Take a fresh look at your lifestyle.

خواص آب انار + طرز تهیه، بهترین زمان مصرف و عوارض

20 مورد از خواص آب انار، چگونگی تهیه و مواد مغذی موجود در این نوشیدنی خوشمزه

انار یکی از میوه هایی است که به داشتن خواص دارویی معروف بوده و به همین خاطر از گذشته تا به امروز هم خود میوه و هم آب آن مورد استفاده دارویی مردم در سراسر دنیا قرار می گیرد. این نوشیدنی مقادیر بالایی قند طبیعی داشته و سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، انواع ویتامین ها، مواد معدنی و فلاونوئید هاست.

انار با نام علمی  punica grantaum شناخته شده، میوه بومی ایران بوده اما در کشورهای دیگر هم کشت می شود. پوست این میوه در زمان پخته و رسیده شدن قرمز رنگ شده و نشان دهنده این است که میوه قابل خوردن است. البته پوست انار معمولا خورده نمی شود. دانه های انار درون میوه قرار دارند. آب انار عصاره این دانه هاست! در بخش های بعدی به خواص آب انار و موارد زیر اشاره خواهیم کرد:

خواص آب انار

20 خاصیت مهم آب انار در ادامه آورده شده است که با خواندن آن ها دلتان می خواهد همین الان یک لیوان آب انار بخورید.

کمک به درمان سرطان پوست

امروزه بسیاری از محصولات بهداشتی و آرایشی در ترکیبات خود انار دارند. چرا که این میوه و البته آب آن سرشار از مواد محافظتی برای پوست است. میوه انار سرشار از آنتی اکسیدان بوده و از سلول های پوستی در برابر استرس های اکسیداتیو ناشی از اشعه های UVB مراقبت می کند.

برخورد مداوم با نور آفتاب و عوامل محیطی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان پوست است. در این میان اشعه UVB بیشترین تاثیر را در آسیب رساندن به پوست دارد. در واقع اشعه UVB موجود در نور خورشید باعث آسیب به DNA سلول های پوستی، تورم و خارش می شود.

این در حالی است که آب انار سرشار از موادی است که آسیب UVB به پوست را کمتر کرده و علائم پیری پوست را کاهش می دهد. بنابراین آب انار به درمان مشکلات پوستی به خصوص سرطان پوست کمک می کند. لازم به ذکر است که آب انار به صورت موضعی بر پوست موش های آزمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفته و در نتیجه ثابت شده است که این ماده نه تنها در درمان، بلکه در جلوگیری از ابتلا به سرطان پوست هم موثر است. البته به منظور دستیابی به نتایج مورد اطمینان تر باید آزمایشات و تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.

آب انار یکی از میوه های سرشار از ویتامین C است. بر همین اساس این ماده می تواند در جلوگیری از علائم پیری، مانند چروک و خطوط لبخند هم موثر باشد. در نتیجه برخی مطالعات ثابت شده است که دانه های انار و روغن به دست آمده از آن می تواند با تحریک تولید سلول های پوستی، اپیدرم، اسکارهای به جا مانده از زخم ها را با سرعت بیشتری درمان کند.

خواص آب انار برای لاغری

نتایج به دست آمده از تحقیقات حاکی از آن است که مصرف انار منجر به کاهش وزن می شود. کاهش وزن ناشی از مصرف این میوه به علت مقادیر بالای فیبر موجود در آن است.

مطالعات انجام شده بر این میوه و عصاره آن همچنین ثابت کرده است که این ماده می تواند در کاهش چربی هم موثر باشد. البته به منظور روشن شدن نقش انار در جلوگیری از چاقی باید آزمایشات انسانی بیشتری در این زمینه انجام شود. آزمایشات انجام شده بر موش ها ثابت کرده است که دانه های انار و عصاره برگ این میوه در از بین بردن چربی تاثیر بسزایی دارند. این دستاورد می تواند قدم بزرگی در زمینه کاهش وزن سالم باشد.

خواص مثبت آب انار در دوران بارداری

آب انار می تواند مشکلات مربوط به دوران بارداری را کاهش دهد. برخی مطالعات نشان داده است که عصاره این میوه با کاهش استرس اکسیداتیو بر جفت که یکی از کلیدی ترین بخش های بدن در سلامت جنین است، مشکلات بارداری را به شکل چشمگیری کاهش می دهد. به منظور دستیابی به نتایج شفاف تر باید آزمایشات بیشتری در این زمینه انجام شود.

