خارج کردن یوزرنیم و پسورد اینستاگرام از حال ذخیره شده (remember) و جلوگیری از ورود اتوماتیک

0
خارج کردن یوزرنیم و پسورد اینستاگرام از حال ذخیره شده (remember)

آموزش آسان خارج کردن یوزرنیم و پسورد اینستاگرام از حال ذخیره شده (remember) و جلوگیری از ورود اتوماتیک به اکانت اینستاگرام

معمولا اینستاگرام جزئیات ورود به اکانت شما را به صورت خودکار ذخیره نمی کند. و با بازکردن یک باکس به شما می گوید که می توانید در هنگام ذخیره جزئیات ورود به اکانت خود را متوقف کنید.

شاید برای خیلی ها این اتفاق افتاده باشد که در ابتدای ورود به اکانت اینستاگرام خود روی گزینه (remember) کلیک کرده اند ولی در ادامه میخواستند این گزینه غیرفعال شود اما نمی دانستد چطور باید این کار را انجام دهند. ما در این آموزش به شما خواهیم گفت چگونه باکس انتخاب remember or not now را در ابتدای ورود به سیستم فعال کنید تا انتخاب درستی داشته باشید.

برای انجام این کار مراحل زیر را  دنبال کنید.

مرحله اول: برنامه اینستاگرام خود را باز  کنید و به صفحه اکانت خود وارد شدید.

مرحله دوم: روی نماد سه خط در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و گزینه تنظیمات(Settings ) از پایین فهرست انتخاب کنید.

ورود به منوی تنظیمات اینستاگراممنوی تنظیمات اینستاگرام

مرحله ۳: در پایین صفحه گزینه Log Out را کلیک کنید.اکانت اینستاگرام

 

مرحله چهارم: صفحه ای به شکل زیر برای شما ظاهر میشود. جعبه ورود به سیستم را با متنی با مضمون (اطلاعات ورود من را به خاطر بسپار) Remember my login info دریافت خواهید کرد. آن رابردارید و روی گزینه log outکلیلک کنید.تنظیمات اینستاگرام

و یا گزینه ای پیش روی شماست که از شما سوال میکند آیا میخواهید اینستاگرام جزئیات حساب شما را به خاطر بسپارد یا نه. روی اکنون نه(not now) کلیک کنید.

آیا میخواهید اینستاگرام جزئیات حساب شما را به خاطر بسپارد یا نه

در صورتیکه قبلا از اینستاگرام خارج شده اید و قصد حذف اطلاعات ذخیره شده را دارید، باید مجددا وارد سیستم شده و مراحلی که در بالا ذکر شد را دنبال کنید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید