Take a fresh look at your lifestyle.

چگونه در یوتیوب کانال بسازیم (آموزش ساده و مرحله به مرحله)

ساختن ویدیو تنها نیمی از مسیر است. شما همچنین به جایی برای انتشار ویدیو نیاز دارید تا در دسترس مخاطبان قرار گیرد. از آنجایی که یوتیوب محبوب ترین سایت میزبان ویدیوهاست، دانستن نحوه ساخت کانال یوتیوب برای شروع میر ضروری است.

آپلود و انتشار ویدیو با دو کلیک کافی نیست. شما همچنین باید عملکرد درونی پلتفرم یوتیوب را به منظور ارائه برند خود به بهترین شکل ممکن درک کنید.

در این مقاله، هر آنچه که درباره نحوه ساخت کانال یوتیوب نیاز است را به شما آموزش خواهیم داد. مهم نیست یک کانال یوتیوب شخصی درست می کنید یا این کانال برای برندتان است. مراحل توضیح داده شده در این مقاله کلی هستند.

بیایید شروع کنیم!

ساخت کانال یوتیوب چقدر هزینه دارد؟

ساخت کانال یوتیوب رایگان و بسیار آسان است. در حالی که هیچ هزینه میزبانی برای سایت گرفته نمی شود اما ممکن است هزینه های اضافی مرتبط با تولید ویدیو وجود داشته باشد. اکثر سازندگان و کسب و کارها، برای راه اندازی و شروع تولید ویدیوهای خود به بودجه کمتر از 2500 دلار نیاز دارند. این شامل قیمت دوربین، نور، میکروفون، استعداد و هزینه های ویرایش می باشد.

چرا باید کانال یوتیوب بسازید؟

کانال یوتیوب برای هر کسب و کاری که به دنبال بهبود بازاریابی ویدیویی هستند، ضروری است. با ساخت یک کانال یوتیوب، شما مکان عالی برای قرار دادن ویدیوها و به اشتراک گذاشتن آن ها با مخاطبان مشتاق و مرتبط خود خواهید داشت.

اما چرا بسیاری از کسب و کارهای B2B به بازاریابی ویدیویی روی می آورند؟ بازاریابی ویدیویی، نتایج تاثیرگذاری برای کسب و کارها داشته است. در سال 2021، تقریباً 87 درصد از شرکت ها شاهد بازگشت سرمایه مثبت از طریق بازاریابی ویدیویی بودند.

این تعداد از کسب و کارهایی که از طریق بازاریابی ویدیویی به موفقیت دست پیدا کردند، از سال 2015 به طور نجومی افزایش یافته اند. این همچنان یک شکل موثر از بازاریابی است و اکنون شرکت های بیشتری متوجه تاثیر ویدیو بر سود نهایی شده اند.

چگونه می توان یک کانال یوتیوب موفق ساخت؟

فاکتورهای مختلف بسیار زیادی در موفقیت یک کانال یوتیوب تاثیرگذار هستند. ابتدا، باید مطمئن شوید که کانال به درستی و برای بازدید بهینه شده است. ضرب المثل «اگر آن را بسازی، موفقیت به دست می آید» لزوماً در مورد کانال های یوتیوب صدق نمی کند. باید اطمینان حاصل نمایید که کانال شما دارای مولفه های لازم برای رسیدن به نتایج معنادار است.

مولفه های اصلی یک کانال یوتیوب موفق شامل موارد زیر است:

  • تمرکز بر کانال (یعنی برای یک کسب و کار یا سازمان خاص طراحی شده باشد)
  • ویدیوهای باکیفیتی که جذب مخاطب می کنند.
  • عناوین، برچسب ها و توضیحات بهینه شده
  • عکس های پروفایل، هدرها و پلی لیست ها
  • ترافیک از کانال های دیگری که دارید، به این کانال
  • آخرین نکته اما شاید مهم ترین: شما به ثبات نیاز دارید. درست شبیه به بازاریابی محتوا و سئو، از قبل باید تعداد ویدیوهایی که به صورت مرتب منتشر می کنید را بدانید تا بتوانید داده ارزشمند را جمع آوری کرده و شروع به دیدن بازدیدهای بیشتری بکنید.

همچنین بخوانید: سابسکرایب در یوتیوب

نحوه ساخت کانال یوتیوب – گام به گام

اکنون که اساس کار را می دانید، وقت آن رسیده تا کانال یوتیوب خود را بسازید.

