Take a fresh look at your lifestyle.

عوارض بعد از ایمپلنت دندان که در کوتاه مدت یا بلند مدت ایجاد می شود

مشکلات و عوارض پس از ایمپلنت دندان ممکن است اندکی بعد از عمل یا سالها بعد اتفاق بیفتد. شکست ایمپلنت دندانی یکی از عوارض بعد از ایمپلنت است که در مراحل اولیه، ممکن است طی سه تا چهار ماه اول پس از عمل اتفاق بیفتد. ممکن است بعد از عمل تا حدودی درد یا ناراحتی را تجربه کنید که می توانید با داروهای ضد درد و مسکن آن را مدیریت کنید.

چنانچه درد بعد از ایمپلنت پنج تا هفت روز بهبود نیابد، با دکتر جراح خود صحبت کنید. به یاد داشته باشید برای بهبودی کامل وضعیتتان بین سه تا شش ماه زمان لازم است. برای آگاهی بیشتر از عوارض بعد از ایمپلنت ادامه مطلب را دنبال کنید. می توانید سفید کردن دندان به روش طبیعی را نیز در مینویسم دنبال کنید.

مشکلات و عوارض بعد از ایمپلنت دندان

ایمپلنت یا کاشت دندان یک روش پرطرفدار برای جایگزین کردن دندان هایی که کشیده اید می باشد. جنس مواد به کار رفته در ایمپلنت و تخصص و مهارت پزشکی که این عمل را انجام می دهد در کاهش عوارض احتمالی بعد از ایمپلنت بسیار مؤثر است. بنابراین اگر این موارد و همین طور مراقبت های بعد از ایمپلنت به خوبی رعایت شود مشکل خاصی پیش نخواهد آمد در حالی که درد و تورم بعد از عمل ایمپلنت رایج است، مراقب عوارض بعد از ایمپلنت و عواملی که منجر به شکست ایمپلنت می شوند، باشید:

عفونت در محل ایمپلنت

یکی از عوارض بعد از ایمپلنت عفونت در محل ایمپلنت است. عفونت می تواند در حین عمل یا بعد از عمل ایجاد شود. برخی عوامل مانند داشتن بیماری خود ایمنی، استعمال سیگار و عدم رعایت بهداشت دهان می توانند زمینه را برای ایجاد عفونت مساعد کنند.

حرکات کوچک ایمپلنت

حرکات کوچک ایمپلنت که از عوارض بعد از ایمپلنت است، زمانی اتفاق می افتد که ایمپلنت فاقد پایداری لازم باشد که این اتفاق ممکن است پس از تعویض فوری دندان رخ دهد. به طور معمول، دندان مصنوعی تا زمانی که استخوان فک به درستی با ایمپلنت پیوند بخورد، به ایمپلنت وصل نمی شود. اما بعضی اوقات دکتر جراح بعد از ایمپلنت عمل جراحی فوری دندان را انجام می دهد. این روش نیاز به مراجعه کمتری به پزشک دارد، اما موفقیت ایمپلنت ذندان را در معرض ریسک بیشتری قرار می دهد.

همچنین بخوانید: بهترین مدل های مسواک برقی 2020 

حمایت استخوانی نامناسب

از دیگر عوارض بعد از ایمپلنت، حمایت استخوانی نامناسب است. چنانچه استخوان کافی برای پشتیبانی از کاشت دندان وجود نداشته باشد نیز ایمپلنت ممکن است شکست بخورد. بباید بدانید بدون استخوان کافی ، ایمپلنت نمی تواند به فک متصل شود.

واکنش های حساسیتی

ممکن است شما به آلیاژ تیتانیوم که در برخی ایمپلنت ها استفاده می شود، حساسیت داشته باشید. علائم آلرژی شامل تورم، از بین رفتن حس چشایی و احساس سوزن سوزن شدن در دهان است. چنانچه به تیتانیوم حساسیت دارید با پزشک خود درمیان بگذارید تا از ایمپلنت هایی که حاوی مواد دیگر است برای شما استفاده شود.

رعایت نکردن دستورات پزشک

فعالیت ها و عادات شما بعد از ایمپلنت نیز در به وجود آوردن عوارض بعد از ایمپلنت موثر است. ضروری است که دستورات پزشک خود را رعایت کنید تا ریسک عوارض کاهش یابد. ممکن است به شما گفته شود که برای مدتی غذاهای نرم بخورید و بهداشت دهان و دندان را مرتبا انجام دهید.

مشکلات دیررس ایمپلنت های دندانی

برای به حداقل رساندن احتمال بروز مشکلات طولانی مدت، به بهداشت خوب ادامه دهید و دهان ، ایمپلنت ها و لثه ها را سالم نگه دارید. حداقل دو بار در روز مسواک بزنید و نخ دندان بکشید، دهان خود را با دهانشویه بشویید و برای معاینات روتین به دندانپزشک مراجعه کنید.

جراحی ایمپلنت دندان می تواند یک موفقیت فوری باشد که عوارض آن تا سالها بعد بروز نمی کند. برخی از عوارض طولانی مدت ایمپلنت دندان عبارتند از:

  • آسیب دیدگی عصبی یا بافتی: این اتفاق زمانی رخ می دهد که جراح ایمپلنت را خیلی نزدیک به عصب قرار می دهد. علائم آسیب شامل بی حسی یا سوزن سوزن شدن در زبان، لب ها، لثه ها و صورت است.
  • پس زدن ایمپلنت: که البته اغلب اتفاق نمی افتد. علائم آن شامل افزایش درد در محل کاشت، تورم، تب و لرز است.
  • مشکلات سینوسی: کاشت دندان در فک فوقانی قرار دارد ممکن است باعث شود ایمپلنت از یکی از حفره های سینوس بیرون بزند. آسیب دیدگی به ناحیه اطراف ایمپلنت دندان ممکن است کاشت را شل و در نتیجه منجر به شکست ایمپلنت شود.

همچنین بخوانید: چه آنتی بیوتیک هایی برای درمان عفونت دندان استفاده می شوند؟

علائم شکست ایمپلنت چیست؟

چنانچه در مراحل اولیه یا دیررس یک ایمپلنت هستید، علائم احتمالی عارضه دار شدن ایمپلنت عبارتند از:

  • مشکل در جویدن
  • التهاب لثه
  • کاهش بافت لثه
  • تورم افزایش یافته اطراف بافت ایمپلنت
  • شل شدن ایمپلنت یا یک دندان جایگزین
  • درد و ناراحتی شدید

دیگر عوارض رایج بعد از ایمپلنت که برخی بلافاصله بعد از ایمپلنت ظاهر می شوند

  • ممکن است روکش ایمپلنت خارج شود
  • ممکن است روکش ایمپلنت لق شود
  • شکستگی پروتز ایمپلنت
  • شکستگی بدنه ایمپلنت
  • ترش شدن دهان
  • کبودی اطراف بافت لثه در ناحیه کاشت در چند روز اول بعد از عمل
  • تورم صورت و لثه (کمپرس آب سرد مفید است)
  • خونریزی خفیف بعد از عمل ایمپلنت
  • ممکن است بعد از چند سال نیاز به تعویض تاج دندان ایمپلنت باشد
  • عفونت در محل کاشت ایمپلنت

برای به حداقل رساندن احتمال بروز مشکلات طولانی مدت عوارض بعد از ایمپلنت، بهداشت دهان و دندان و لثه ها را رعایت کنید. حداقل دو بار در روز مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید، دهان خود را با دهانشویه بشویید و برای معاینات روتین به دندانپزشک مراجعه کنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.