجاد نمی کند و در محل برداشتن فولیکول یک لکه سفید باقی می ماند که قابل مشاهده نیست بنابراین مناسب ترین روش برای افرادی است که قصد دارند موهای خود را بسیار کوتاه نگه دارند. FUT عموماً در افراد بالای 25 سال انجام می شود که الگوهای ریزش مو در افراد جوان کمتر قابل پیش بینی است.

افرادی که FIT را برای کاشت مو انتخاب می کنند باید بدانند که این روشی نسبت به سایر روش های کاشت طولانی تر بوده و به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارد و بزرگترین نقطه ضعف این روش، آسیب 10 تا 50 درصدی به واحدهای مو در منطقه برداشته شده است که بستگی به نوع پوست، درشتی مو و نوع مو دارد (در موهای مجعد و موج دار آسیب بیشتری به ریشه وارد می شود). در تصویر زیر می توانید به وضوح تفاوت کاشت مو fit و fut را مشاهده کنید.

4. کاشت مو به روش FCI

FCI کوتاه شده عبارت انگلیسی (follicular cell implantation) به معنای کاشت سلول فولیکولی و یکی از جدیدترین روش های کاشت مو است که در آن سلول های فولیکول های موی سالم، از بیمار استخراج شده و چندین نسخه از آن در شرایط آزمایشگاهی تکثیر می شود. به عبارت دیگر طی این عمل سرپایی سلول‌های پاپیلای پوستی از چند فولیکول گرفته می‌شوند و در کشت در آزمایشگاه مخصوص گسترش می‌یابند. سپس در پوست کاشته شده تا باعث ایجاد فولیکول‌های جدید گردند.

پاپیلای پوستی (DP) متشکل از سلول‌های مشابه به فیبروبلاست‌ است که تقریباً در میان سلول‌های پستانداران بالغ منحصر به‌ فرد بوده و دارای خاصیت القایی هستند که در طول فرآیند مورفوژنز یا ریخت زایی، مو در جنین رشد می دهند، این ویژگی در طول زندگی بزرگسالی حفظ می‌شود. این ویژگی اساس یک سلول درمانی نوظهور به نام کاشت سلول فولیکولی 1(FCI) است که در آن سلول های پاپیلای پوستی که از چند فولیکول گرفته شده است در کشت گسترش یافته و سپس برای ایجاد بسیاری از فولیکول های جدید در پوست کاشته می شود.

5. کاشت مو به روش DHI

از دیگر روش های کاشت مو، می توان به DHI اشاره کرد. DHI کوتاه شده عبارت (Direct Hair Implantation) به معنی کاشت مو مستقیم است. DHI یک روش پیشرفته برای کاشت مو است که در آن فولیکول‌های مو یک به یک از قسمت اهداکننده بدن با استفاده از اکستراکتور درجه یک برداشته می‌شوند، قبل از اینکه مستقیماً روی نواحی طاسی قرار گیرند. در این روش نیازی به تراشید کل سر نیست و فقط ناحیه اهدا کننده تراشیده می شود.

طبق گزارشات، 95 درصد کاشت مو به روش DHI با موفقیت انجام شده اند. DHI معمولا برای بیماران کمتر از 35 سال توصیه می شود. دلیل این امر این است که ریزش مو در افراد زیر 35 سال خیلی پیشرفته نیست و میزان موفقیت این موارد در مقایسه با سایر گروه های سنی بسیار بیشتر است.

افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنیک که شایع ترین نوع ریزش مو است، بهترین کاندیدها برای کاشت مو به روش DHI هستند. این حالت معمولاً به عنوان ریزش مو با الگوی مردانه یا زنانه شناخته می شود.

نکته : از آنجایی که کل فولیکول های مو و سلول های اطراف آن به طور کامل از زیر سطح پوست سر برداشته می شوند، رشد مجدد مو در ناحیه اهدا کننده اصلا امکان پذیر نیست. رشد مجدد مو فقط در مناطقی از ناحیه اهداکننده که فولیکول های مو به طور کامل برداشته نشده اند، انجام می شود.

فیلم کاشت مو به روش FIT (کاشت مو بدون جراحی)

 

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.