این مراحل به شما در فرآیند ساخت کانال کمک خواهند کرد. با دنبال کردن دقیق مراحل زیر، شما صاحب کانال حرفه ای یوتیوب می شوید که نشان دهنده کسب و کار یا سازمانتان به بهترین شکل ممکن است.

1- حساب کاربری خود را بسازید

برای شروع، به YouTube.com بروید و وارد حساب گوگل خود شوید. گام نخست ساده است و شما را در مسیر درست قرار می دهد.

برای ایجاد یک حساب کاربری، شما به یک آدرس ایمیل فعال مرتبط با حساب یوتیوب خود نیاز دارید. در این مرحله، شما باید تصمیم بگیرید: آیا این یک کانال شخصی است یا برای کسب و کارتان بکار خواهد رفت؟ پاسخ شما، نوع آدرس ایمیلی که استفاده می کنید را نشان خواهد داد.

پیش از درست کردن حساب کاربری، باید هدف از ساخت کانال یوتیوب را در نظر بگیرید. در مورد سوالات زیر فکر کنید:

  • چه نوع ویدیوهایی می خواهید پست کنید؟
  • می خواهید اعضای کانالتان چه کسانی باشند؟
  • می خواهید چگونه به دیگران معرفی شوید؟

به منظور ساخت حساب یوتیوب شخصی، می توانید از ایمیل شخصی خود استفاده کنید. برای ساخت حساب یوتیوب شرکتی، از ایمیل کاری یا ایمیل شرکت مانند info@companyname.com استفاده کنید. اگر حساب جیمیل ندارید می توانید مقاله آموزش ساخت جیمیل بدون شماره موبایل را بخوانید.

بعد از مراجعه به سایت یوتیوب و وارد شدن با ایمیل (sign in)، می توانید شروع به ساخت کانال یوتیوب کنید. مانند تصویر زیر عمل کنید. روی گزینه create a channel کلیک کنید.

ساخت کانال در یوتیوب

می بینید که به همین راحتی کانال یوتیوب شما ساخته شده است. روی your channel کلیک کنید و برای تنظیمات کانال یوتیوب بر دکمه Customize Channel کلیک کنید تا داشبورد کانال باز شود و بتوانید کانال را برای کسب و کارتان شخصی سازی کنید.

چگونه در یوتیوب کانال بسازیم

با تکمیل این مرحله، برای مراحل بعدی آماده خواهید شد. مراحل بعدی بیشتر بر ساخت کانال و اطمینان از طراحی و ساختار آن به منظور برآورده کردن نیازهای حساب کاربریتان است. صفحه کانال جایی است که می توانید ویدیوهای خود را به اشتراک بگذارید، بنر کانال را تنظیم کنید، برچسب های یوتیوب اضافه کنید و تجزیه و تحلیل های یوتیوب خود را بررسی نمایید.

2- نام و توضیح کانال را بروزرسانی کنید

بعد از ساخت حساب کاربری، وقت آن رسیده تا کانال حساب شخصی یا کسب و کارتان را بسازید. اولین کاری که باید انجام دهید، بروزرسانی نام کانال به چیزی است که نوع محتوای صفحه را نشان می دهد.

با انجام این کار، مطمئن می شوید که عموم مردم می توانند کانال شما را با جستجوی نام سازمان یا کسب و کارتان پیدا کنند.

برای شروع، بر دکمه Basic Info در منوی بالا کلیک کنید. اکنون، می توانید نام، توضیحات و URL کانال را تغییر دهید.

به عنوان مثال، این اطلاعات پایه ای است که ما در کانال یوتیوب Kinsta استفاده می کنیم.

مطمئن شوید که از این سه گزینه بیشترین بهره را برای ساخت کانال خود ببرید. افزودن عنوان، توضیح و URL یک روش عالی برای بهبود سئو یوتیوب است.

از کلمات کلیدی مرتبطی که ممکن است مخاطب تان آن ها را جستجو کند، استفاده نمایید. این کار کمک می کند تا کانال یوتیوبتان در اوایل موتور جستجوی یوتیوب ظاهر شود.

با یک عنوان و توضیح مرتبط، مخاطب بیشتر با صفحه شما آشنا خواهد شد.

