Take a fresh look at your lifestyle.

انشا درباره راستگویی، صداقت و درستکاری برای دانش آموزان

گفتن حقیقیت یکی از ارزش های مهم در جامعه است که در ایجاد اعتماد و روابط قوی با دیگران بسیار ضروری است. راست گویی به این معنی است که در اعمال و تصمیمات خود با دیگران شفاف و روراست باشیم. اگرچه گاهی اوقات ممکن است این موضوع دشوار باشد. راست گویی و گفتن حقیقت همیشه کار درستی است و میتواند هم شما و هم دیگران را از سوء تفاهم ها، درگیری ها و هنچنین پیامدهای منفی در دراز مدت در امان نگاه دارد. بهتر است این را بدانید که راست گویی و صداقت پایه و اساس همه روابط سالم است و راست گویی میتواند منجر به احترام درک و ایجاد هماهنگی بین ارتباطات افراد با یکدیگر شود. علاوه بر این صادق بودن با خودتان نیز در رشد و توسعه شخصی بسیار مهم بوده است. راست گویی به شما امکان این را میدهد تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسید و مسئولیت اعمال و تصمیمات خود را بپذیرید. به طور کلی گفتن حقیقت و راست گویی یک ارزش اساسی است که اعتماد، احترام و روابط مثیت را هم با خود و هم با دیگران تقویت میکند.

در ادامه چند انشا در مورد راستگویی و دروغگویی آورده شده که برای نوشتن انشا توسط دانش آموزان پایه های چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم مناسب است.

انشا زیبا درباره صداقت و راست گویی

همه ی ما در طول عمر خود از دیگران دروغ هایی را شنیده ایم و خودمان نیز بارها پیش آمده است که به آنها دروغ گفته ایم ولی هیچ وقت احساس آرامشی که در صداقت و راست گویی وجود دارد را نمیتوان جایگزین چیزی در زندگی کرد. راست گویی یکی از ستون های اساسی ارتباط ما آدم ها است. در واقع ما زمانی که دروغ میگوییم دیگران را فریب میدهیم و اعتماد بقیه را زیر پا میگذاریم وقتی ما به دیگران راست میگوییم شاهد این موضوع هستیم که مشکلات و اختلافات به طور موثر حل میشوند. گفتن دروغ میتواند صدمات قابل توجهی را به یک رابطه وارد کند چه این رابطه شخصی باشد، دوستانه و یا رابطه ای کاری باشد و میتواند باعث به وجود آمدن احساس خشم و ناامیدی در خودمان و در دیگران شود. راست گویی میتواند به افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس کمک کند و از آنها محافظ کند. راست گویی و صداقت در واقع تمام واقعیت هایی است که در اطراف ما وجود دارد و ما باید آنها را به دیگران بگوییم زیرا با راست نگفتن فقط باعث میشویم دیگران چیزهایی که وجود ندارد را باور کنند و به مرور زمان باعث به وجود آمدن ناراحتی و نا امیدی در وجودشان شود.

انشا درباره راست گویی و حقیقت همراه مقدمه و نتیجه

راستی را پیشه کن کاندر جهان
نیست الا راستی عزم الرجال

راستی در کار برتر حیلت است
راستی کن تا نبایدت احتیال

چون فرود آمد به جایی راستی
رخت بربندد از آنجا افتعال

جانور گردد همی از راستی
چون برآمیزد طبایع به اعتدال

جز به دین اندر نیابی راستی
حصن دین را راستی شد کوتوال

مولانا

صادق بودن و رو راستی میتواند به شما در حفظ احترام و صداقت نسبت خودتان و همچنین احترام و اعتماد شما نسبت به دیگران کمک کند. با گفتن حقیقت و راست گویی میتوانید به دیگران نزدیک ترشوید زیرا راست گویی باعث میشود حتی گفتار و کردار شما تاثیر بیشتری بر دیگران بگذارد. اگرچه ممکن است در بعضی از شرایط شما با راست گفتن باعث ناراحت شدن دیگران شوید اما این کار همیشه درست ترین و اخلاقی ترین انتخاب میتواند باشد در این موقعیت راست گفتن بهتر از این است که شما اطرافیتان را با دروغ گفتن اذیت کنید. گفتن حقیقت همیشه پایه ی یک رابطه ی خوب است. در همه ی ادیان دعوت به راست گویی را مشاهده میکنید ما همیشه با گفتن حقیقت میتوانیم به موفقیت های بیشتری برسیم و در وجود خودمان نیز احساس بهتری خواهیم داشت.

