Take a fresh look at your lifestyle.

علت خشک شدن زاموفیلیا – زرد شدن برگ و انواع بیماری زاموفیلیا

علت خشک شدن زاموفیلیا

تقریبا اکثریت ما انسان ها از دیدن طبیعت و داشتن گوشه هایی از آن در خانه مان لذت میبریم. این روزها هم که خانه ها اکثرا آپارتمانی هستند و افراد می توانند تنها دلشان را به داشتن گیاهان همیشه سبز آپارتمانی خوش کنند. یکی از این گیاهان کم دردسر که همیشه هم سبز است زاموفیلیا است. با وجود این که این گیاه راحتی است و نگهدار از آن خیلی سخت نیست اما باز هم احتمال بروز آسیب هایی برای آن است. معمولا دارندگان این گیاه به دنبال علت خشک شدن زاموفیلیا هستند. چرا که رایج ترین اتفاقی که برای آن می افتد دقیقا همین خشک شدن است. البته به غیر از این مشکل بیماری های دیگری هم برای زاموفیلیا وجود دارند که میتوانند به آن آسیب برسانند. در این مطلب قصد داریم در مورد علت خشک شدن زاموفیلیا صحبت کنیم و همچنین به بررسی انواع بیماری زاموفیلیا بپردازیم. اگر شما هم دوست دارید در مورد این گیاه آپارتمانی و مشکلات و بیماری های آن اطلاعاتی بدست آورید در ادامه با ما همراه باشید. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید زاموفیلیا می توانید به وب سایت باغ ارم به نشانی www.bagheeram.com مراجعه کنید

علت خشک شدن زاموفیلیا چیست؟

پیش از آنکه بخواهیم به بیماری های رایج برای گیاه زاموفیلیا بپردازیم ابتدا قصد داریم در مورد علت خشک شدن زاموفیلیا توضیحاتی ارائه کنیم و با هم ببینیم که تحت چه شرایطی چنین اتفاقی می تواند برای این گیاه بیفتد. هنگامی که زاموفیلیا خشک می شود ساقه آن هم چروکیده میشود. اما علت این اتفاق چیست و چرا این گیاه به این مشکل دچار میشود؟ اصلی ترین علت خشک شدن زاموفیلیا را می توان آبیاری نادرست آن عنوان کرد. در واقع هنگامی که آبیاری به این گیاه به درستی و سر تایم معین آن انجام نشود و به گیاه آب کافی نرسد رفته رفته ساقه آن چروکیده شده و زاموفیلیا خشک می شود. گیاه زاموفیلیا معمولا در یک بازه زمانی یک هفته تا نهایتا دو هفته ای م بایست آبیاری شود. یعنی فاصله بین آبیاری ها دست کم 7 روز و نهایتا 15 روز می بایست باشد. مشخص کردن یک زمان دقیق برای هر گیاه کار درستی نیست و دارنده آن گیاه می بایست با توجه به شرایط گیاه خود زمان مناسب برای آبیاری را مشخص کند. برای زاموفیلیا بهترین زمان برای آبیاری با توجه به خشک شدن خاک پای گیاه مشخص میشود. براساس توصیه های کارشناسان کشاورزی در مورد زاموفیلیا بهترین زمان برای آبیاری این گیاه وقتی است که  5 سانتی متر از خاک آن بدون آب باشد. برخ از کارشناسان هم اعلام می کنند وقتی یک سوم خاک کاملا خشک بود گیاه ما نیاز به آبیاری دارد. در ادامه این مطلب علت خشک شدن زاموفیلیا نوبت به بررسی بیماری های رایج آن میرسد، با ما در بخش بعدی همراه باشید تا بیماری های این گیاه را بیشتر بشناسید.

زاموفیلیا زرد

بررسی انواع بیماری زاموفیلیا

حال که در مورد علت خشک شدن زاموفیلیا اطلاعاتی به دست آوردیم و دانستیم که علت عمده این مشکل از کم آبی گیاه است نوبت به آن میرسد که در مورد سایر بیمار هایی که برای این گیاه زینتی اتفاق می افتد هم بیشتر بدانیم. به طور کلی شما می بایست به صورت منظم قسمت های مختلف گیاه زاموفیلیا خود را مورد بررسی قرار دهید و در صورتی که تغییرات غیر معمولی را مشاهده کردید آن را حتما پیگیری کنید و به هیچ عنوان به تعویق نیندازید. برگ های زاموفیلیا، ساقه، خاک و حتی ریشه ان بخش هایی هستند که می بایست به صورت منظم مورد بررسی قرار بگیرند و در صورت بروز هرگونه تغییر سریعا برای درمان گیاه اقدام شود. در ادامه تعدادی از مهمترین و رایج ترین بیماری های زاموفیلیا را با هم میبینیم:

  1. ایجاد لکه های سیاه بر روی برگ ها
  2. ساقه زاموفیلیا چروک شده است
  3. برگ های گیاه زاموفیلیا زرد شده اند

در ادامه به بررسی علت های به وجود آمدن این بیماری ها برای گیاه زاموفیلیا می پردازیم.