3- عکس و لوگو پروفایل خود را آپلود کنید

در مرحله بعد، وقت آن رسیده تا بر برندینگ صفحه خود تمرکز کنید تا بتوانید سازمان یا کسب و کارتان را به خوبی معرفی کنید.

لازم است تا سه عکس برندینگ مهم را آپلود کنید: عکس، تصویر بنر و واترمارک ویدیو.

باید صفحه یوتیوب تان دارای پسوند برندتان باشد. بنابراین، این مرحله به منظور تضمین این که تمام پلتفرم های دیجیتالی شما دارای پیامی واحد هستند، ضروری می باشد.

کانال های دارای تصاویر با کیفیت به عنوان تصویر، بنر یا واترمارک برای بیننده جذاب تر و برای بینندگان منفعل حرفه به نظر می رسند.

آن‌ها ممکن است با یک عکس نمایه یا بنر به یاد ماندنی جذب شوند و برخی از ویدیوهای شما را تماشا کنند.

برای آپلود این تصاویر، روی برگه برندینگ واقع در نوار پیمایش در بالای صفحه کلیک کنید.

بعد از آپلود، چیزی شبیه به این را خواهید دید:

شما باید یک لوگو با کیفیت و واضح حداقل 98×98 پیکسلی با سایز کمتر از 4 مگابایت را آپلود کنید. ما آپلود یک تصویر PNG را توصیه می کنیم.

نحوه ساخت لوگو برای کانال یوتیوب

در نظر بگیرید که چه عکس یا لوگویی نشان دهنده کانال شما خواهد بود. این لوگو در مکان های متعددی ظاهر می‌شود، ازجمله هر صفحه‌ای که ویدیوی شما را میزبانی می کند و نظراتی که اضافه می کنید.

برای شروع طراحی، می توانید از نرم افزارهایی مانند Adobe Photoshop یا Illustrator استفاده کنید. اگر علاقه ای به طراحی مستقل ندارید، می توانید طرح را با استفاده از سرویسی مانند 99designs جمع سپاری کنید.

نحوه ساخت چنل آرت یوتیوب

المان مهم دیگر در کانال یوتیوب، تصویر بنر است.

برای تصویر بنر، باید در نظر بگیرید که چگونه می توانید برند خود را گسترش دهید و سبک عکسی که برای عکس پروفایل خود استفاده کرده اید را بسازید. می توانید از یک عکس یا یک گرافیک سفارشی با تصاویری که برند شما را برجسته می کنند، استفاده نمایید.

این گرافیک در بالای صفحه شما، در پشت عکس پروفایل ظاهر می شود. گرافیک باید حداقل 2048×1152 پیکسل و کمتر از 6 مگابایت باشد.

نحوه ساخت آیکون کانال یوتیوب

آیکون، المانی از لوگوست که برندتان را نشان می دهد.

باید آیکونی که می خواهید برای واترمارک ویدیوی خود استفاده کنید را در نظر بگیرید. واترمارک ویدیو در گوشه هر ویدیو ظاهر می شود. بهتر است که واترمارک با تصویر پروفایل تفاوت داشته باشد؛ با این وجود، هر دو مورد می توانند یک تصویر باشند.

با واترمارک، مخاطب می تواند به سرعت ویدیوهایی که به شما تعلق دارند را شناسایی کند. واترمارک به ایجاد یکپارچگی در ویدیوها کمک می کند .

این تصاویر در تضمین موفقیت حساب یوتیوب شما ضروری هستند. با برندینگ در سراسر کانال، مرکزی برای توسعه برند یا کسب و کارتان ایجاد خواهید کرد.

4- ویدیوهای خود را آپلود کنید

اکنون، زمان آپلود ویدیوهایتان رسیده است. این رویداد اصلی در صفحه یوتیوب است.

در مجموع، مخاطبان شما تنها در صورتی از صفحه شما بازدید می کنند که محتوای ویدیویی جذابی داشته باشد. خوشبختانه، مراحل آپلود یک ویدیو در یوتیوب ساده و آسان است.

ابتدا فایل ویدیویی خود را در مکانی که به راحتی قابل دسترسی است، در رایانه ذخیره کنید. این می تواند فایل اسناد شما، روی دسکتاپ یا حتی در بخش دانلودهای شما باشد. تنها چیزی که اهمیت دارد، قابلیت دسترسی تنها با چند کلیک است.

