طریقه حذف اکانت سروش پلاس به صورت دائمی و همیشگی

پیام رسان سروش یا سروش پلاس یک پیام رسان داخلی است که به ویژه بعد از فیلتر شدن تلگرام روی بسیاری از گوشی های اندروید نصب شد. اگر یک اکانت یا حساب کاربری سروش ساخته اید و به دلیل پاک کردن برنامه سروش نمی خواهید اکانت سروش شما همچنان فعال باشد می توانید به سادگی به حذف اکانت سروش پلاس برای همیشه اقدام کنید. در ادامه اموزش حذف اکانت سروش پلاس به صورت مرحله به مرحله و تصویری آورده شده است. با ما باشید.

آموزش حذف اکانت سروش پلاس

سروش پلاس پیام رسانی شبیه به تلگرام است و بسیاری از کاربرانی که دیگر قادر به استفاده از تلگرام و واتس اپ نبودند سروش پلاس را جایگزین ان کردند. اما ضعف ها و نارسایی هایی در این برنامه وجود دارد که با وجود اینکه نسبت به روزهای اول آن بسیاری از آن ها رفع شده اند اما همچنان باقی هستند. اگر جزو افرادی هستید که سروش پلاس را نصب کرده اید و اکانت سروش پلاس دارید و در حال حاضر قصد حذف کردن اکانت سروش پلاس را دارید آموزش مرحله به مرحله و تصویری زیر را دنبال کنید تا برای همیشه اکانت سروش پلاس را پاک کنید.

برنامه سروش پلاس را اجرا کنید و به قسمت گزینه های برنامه که در شکل زیر نشان داده شده بروید:

مرحله اول حذف اکانت سروش پلاس:

برنامه سروش پلاس را اجرا کرده و مانند شکل زیر وارد منوی تنظیمات سروش پلاس شوید.

آموزش حذف اکانت برنامه سروش پلاس

مرحله دوم حذف حساب کاربری سروش پلاس:

در منویی که باز می شود، گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.

طریقه حذف اکانت سروش پلاس

مرحله سوم حذف کردن اکانت سروش پلاس:

گزینه حساب کاربری را انتخاب کنید تا به قسمت مربوط به تنظیمات اکانت خود در سروش پلاس وارد شوید.

روش حذف اکانت سروش پلاسمرحله چهارم دیلیت اکانت سروش پلاس:

گزینه سه نقطه در گوشه سمت چپ و بالای تصویر را کلیک کنید و سپس روی غیر فعال سازی کاربر کلیک کنید.

طریقه حذف حساب کاربری سروش پلاسمرحله پنجم پاک کردن اکانت سروش پلاس:

در این مرحله گزینه غیر فعال سازی حساب کاربری را انتخاب نمایید تا آخرین مرحله از حذف اکانت سروش پلاس را انجام داده باشید.


پس از حذف اکانت سروش پلاس دیگر امکان دسترسی به چت‌ها و مخاطبین حساب کاربری امکان پذیر نخواهد بود و شما امکان دسترسی دوباره به اکانت حذف شده را نخواهید داشت و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال های شما پاک خواهند شد. بنابراین قبل از حذف اکانت سروش پلاس خود از این قضیه مطمئن شوید.

نکته: اگر در مراحل پاک کردن اکانت سروش پلاس با پیامی با مضمون:(کاربر دسترسی لازم را ندارد و امکان دیلیت اکانت وجود ندارد) مواجه شدید دلیل آن این است که سیم کارت شماره ای که در سروش وارد کرده اید باید در دستگاهی که می خواهید از طریق آن اکانت سروش پلاس خود را پاک کنید قرار داشته باشد اگر سیم کارت مربوطه در گوشی نباشد با این پیغام مواجه می شوید و قادر به پاک کردن حساب کاربری سروش نخواهید شد.

شما موفق به حذف اکانت سروش پلاس خود شدید. با تجه به نوع گوشی شما مراحل حذف کردن حساب کاربری سروش پلاس می تواند متفاوت باشد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 نظرات
  1. ... می گوید

    سلام اگر حساب سروشمو پاک کنم پیامایی که برای بقیه فرستادم برای اون ها هم پاک میشه؟؟
    چون مثلا توی اینستاگرام به طور کامل اسم و پیام و همه چیز حذف میشه اما در واتساپ اینطوری نیس
    لطفا پاسخ بدید … ممنونم

    1. علی چگینی می گوید

      خیر بقیه میتونن پیامهایی که قبلا فرستادید رو مشاهده کنن

  2. Raana می گوید

    ماله من همون شماره توی گوشیم هست ولی پاک نمیشه

    1. ایدا می گوید

      مال منم

  3. ایدا می گوید

    اخه من سیم کارتم روی گوشی هست ولی بازم میاره ک نمیشه پاک کرد.چیکار کنم؟

    1. سحر می گوید

      منم?