خواص آب انار برای جلوگیری از سرطان کلون، روده بزرگ

نوشیدن آب انار، ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد. تانین، الاجیک اسید و پونیکالاجین موجود در عصاره این میوه بر سلول های کلون، روده بزرگ، اثرات ضد تکثیری دارند. تحقیقات دیگری هم در این زمینه انجام شده و در نتیجه ثابت شده است که الاجیتانین موجود در عصاره این میوه هم می تواند در جلوگیری از سرطان روده بزرگ موثر باشد. این مورد یکی از اصلی ترین خواص انار است. همگی خیلی خوب می دانیم که خوردن دانه های این میوه خیلی راحت نیست! در عین حال می توان با جایگزین کردن عصاره انار به جای دانه ها، از این خاصیت فوق العاده انار بهره مند شد!

تاثیر آب انار در درمان کبد چرب

دانه های انار استرس اکسیداتیو و تورم را کاهش می دهند. در نتیجه این میوه می تواند درمانی برای مشکل کبد چرب باشد. در مطالعات انجام شده بر موش ها ثابت شده است که مصرف روتین آب انار می تواند از بیماری های مربوط به کبد که منشا غیر الکلی دارند جلوگیری کند. در یکی دیگر از مطالعات انجام شده بر موش ها ثابت شده است که دانه های انار می تواند از کبد و باقی ارگان های دخیل در یرقان مراقبت کند.

خواص آب انار در کمک به پاکسازی و گرفتگی عروق

عصاره انار سرشار از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول هاست. تحقیقات نشان داده است که این مواد ارگانیک تاثیر بسزایی در جلوگیری از تصلب شریان دارد. تصلب شریان ها بیماری است که در آن، دیواره های رگ های خونی رسوب کرده و در نتیجه مسیر حرکت خون در رگ باریک می شود.

در تحقیقاتی دیگر ثابت شده است که آب انار تولید تینریک اکسید را افزایش می دهد. تینریک اکسید از آسیب های ناشی از استرس های اکسیداتیو جلوگیری می کند. در نتیجه کاهش استرس اکسیداتیو تصلب شریان ها هم به شکل چشم گیری کاهش پیدا می کند.

جالب است بدانید که مصرف روتین عصاره انار می تواند در درمان تصلب پیشرفته سرخرگ کاروتید مشترک هم تاثیر گذار باشد.

خواص آب انار برای قلب و جلوگیری از بیماری های قلب و عروق

انار و مواد فوق العاده موجود در آن در آن در طب پزشکی و داروسازی مورد استفاده قرار می گیرند. چرا که این مواد در درمان بیماری های قلب و عروق از جمله ضربان قلب بالا و نارسایی شریانی تاثیر بسزایی دارد. پر فشاری ریوی ریسک ابتلا به بیماری های قلب و عروق را افزایش می دهد. محققان در این مورد تحقیق کرده و به این نتیجه رسیده اند که عصاره انار استرس وارد بر سلول های گیرنده اندوتلین را کمتر می کند.

یکی دیگر از علت های ابتلا به بیماری های قلب و عروق، مصرف دراگ و مواد شیمیایی است. مطالعات نشان داده است که عصاره انار در برابر کاردیو تکسیدیتی، سمیت خونی، هم موثر است.

خواص آب انار برای مردان: درمان اختلال نعوظ

آنتی اکسیدان های موجود در انار استرس اکسیداتیو و تورم را کمتر می کنند. هر دوی این عوامل کمک می کنند تا اختلال نعوظ کمتر شود.

در آزمایشی که در این مورد انجام شده ثابت شده است که عصاره این میوه می تواند اختلال نعوظ متوسط تا شدید را بهبود ببخشد.

در یکی دیگر از آزمایش های کلینیکی هم ثابت شده است که مواد فتو شیمیایی موجود در عصاره انار می تواند استرس اکسیداتیو را به شکل چشمگیری کمتر کند. البته در ادامه نتایج این تحقیقات ذکر شده که برای رسیدن به نتیجه ای قطعی تر در مورد تاثیر عصاره انار بر ارولوژی مردان به خصوص اختلال نعوظ باید مطالعات بیشتری انجام شود.