سپس به کانال خود برگردید و روی دکمه Create در گوشه صفحه کلیک کنید.

آپلود ویدئو در کانال یوتیوب

پس از زدن دکمه Create، صفحه ای باز می شود که از شما دعوت به آپلود ویدیویی که انتخاب کرده اید، می کند:

روی Select Files برای قرار دادن فایل ویدیویی که در کامپیوتر خود ذخیره کرده اید، کلیک کنید. یوتیوب به صورت خودکار شروع به آپلود ویدیو می کند.

بخش آپلود فرآیند آسان است و تنها چند دقیقه طول می کشد. با این وجود، مراحل پس از آپلود (ازجمله بهینه سازی) ضروری هستند.

5- ویدیوهای خود را بهینه سازی کنید

آپلود ویدیو چه فایده ای دارد اگر هیچ کس نتواند آن را پیدا کند؟

میلیاردها دقیقه ویدیو آپلود شده در یوتیوب وجود دارند و شما باید مطمئن شوید که محتوایی که تهیه کرده اید، به راحتی قابل دسترس است.

بهینه سازی ویدیوها، یک گام مهم برای تضمین برچسب گذاری صحیح ویدیوهاست؛ به این ترتیب، زمانی که فردی کلمه کلیدی مرتبط را در موتور جستجوی عظیم یوتیوب تایپ می کند، آن ویدیو ظاهر می شود.

همانطور که متخصصان سئو برای رتبه بندی در گوگل زمان صرف می کنند، شما نیز باید زمان کافی برای اطمینان از رتبه بالای خود در یوتیوب اختصاص دهید.

چرا؟

بعد از گوگل، یوتیوب دومین موتور جستجوی بزرگ در سراسر جهان است. در نتیجه، باید اطمینان حاصل نمایید که از کلمات کلیدی مناسب در عنوان، توضیح و برچسب گذاری استفاده می کنید؛ در غیر این صورت، در فهرست بندی جستجوی مخاطب هدف خود ظاهر نخواهید شد.

بدون تکمیل این مرحله، تمام تلاش های شما در زمینه ساخت، تولید و ویرایش ویدیوها بی فایده خواهند بود.

به منظور شروع فرآیند بهینه سازی، به مرحله بعدی از صفحه آپلود خود بروید.

همانطور که فرآیند آپلود خود را تکمیل می کنید، وارد صفحه Details خواهید شد و در آنجا از شما دعوت می شود تا عنوان، توضیح و کاور روی ویدیو را پر کنید.

علاوه بر این، می توانید المان های ویدیویی دیگری مانند زیرنویس، صفحه پایانی و حتی کارت هایی با ویژگی هایی ازقبیل متن را اضافه کنید.

شما باید کلمات کلیدی مرتبط با عنوان و توضیح را نیز اضافه کنید. این دو قسمت بسیار مهمی است که باید بر آن ها تمرکز کنید.

برنامه های نرم افزاری متعددی در زمینه سئو یوتیوب وجود دارند و قابل استفاده هستند. به عنوان مثال، VidIQ و TubeBuddy دو ابزار متمرکز بر یوتیوب است که به تعیین کلمات کلیدی مناسب بسته به نوع محتوا کمک می کنند. شما همچنین می توانید از Ahref معمول نیز استفاده کنید.

این ابزارها همچنین می توانند استراتژی محتوای ویدیویی شما را نیز مشخص کنند. شما ممکن است کلمات کلیدی و برچسب هایی پیدا کنید که قابل استفاده برای ویدیوهای بعدی هستند.

افزودن هشتگ های پربازدید یوتیوب به شما کمک می کند بیشتر دیده شوید.

6- طرح بندی کانال خود را تنظیم کنید

اکنون که ویدیوهایی در کانال خود دارید، وقت شخصی سازی ظاهر کانال رسیده است.

شما می توانید تعیین کنید مخاطبان چگونه از یک ویدیو به ویدیوی بعدی بروند. شما باید به این موضوع توجه کنید زیرا جلب توجه مخاطبان برای گذراندن ساعات بیشتر در کانال یوتیوب شما بسیار ضروری است.

موفقیت کانال خود را با شخصی سازی طرح بندی صفحه کانال تضمین کنید.