  1. ایجاد لکه های سیاه بر روی برگ ها

در این بخش از مطلب علت خشک شدن زاموفیلیا به یکی از بیماریهای رایج این گیاه می پردازیم که مربوط به برگ های آن است. در این بیماری روی برگ های زاموفیلیا لکه های سیاهی به وجود میی آید و گاها این لکه ها تا ساقه گیاه هم ادامه پیدا میکند. خود این لکه ها بر روی برگ به دو شکل کلی هستند: نخستین حالت وقتی است که بروز این لکه سیاه روی برگ با خشکی آن همراه باشد. در حالت دوم هم لکه های سیاه عموما در بخش مرکزی برگ مشاهده می شوند و حالتی آبدار دارند. لکه های نوع اول بیانگر آن هستند که گیاه و علی الخصوص برگهای آن دچار آفتاب سوختگی شده اند. در مقابل لکه های سیاه آبداری که بیشتر روی برگ و وسط آن و گاهی بر روی ساقه زاموفیلیا هم مشاهده می شود نشانگر بیمار شدن گیاه به علت وجود قارچ است. گاها آبیاری بیش از حد نیاز هم می تواند سبب بروز این بیماری شود.

  1. ساقه زاموفیلیا چروک شده است

در این بخش از علت خشک شدن زاموفیلیا نوبت به بیماری دوم برای این گیاه می رسد که چروکیده شدن ساقه های آن است. گاها میبینیم که ساقه های گیاه مان چروکیده می شوند و حتی در ناحیه برگ ها هم شاهد پیچیده برگ ها به داخل و در اصطلاح لول شدن آنها هستیم. اما علت بروز این مشکل برای گیاهمان در چیست؟ یکی از علت های آن را می توان در ارتباط با آب و هوا و شرایط جوی دانست که گیاه در آن قرار گرفته است. در واقع اگر محیط این گیاه به شدت خشک باشد و رطوبت مورد نیاز گیاه تامین نشود احتمال چروکیده شدن ساقه ها و برگ های آن وجود دارد. دمای بالای محیط هم دیگر مشکلی است که می تواند این بیماری را برای زاموفیلیا ایجاد کند. همچنین اگر آب کافی در آن شرایط گرم و خشک به گیاه نرسد می توانیم شاهد بروز این بیماری برای آن باشیم.

  1. برگ های گیاه زاموفیلیا زرد شده اند

و در آخرین بخش از این مطلب در مورد علت خشک شدن زاموفیلیا نوبت علت زرد شدن برگ های این گیاه می رسد. گیاه زاموفیلیا یک گیاه همیشه سبز است. این یعنی برگهای این گیاه در همه ایام سال سبز هستند و تنها زمانی زرد می شوند که مشکلی برای گیاه اتفاق افتاده و به بیماری دچار شده باشد. این که برگهای زاموفیلیا به رنگ زرد دربیایند می تواند از دو ناحیه برگ صورت گیرد: گاهی از نوک برگ ها این زرد شدن شروع میشود و در برخی اوقات هم این مشکل از پایین برگ شروع شده تا رفته رفته به نوک آن برسد. اگر به موقع علت این موضوع را پیدا نکنید مشکل وسیع تر شده و تمامی برگ ها گیاه م ریزند و زاموفیلیای شما خشک خواهد شد. مهمترین علتی که می توان برای این مشکل مطرح کرد آبیاری نامناسب و زیاد آب دادن به گیاه و بیش از ظرفیت آن است. هنگامی که به سیکل آبیاری گیاه دقت نکنید و به صورت بی رویه آن را آبیاری کنید سبب می شوید گیاه بیش از حد نیاز آب دریافت کرده و این مشکل را در قالب زرد شدن رنگ برگ ها به نمایش بگذارد.

جمع‌بندی

زاموفیلیا یک گیاه همیشه سبز آپارتمانی است که نگهداری از آن بسیار راحت است، اما گاهی این گیاه به علت های مختلف خشک می شود. در این مطلب به بررسی علت خشک شدن زاموفیلیا پرداخته ایم و در ادامه بیماری رایج این گیاه را هم شرح داده ایم. اگر تمایل به خرید یک زاموفیلیای سبز و سرحال داشتید، پیشنهاد می کنیم از محصولات باغ ارم در دسته بندی زاموفیلیا دیدن فرمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید زاموفیلیا اینجا کلیک کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.