خواص ب انار برای کاهش کلسترول خون

انار مقادیر بالایی از پلی فنول ها و سایر آنتی اکسیدان ها دارد. باورش کمی سخت است اما مقدار این مواد سه برابر بیشتر از مقدار موجود در چای سبز و شراب قرمز است. این آنتی اکسیدان ها کمک می کنند تا کلسترول خون کاهش پیدا کند. آمار و ارقام به دست آمده در یکی از آزمایش های کلینیکی انجام شده در این مورد نشان می دهد که عصاره انار کلسترول LDL پلاسمای بیماران را به شکل چشمگیری کاهش می دهد.

در آزمایشی که بر روی حیوانات انجام شده فاکتور های پایین آورنده لیپید که در آب انار وجود دارند مشخص شده اند. در ادامه این تحقیقات نحوه عملکرد این فاکتورها در پایین آوردن کلسترول خون هم ذکر شده است. همچنین در این تحقیقات ثابت شده است که فیتوسترول های موجود در آب انار، LDL موجود در پلاسما را کاهش می دهد.

خواص آب انار برای مردان: درمان سرطان پروستات

تحقیات انجام شده بر انسان ها و حیوانات نشان داده است که عصاره انار به بهبود سرطان پروستات کمک می کند. شواهد کلینیکی این آزمایش نشان می دهد که آنتی ژن های پروستات موجود در سرم خون با مصرف عصاره انار کاهش پیدا می کند. بنابراین انار در این مورد خاصیتی مشابه با داروهای شیمی درمانی دارد.

علاوه بر این در ادامه آزمایش های انجام شده در این مورد مشخص شده است که الاجیک اسید، لوتئولین و پونیسیک اسید موجود در این ماده از بزرگ شدن پروستات جلوگیری می کند. بنابراین، عصاره انار، عمر بیماران مبتلا به سرطان پروستات را طولانی تر می کند.

خواص آب انار برای کاهش فشار خون

مطالعات نشان داده است که آب انار فشار خون را پایین می آورد. مصرف مداوم و روتین آب انار هر دو نوع فشار سیستولی و دیاستولی را به شکل تاثیرگذاری کاهش می دهد.

در نتیجه آزمایشات دیگری که بر انسان و حیوان انجام شده هم ثابت شده است که عصاره انار به صورت کوتاه مدت و بلند مدت در کاهش فشار خون تاثیر گذار است و می توان آن را در فهرست بهترین خوراکی برای کاهش فشار خون قرار داد.

خواص آب انار برای افزایش غریزه جنسی: کمک به زایایی و افزایش سطح تستوسترون

در افسانه ها انار به عنوان میوه ای مقوی برای غرایز جنسی معرفی شده است. مطالعات امروز دنیای علم هم نشان می دهد که نوشیدن عصاره این میوه استرس را کاهش داده، کورتیزول را کم، سلامتی را بهبود و در نتیجه غریزه جنسی را در مردان و زنان بالاتر می برد.

مطالعات انجام شده بر موش ها ثابت کرده است که عصاره انار کیفیت اسپرم را بهترکرده ، میزان تستوسترون را بالا برده و نسبت اسپرم های سالم به ناسالم را افزایش می دهد.

در یکی دیگر از مطالعات انجام شده بر آب انار ثابت شده است که این عصاره جادویی هورمون های بالا برنده قدرت جنسی را در زنانی که مبتلا به سندورم پلی کیستیک هستند افزایش می دهد. در ادامه این آزمایش هم مشخص شده است که عصاره انار سطح تستوستورن را هم افزایش می دهد.

خواص آب انار برای سنگ کلیه

در بسیاری از مطالعات انجام شده، ثابت شده که استرس اکسیداتیو ارتباط مستقیمی با تشکیل سنگ کلیه دارد. همان طور که در بخش های قبلی هم اشاره شد، عصاره انار دشمن استرس اکسیداتیو است.

در یکی از آزمایش ها مشخص شده که اب انار سطح کلسیم اگزالات را که منجر به تشکیل سنگ کلیه می شود پایین می آورد.

باید اشاره کنم که نوشیدن عصاره این میوه در حیوانات از تشکیل کریستال های ادراری در کلیه ها جلوگیری می کند. بنابراین آب انار را می توان در رژیم غذایی افرادی که سنگ کلیه اگزالات دارند قرار داد.

فواید آب انار برای افراد مبتلا به دیابت

محققان با انجام مطالعات فراوان ثابت کرده اند که آب انار استرس اکسیداتیو و پراکسیداسیون لیپید را در سلول های موثر در دیابت کمتر می کند. البته در ادامه این تحقیقات هم اشاره شده است که پیش از تجویز این نوشیدنی به عنوان دارو برای درمان دیابت باید تحقیقات بیشتری در این مورد انجام شود.