نتیجه

این را در نظر داشته باشید که همانطور که همیشه خودتان انتظار شنیدن حقیقت و راست گویی را از دیگران دارید باید شما نیز نسبت به اطرافیانتان همین طوری باشید. راست گویی همیشه سبب ایجاد احساس مثبت و آرامش در شما میشود و اعتماد بقیه را بیشتر به سمت خودتان جلب میکنید. همیشه افراد راست گو به عنوان انسان هایی شجاع و نترس نیز شناخته میشوند.

انشا درباره راست گویی برای پایه ی هفتم، هشتم و نهم

در زندگی همه ی ما داشتن روابط حرفه ای با دیگران و ایجاد کردن تعامل با آنها بسیار مهم است و برای داشتن این روابط باید راست گویی و صداقت را در تمام جنبه های زندگی خود تمرین کنید. راست گویی چه در ارتباطات شخصی چه در محیط کاری و حتی در ارتباط با افراد غریبه. همه ی ما در ارتباط برقرار کردن با افکار و احساسات خود باید صادق باشیم. وقتی به دیگران راست میگوید نشان دهند ی صداقت و احترام شما نسب به آن فرد است و همین موضوع میتواند به شما کمک کند تا ارتباطات قوی تر و معنا داری را با افراد اطراف خود ایجاد کنید. در نهایت صداقت و راست گویی نشانه ی این است که شما فردی با اعتماد به نفسی هستید صداقت همیشه به عنوان کار درستی تلقی میشود. راست گویی در هر شرایطی اهمیت دارد و صادق نبودن همیشه با عواقب زیادی همراه است. شما همیشه وقتی حقیقت را نمیگویید با واکنش منفی دیگران همراه خواهید شد از دست دادن دوستان و اطرافیان هیچ وقت ارزش این را ندارد که شما راست گو نباشید.

انشا با موضوع گفتن حقیقت و راست گویی برای تمام پایه ها ی تحصیلی

قرن ها است که بین درست و نادرست تغارض وجود داشته است با این حال حقیقت چیزی است که همه آن را درست میپندارند به همین دلیل بستگی زیادی دارد به آنچه در ذهن مردم وجو دارد مثلا حقیقتی که با نیت بد گفته میشود میتواند بدتر از دروغ باشد. جامعه ی امروزی برای حقیقت و کسی که راست گویی میکند ارزش زیادی قائل است. در دادگاه همیشه قبل از گفتن سخنی شاهدان باید نام خدا را قسم بخورند که جز حقیقت و راست گویی چیزی نگویند به همین دلیل است که صداقت و راست گویی میتواند جامعه را تبدیل به جامعه ای عادلانه کند و به ارتباطات اجتماعی در آن کمک میکند. که برعکس دروغ گفتن که میتواند اثر نامطلوب و جبران ناپذیری را به جامعه وارد کند در واقع فردی که در ارتباطش با دیگران راست گو نیست و حقیقت را نمیگوید هم به خودش و هم اطافیانش آسیب میزند. راست گویی باعث احساس شادی میشود همیشه دروغ گفتن شاید آسان تر باشد اما حقیقت زیبایی و تاثیر گذاری بیشتری در افراد دارد. البته در بعضی از شرایط در گفتن حقیقت به دیگران دقت کنید و باورها و احساسات فرد را در آن لحظه در نظر بگیرید به این دلیل که شاید با شنیدن حقیقت به آن شخص آسیب جدی وارد شود که در این شرایط راست گویی وحشتناک تر از دروغ گفتن میشود.

می توانید از مطالب ضرب المثل در مورد دروغگویی و راستگویی و متن زیبا در مورد صداقت و راستگویی که در سایت مینویسم وجود دارد برای نوشتن انشا در مورد راستگویی و دروغگویی استفاده کنید به خصوص در بخش مقدمه انشا.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.