Take a fresh look at your lifestyle.

آیا نوشتن از مشکلات، اضطراب را کم میکند؟

اضطراب، دغدغه ای رایج بین همه اقشار مردم صرف نظر از جایگاه آن ها می‌باشد، مخصوصا در شرایط کنونی به دلیل اوضاع اقتصادی آشفته و شیوع کرونا مردم تحت فشار زیادی قرار داشته و در نتیجه اضطراب بیشتری را تجربه می نمایند. اضطراب یک حالت ناخوشایند درونی است در برابر یک تهدید و ترس و در همه ی افراد بلا استثنا وجود دارد و مسئله ایست طبیعی که موجب واکنش فیزیولوژیک در بدن میشود. اما اگر این مسئله طبیعیست چرا افراد اینهمه دغدغه حل آن را دارند؟ واقعیت اینست که سطح اضطراب مهم است. در پاسخ به برخی رویدادها و در برخی افراد از سطح طبیعی آن فراتر رفته و مدت دوام آن بیشتر است، در این صورت است که اضطراب غیرطبیعی بوده  و یک مشکل محسوب میشود. گاها اضطراب در پاسخ به یک رویداد بیرونی رخ میدهد و در این صورت ترس نام میگیرد و اگر سطح اضطراب موجود با شدت آزارنده بودن آن اتفاق هماهنگی داشته باشد، این اضطراب طبیعی محسوب میشود اما گاها رویدادی در بیرون وجود ندارد و این افکار ماست که باعث اضطراب میشود که در این صورت اضطراب غیرطبیعی می‌باشد و نیاز به درمان دارد. در این پست قصد بررسی پاسخ سوال آیا نوشتن از مشکلات، اضطراب را کم میکند؟ را داریم.

تاثیر نوشتن مشکلات بر کاهش اضطراب

برخی عادت دارند برای اینکه اضطراب و استرس خود را کنترل کنند مشکلات، برنامه ها، اضطراب ها و … را یادداشت می کنند و مینویسند و اعتقاد دارند با نوشتن برنامه ها و کارهایی که باعث اضطرابشان می شود حال بهتری دارند و از اضطراب آن ها کاسته میشود. ببینیم نوشتن چه تاثیری بر کنترل و کاهش اضطراب های ما خواهد داشت.

در خصوص پاسخ به این سوال خانم دکتر سیان بی لاک، از دانشگاه شیکاگو آزمایشی را انجام داد به این صورت که سه گروه آزمایشی را انتخاب کرده که به جز متغیر آزمایشی، در بقیه موارد یکسان بودند. یک گروه از افراد موظف بودند تمام افکار، نگرانی و دغدغه هاشون رو در مورد امتحان بنویسند. گروه دوم موظف شدند تا قبل از امتحان در مورد مسائل بی ربط مثلا خاطرات جشن تولد پارسال شان، بنویسند. گروه آخر فعالیتی قبل از امتحان انجام نمی‌دادند.

موضوع امتحان همه این افراد یکسان بود. یک آزمون سخت ریاضی. نتایج حاکی از آن بود که گروهی که در مورد نگرانی هایشان نوشته بودند، با آرامش و تمرکز خیلی بیشتر به سوالات پاسخ داده و نمرات بالاتری نسبت به افراد دیگر دریافت کردند.

تحلیل دقیق آماری نشان داد هر چه اضطراب افراد بالاتر بود بهتر می‌توانستند با روش نوشتن آن را کنترل نمایند. بنابراین نوشتن از مشکلات و دلواپسی ها روش بهتری برای کنترل استرس آن ها محسوب میشد.

حتی برای استفاده از روش های آرام سازی و کاهش استرس روانشناسان توصیه می‌کنند ابتدا دغدغه ها، نگرانی ها و آشفتگی های ذهنی خود را روی کاغذ بیاورید تا این روش ها موثر واقع شود.

پس نتیجه میگیریم نوشتن باعث کاهش اضطراب خواهد شد. همچنین توصیه میکنیم در ادامه پست مرتبط با آموزش ترفندهایی برای کاهش استرس و اضطراب در کوتاه ترین زمان را مطالعه نمایید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.