ثابت شده است که برخی از ترکیبات این میوه اثر آنتی دیابتی دارند. از جمله این مواد می توان به گالیک، اورسولیک، و اولئانولیک اسید اشاره کرد.

خواص آب انار برای مدیریت و کنترل بیماری آرتروز

خواص ضد تورمی این میوه است که تاثیرات مثبتی بر کنترل بیماری آرتروز دارد. مواد موجود در این میوه, سرعت نرم شدن استخوان را پایین آورده و آنزیم هایی را که منجر به آرتروز می شوند مسدود می کنند.

آتروز رماتیسمی که علائمی ماند تورم، درد و خشکی دارد با نوشیدن مداوم عصاره انار قابل کنترل است. البته این ادعا نیاز به بررسی و مطالعات بیشتر دارد. اما محققانی که روی موش ها کار می کنند ثابت کرده اند که عصاره این میوه بر کندتر کردن روند این بیماری تاثیر مثبتی دارد.

خاصیت آب انار در کمک به درمان بیماری آلزایمر

یک تحقیقات بلند مدت 15 ماهه ثابت کرده است که مصرف روتین آب انار به عنوان مکملی برای رژیم غذایی، آتوفاژی را افزایش می دهد. آتوفاژی فرآیندی است که در آن مواد زاید درون سلول ها به مواد مغذی برای رشد، ترمیم و سوخت رسانی بازیافت می شوند. علاوه بر این با مصرف عصاره انار تورم کم، و تجمع آملوئید بتا در مغز کمتر می شود.

در باقی مطالعات هم ثابت شده است که انار ترکیباتی دارد که  از سیستم عصبی مراقبت می کند. عصاره این میوه حافظه را بهبود بخشیده و جلوی از دست رفتن آن را می گیرد و در نتیجه برای بیماری آلزایمر و پیشگیری از آلزایمر مفید است.

کمک به کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه

آب انار یکی از غذاهای ضد سرطان سینه است. نوشیدن آب انار می تواند منجر به کند شدن رشد سرطان سینه و حتی جلوگیری از ابتلا به این بیماری شود. تست های آزمایشگاهی نشان داده اند که الاجیتانین موجود در عصاره آب انار می تواند ترشح استروژن را متوقف کند. سرطان سینه در اثر ترشح بیش از اندازه استروژن ایجاد می شود. در این صورت با نوشیدن مداوم آب انار می تواند روند رشد این بیماری را کند و حتی متوقف کرد.

البته در ادامه ثابت شده است که انار خاصیت ضد تکثیری داشته و ژن های مسئول تولید استروژن را غیر فعال می کند.

خواص آب انار برای سلامت دهان

مطالعات اخیر ثابت کرده است که انار مانند معجزه ای منجر به محکم تر شدن لثه ها و سفت شدن دندان های شل می شود. عصاره این میوه خواص آنتی میکروبی داشته و با باکتری های دهان و دندان مقابله می کند. جالب است بدانید که دانه های انار جرم های دندانی و میکرو ارگانیسم های روی دندان ها را از بین می برند. تحقیقات دیگری هم در این مورد انجام شده و در نتیجه ثابت شده است که ژل تهیه شده از میوه ها می تواند التهاب لثه را از بین ببرد.

افزایش سلامت سیستم گوارشی

انار سرشار از ویتامین های گروه B بوده و از این رو برای سلامت سیستم گوارشی فوق العاده مفید است. این ویتامین ها به بدن کمک می کنند چربی، پروتئین و کربوهیدارت را به انرژی تبدیل کند. دانه های انار هم یکی از مواد غذایی سرشار از فیبر هستند؛ ماده ای بسیار مهم و اساسی برای سلامت دستگاه گوارش! فیبر در درمان خانگی یبوست و جلوگیری از یبوست نقش مهمی دارد. دانه های این میوه هم خاصیت ضد تورمی داشته و به همین خاطر در درمان بیماری روده از جمله کولیت زخمی بسیار موثر هستند.

البته باید به خاطر داشته باشید که انار میوه ای اسیدی با PH 3 است. بنابراین خوردن میوه یا حتی عصاره آن می تواند برخی بیماری های گوارشی از جمله سوزش سر دل، رفلاکس اسیدی، رفلاکس معدوی، زخم معده و دهان را وخیم تر کند. بنابراین بهتر است در صورت ابتلا به این بیماری ها، پیش از خوردن این میوه، با پزشک متخصص در این مورد مشورت کنید.