شما گزینه های بسیار زیادی برای شخصی سازی کانال بر اساس نوع بازدیدکنندگان خود دارید.

برای شروع، بر زبانه Layout در منوی بالای نوار پیمایش در صفحه Customize Channel کلیک کنید.

با کلیک کردن بر این زبانه، دو گزینه برایتان ظاهر خواهد شد: اسپات لایت ویدیو و بخش های پیشنهادی.

در این بخش، می توانید تنظیمات کانال خود را به گونه ای تنظیم کنید که محتواهای مختلف بر اساس استاتوس بازدیدکننده به عنوان عضو کانال نشان داده شوند.

شما این گزینه ها را در اختیار دارید:

نشان دادن تریلری از کانال برای کسانی که عضو نیستند.
نشان دادن ویدیوی پیشنهادی برای اعضای کانال.
در ادامه می توانید آنچه که در کانال یوتیوب خود راه‌اندازی کرده ایم را ببینید که در آن، یک ویدیوی مقدماتی درباهر Kinsta در مقابل ویدیویی در مورد نحوه افزایش ترافیک وبسایت که یک «موضوع داغ» در بین مخاطبان مان است، داریم:

این گزینه بسیار مفید است زیرا به شما کمک می کند تا بازدیدکنندگان جدیدی داشته باشید و آن ها را تشویق به عضویت در کانال می کند.

عضو کانال دیگری نیازی به دیدن آن ندارد زیرا می داند این کانال در مورد چیست. بنابراین، می توانید یک ویدیوی پیشنهادی به آن ها نشان دهید. ویدیوی که برای این منظور انتخاب می کنید، به خودتان بستگی دارد: آن می تواند یکی از محبوب ترین ویدیوهایتان باشد یا صرفاً جدیدترین ویدیو.

فراتر از این عملکرد، شما می توانید بخش های پیشنهادی در صفحه خانه کانال خود را تنظیم کنید، همانطور که ما این کار را انجام داده ایم:

شما تا 12 بخش پیشنهادی برای گروه بندی ویدیوهای مشابه در اختیار دارید. این بخش های پیشنهادی باعث می شوند افزایش تعداد بازدیدها و زمان بازدید از کانال آسان تر انجام شود. با انتخاب ویدیوهای مرتبط، احتمال این که بازدیدکنندگان به جستجو (و تماشا) ادامه دهند، بیشتر خواهد شد.

این بخش ها همچنین پیدا کردن ویدیوها در کانال را برای بازدیدکنندگان آسان تر می کنند. با این وجود، این تنها برای گروه بندی ویدیوهاست. به منظور تسهیل تکرار مستمر، ایجاد یک پلی لیست را در نظر بگیرید.

7- یک پلی لیست بسازید

پلی لیست یک روش عالی برای گردآوری و تشویق مخاطبان به تماشای مستمر به شمار می رود. شما می توانید پلی لیست خود را با یک موضوع مشابه گروه بندی کنید و آن را در صفحه خانه کانال خود پیشنهاد دهید.

پلی لیست ها موجب می شوند تا طرفداران و مشتریان در سطح عمیق تری مشارکت داشته باشند و زمان بیشتری را صرف تماشای محتوای ویدیویی شما بکنند. اگر بازدیدکنندگان زمان بیشتری را در صفحه شما بگذرانند، درک بهتری از برندتان پیدا خواهند کرد.

برای شروع، روی دکمه پلی لیست در منوی سمت چپ کلیک کنید. در گوشه بالا سمت راست، دکمه New Palylist را خواهید دید.

بعد از کلیک کردن بر این دکمه، می توانید نام جدیدی برای پلی لیست خود انتخاب کنید و سطح رویت پذیری آن را مشخص نمایید.

اکنون که پلی لیست کامل شده است، می توانید افزودن ویدیوها به آن را شروع کنید.

با کلیک کردن بر دکمه Content در سمت چپ می توانید پلی لیستی که ساخته اید را انتخاب کنید و ویدیوهای مورنظر خود را مستقیماً به آن اضافه نمایید. به همین سادگی!

افراد بسیاری زیادی از پلی لیست برای پیدا کردن محتوای مرتبط و موردعلاقه خود استفاده می کنند. با ساختن پلی لیست، می توانید ارزش کانال خود را بالا ببرید و توجه بازدیدکنندگان را با مجموعه ای از ویدیوهای جذاب جلب کنید.