خواص انار برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی

آنتی اکسیدان های قوی موجود در انار سیستم ایمنی را تقویت می کنند. مطالعات انجام شده در این زمینه ثابت کرده است که چطور آنتی اکسیدان های موجود در این میوه و عصاره اش می توانند با باکتری ها و ویروس هایی که سلامت بدن را به مخاطره می اندازند مبارزه کنند.

البته فقط همین نیست! انار با برخی بیماری های دیگر که در ارتباط مستقیم با ضعیف شدن سیستم ایمنی هستند هم مبارزه می کند. مطالعات انجام شده در این زمینه بسیار کم بوده و برای رسیدن به نتایج قابل اطمینان تر باید تحقیقات بیشتری انجام داد. اما در عین حال تا به این جای کار می دانیم که انار به احتمال زیاد پتانسیل این را دارد که بیماری انسدادی مزمن ریه را درمان کند. البته این میوه تاثیری مانند داروهار درمان این بیماری ندارد. اما امید است که در آینده شاهد چنین پیشرفتی باشیم!

همچنین بخوانید: آیا انار برای سرما خوردگی خوب است

در ادامه به بررسی مواد مغذی موجود در انار می پردازیم.

مواد مغذی موجود در آب انار چیست؟

آب انار تازه پکیجی کامل از بهترین مواد مغذی و ضروری برای بدن است. این میوه سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر خوراکی و اسیدهای چرب بوده و در عین حال هیچ کلسترولی ندارد. جالب است بدانید که کالری این میوه هم خیلی پایین است.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از USDA، دپارتمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا، ارزش غذایی هر 100 گرم آب انار تازه به شرح زیر است:

انرژی54 کیلو کالری
پروتئین15/0 گرم
کربوهیدرات13/13 گرم
فیبر خوراکی1/0 گرم
شکر65/12 گرم

آب انار سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین A، تیامین، نیاسین، فولات، ریبوفلاوین، پتاسیم، منیزیم، زینک، و کلسیم است. این عصاره اسید های ارگانیک متفاوتی هم دارد از جمله، آسکوربیک اسید، سیتریک اسید، مالیک اسید و فوماریک اسید. البته آمینو اسیدهای موجود در این میوه را نباید از این لیست بلند بالا جا انداخت؛ متیونین، پرولین و والین از جمله آمینو اسید های موجود در عصاره انار هستند!

همچنین بخوانید: کالری نار

طرز تهیه آب انار

طرز تهیه آب انار

تهیه آب انار خیلی ساده تر از آنی است که فکر می کنید! قبل از شروع باید به این نکته توجه کنید که انار مورد نظر شما تاره و در بهترین شرایط ممکن باشد. پوست یک انار سالم و رسیده، قرمز یا قرمز تیره بوده، بسیار براق و نرم است! تا حد ممکن از انار های ارگانیکی که توسط کشاورزان فروخته می شوند استفاده کنید!

مواد مورد نیاز برای تهیه آب انار

8 عدد انار
چاقو
کاسه ای با سایز متوسط
آب
میکسر
2 لیوان برای سرو آب انار

مراحل طرز تهیه آب انار

  1. انار را خوب بشویید.

  2. سر و ته انار را با چاقو جدا کنید.

  3. چهار تا پنج برش نسبتا عمیق از سر تا ته انار ایجاد کنید.

  4. با فشار آوردن بر قسمت های برش داده شده، انار را به چند قسمت تقسیم کرده و باز کنید.

    در این مرحله انار باز شده و شما می تواند دانه ها را ببینید. سپس انار باز شده را کنار بگذارید.

  5. درون کاسه ای با سایز متوسط آب بریزید.

    هر بخش از انار را درون آب برده و خیلی آرام دانه ها را از پوسته خارج کنید. با این کار دانه ها تمیز مانده و بیرون نمی ریزند.

  6. دانه های انار را در میکسر بریزید.

    دانه ها را آبکشی کرده و درون میکسر بریزید. سپس دانه ها را میکس کنید.
    عصاره به دست آمده در میکسر ترکیبی از آب انار و فیبر موجود در دانه ها بوده و حالتی غلیظ شبیه به اسموتی دارد. اما اگر دوست دارید آب انار شما رقیق تر باشد می توانید ترکیب را از صافی رد کرده و فقط آب انار را نوش جان کنید.
    ترکیب مورد نظر را درون لیوان ریخته و خنک و تازه نوش جان کنید.

تهیه آب انار بسیار ساده است. می توانید هر روز با همین روش ساده آن تهیه کرده و از تمام خواص آن بهره مند شوید. در بخش بعدی به عوارض مصرف آب انار اشاره خواهم کرد. در ادامه با من و مجله «مینویسم» همراه باشید.

نوشیدن آب انار بسیار مفید است اما زمانی که حدود رعایت شود. در این بخش به مطالعات انجام شده بر سو مصرف این میوه اشاره خواهم کرد.

عوارض مصرف بیش از اندازه آب انار

همان طور که پیش از این هم اشاره شد، انار کاهنده فشار خون است. بنابراین خوردن بیش از اندازه میوه یا عصاره آن می تواند منجر به افت زیاد فشار خون شود. توصیه می شود افرادی که قرص های فشار خون مصرف می کنند، دور نوشیدن عصاره انار را خط بکشند.

عصاره انار یکی از مواد غذایی سرشار از پتاسیم است. مصرف بیش از اندازه این عصاره منجر به هایپر کالمی، بالا رفتن پتاسیم، خواهد شد. بنابراین افراد تحت ریسک، به عبارتی کسانی که مشکل کلیوی دارند، باید در این مورد حدود را رعایت کنند.

برای مطالعه بیشتر مقاله مضرات انار را بخوانید

سخن پایانی

در آزمایش های انجام شده بر حیوانات دیده شده که عصاره انار با برخی داروها تداخل دارد. البته این مورد برای انسان ها صدق نمی کند. برای مثال عصاره انار در عملکرد آنزیمی به نام CYP2C9 اختلال ایجاد نمی کند. این آنزیم مسئول متابولیزه کردن داروهای مربوط به دیابت، سلامت قلب و لخته خون است.

باید اعتراف کرد که ارزش انار و عصاره اش به دلیل وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن است. این میوه با وجود دارا بودن مقادیر بالایی از ویتامین ها، مواد معدنی و فلاونوئیدها، در جلوگیری از ابتلا به مشکلات پوست، و سرطان روده موثر است. در عین حال نوشیدن عصاره انار تضمینی برای سلامت سیستم گوارش، تقویت متابولیسم و کمک به کاهش وزن است. این میوه بهترین گزینه ممکن برای تنظیم قند و فشار خون است. بیماری های مزمن و آزار دهنده ای مانند اختلال نعوظ و باروری با این میوه کنترل می شوند. علاوه بر این باید اشاره کنم که مصرف انار به دتوکس و پاکسازی بدن کمک شایانی کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کند. فراموش نکنید که مصرف انار باید به اندازه باشد، به خصوص برای کسانی که مشکل کلیوی دارند!

سوالات متداول در مورد نحوه مصرف آب انار

بهترین زمان برای نوشیدن آب انار چه زمانی است؟

بهترین زمان برای نوشیدن آب انار صبح ها، بعد از نوشیدن آب است. بدن در این شرایط تمام مواد مغذی موجود در آب انار را جذب می کند.

می توان با معده خالی آب انار نوشید؟

البته که می توان با معده خالی آب انار نوشید. البته فراموش نکنید که پیش از نوشیدن آب انار، حتما یک لیوان آب هم نوشیده باشید.

در طول یک روز چند لیوان آب انار می توان نوشید؟

هنوز در این مورد مطالعات مدون و کاملی انجام نشده است. اما بر اساس متوسط میزان دریافتی پتاسیم هر نفر در یک روز می توان تخمین زد که نوشیدن یک فنجان آب انار مجاز است. هر فنجان آب انار برابر است با 48 قاشق چای خوری، یا 16 قاشق غذاخوری از این عصاره.

تفاوت میان آب انار و سایر آب میوه ها در چیست؟

تفاوت میان عصاره انار و کران بری: هر دوی این عصاره ها بسیار مغذی هستند، اما وقتی پای آنتی اکسیدان ها در میان باشد، انار مقوی تر است.
تقاوت میان عصاره انار و چغندر: هر دوی این عصاره ها بدن را پاکسازی می کنند. علاوه بر این هم عصاره انار و هم عصاره چغندر برای اختلال نعوظ مفید بوده و توان جنسی را بهبود می بخشند.
تفاوت میان عصار انار و گیلاس: عصاره گیلاس سرشار از مواد ضد تورمی بوده و درد را بهبود می بخشد. البته این عصاره آنتی اکسیدان هم دارد اما نه به اندازه انار!

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.