شما می توانید برای موضوعات مورد علاقه بازدیدکنندگان خود، پلی لیست درست کنید (همانطور که قبلاً به آن اشاره کردم). با این وجود، شما همچنین می توانید به ساخت پلی لیست به منظور گروه بندی تمام قسمت های پادکست خود، ویدیوهای جدید و بروزرسانی های پروژه، آموزها در مورد نحوه استفاده از محصول و غیره فکر کنید.

پلی لیست ممکن است به نظر خسته کننده برسد اما به شما آزادی عمل در ساخت را می دهد. علاوه بر این، یک روش عالی دیگر برای نشان دادن ویدیوهایتان به شمار می رود.

سوالات متداول درباره ساخت کانال در یوتیوب

اکنون که کانال خود را ساخته اید، به برخی از سوالات متداول در مورد یوتیوب می پردازیم.

1- چگونه می توان یک کانال یوتیوب ثانویه ساخت؟

اگر صاحب چندین کسب و کار یا سازمان هستید، شاید نیاز باشد چند کانال یوتیوب داشته باشید. خوشبختانه، یک روش ساده برای ساخت حساب ثانویه وجود دارد
داشتن چندین کانال یوتیوب برای سازندگان یوتیوب و کسب و کارها متداول است. هر کانال یوتیوب باید بر موضوع خاصی متمرکز باشد و به محتوایی یا مخاطب خاص اختصاص داده شود.
شما می توانید تنها با چند کلیک، یک کانال جدید به حساب گوگل خود اضافه کنید.
ب منظور ساخت کانال یوتیوب ثانویه، بر آواتار خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و Swich Account را انتخاب نمایید. اگر هنوز حساب ثانویه ندارید، می توانید به جای آن روی Add Account کلیک کنید و مراحل مذکور در بخش قبلی برای ساخت اولین کانال را دنبال نمایید.

چگونه می توان یک کانال یوتیوب شخصی ساخت؟

آیا می خواهید کانالی برای خود بسازید و گروهی از افراد را انتخاب نمایید؟ یک کانال شخصی بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
کانال های شخصی، تعداد افرادی که به محتوای شما دسترسی خواهند داشت را محدود می کند. این کانال ها در صورتی مفید هستند که شما قصد دارید محتوای خود را محدود کنید یا از کانال به عنوان مکانی برای ذخیره ویدیوها استفاده نمایید.
تنها کاری که لازم است انجام دهید، انتخاب Privacy از منوست. در آن صفحه، می تواند گزینه شخصی کردن کانال را انتخاب کنید.

چگونه می توان یک کانال یوتیوب در گوشی موبایل درست کرد؟

ساخت کانال یوتیوب روی گوشی موبایل نمی تواند از این آسان تر باشد. تنها کاری که باید بکنید، دانلود اپلیکیشن یوتیوب و ثبت نام در آن است.
سپس، می توانید کانال را با استفاده از حساب گوگل بسازید. به همین سادگی. می توانید این کار را در عرض چند دقیقه انجام دهید.
راه اندازی کل کانال به دلیل پیچیدگی هایی که دارد، بر نسخه دسکتاپ یا لپ تاپ آسان تر است. با این وجود، راه اندازی یک کانال در گوشی موبایل آسان است.

سخن پایانی

یوتیوب؛ پتانسیل عظیمی برای هر کسب و کار در زمینه جذب مخاطبانی دارد که ممکن است هرگز نام برند شما را نشنیده باشند. با ویدیوها، شما می توانید با کاربران خود به روش های مختلف ارتباط برقرار کنید و رابطه ایجاد نمایید.

با این وجود، برای دستیابی به نرخ بازگشت سرمایه قابل توجه برای کسب‌ و کارتان، ثبات و کنش‌ گری نسبت به بازخورد بازدیدکنندگان، بسیار مهم است. بدون این موارد، ایجاد یک کانال اتلاف منابع یا صرفا یک سرگرمی خواهد بود!

حالا نوبت شماست: آیا تا به حال به راه اندازی یک کانال یوتیوب برای کسب و کار خود فکر کرده اید؟ اگر همین حالا هم کانال یوتیوب دارید: یکی از چیزهایی که ای کاش قبل از راه اندازی آن می دانستید، چیست؟ در بخش نظرات به ما اطلاع دهید!

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.