چگونه از ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام (close friends) استفاده کنیم

0
چگونه از ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام (close friends) استفاده کنیم

«برخی از چیزها را بهتر است تنها با دوستان کمی به اشتراک بگذاریم»

اگر نمی دانید ویژگی کلوز فرندز در استوری اینستاگرام چیست؟ این مطلب را از دست ندهید. با مطالعه ی این پست کوتاه قادر خواهید بود به راحتی از ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام برای استوری های خود استفاده کنید تا فقط تعداد محدودی از دوستانتان که شما انتخاب می کنید قادر باشند استوری های شما را ببیند و دیگر فالوورهای شما قادر به دیدن آن ها نباشند.

کلوز فرندز در اینستاگرام به چه معناست؟

استوری ها به سرعت تبدیل به یک ویژگی محبوب در اینستاگرام برای به اشتراک گذاری محتوا به صورت معمول تری نسبت به پست های منظم شده اند اما همواره نیازی نیست که تمام دنبال کنندگانتان آن ها را ببینند-به خصوص اگر تعداد دنبال کننده ی زیادی دارید که شامل همکاران و همکلاسی های کالج و یا دوستان فعلی و بستگانتان می باشند. در این مورد، ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام می تواند راه حل خوبی باشد.

ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام چیست؟

دوستان نزدیک اینستاگرام یک فهرست شخصی سازی شده از کاربرانی است که دوست دارید تا استوری هایتان را با آن ها به اشتراک بگذارید. این ویژگی به شما کمک می کند استوری هایتان را فقط با افراد صمیمی و نزدیک خود به اشتراک بگذارید (خواه شما آن ها را دنبال می کنید یا نه).

هم اکنون، دوستان نزدیک را تنها می توان برای استوری ها بکار برد-و نه برای سایر ویژگی های به اشتراک گذاری مانند پست ها یا پیام های دایرکت (خصوصی).

چگونه می توان از دوستان نزدیک در اینستاگرام استفاده کرد؟

۱٫ برنامه ی اینستاگرام را در دستگاه iOS یا اندروید خود باز کنید و در صورت لزوم، وارد حساب کاربری خود یا حسابی که دوست دارید از آن استفاده کنید، شوید.

۲٫ به پروفایل خود از طریق انتخاب دکمه ی person در منوی پایین، بروید.

۳٫ دکمه ی منو در گوشه ی سمت راست در بالای خانه را انتخاب کنید.

۴٫ دوستان نزدیک (close friends) را از منوی عمودی که در سمت راست وجود دارد، انتخاب کنید.

روش استفاده از قابلیت دوستان نزدیک اینستاگرام برای استوری ها۵٫ به شما یک فهرستی از کاربران توصیه شده برای افزودن نشان داده می شود، که بر اساس افرادی که بیشترین تعامل را با آن ها دارید فهرست شده اند.

کلوز فرندز در استوری اینستاگرام چیست؟۶٫ استوری خود را با دوستان نزدیکتان به اشتراک بگذارید. بر تصویر پروفایلتان در بالای خانه (یا نوار پروفایتان) ضربه بزنید یا آن را از خانه به سمت راست بگشید تا دوربین را روشن کرده و عکسی بگیرید یا ویدیویی را ضبط نمایید.

۷٫ بر دکمه ی دوستان نزدیک در پایین صفحه ضربه بزنید تا آن را فوراً تنها با کاربرانی که شما به فهرست دوستان نزدیک خود افزوده اید، به اشتراک بگذارید.اشتراک استوری برای کلوز فرندز

۸٫ برای حذف کاربران از فهرست دوستان نزدیک در هر زمانی که می خواهید، به پروفایلتان > منو > دوستان نزدیک > فهرست شما بروید و دکمه ی حذف در کنار هر دوست را به منظور حذف آن ها از فهرستتان انتخاب کنید. کاربران از این کار شما مطلع نخواهند شد.

چگونه کاربران می فهمند که یکی از دوستان نزدیک شما هستند؟

اگرچه اینستاگرام به کاربرانش اطلاع نمی دهد که چه وقت شما آن ها را به فهرست دوستان نزدیک خود اضافه می کنید و یا از این فهرست حذف می نمایید، آن ها قادر خواهند بود تا استوری های به اشتراک گذاشته ی شما با دوستان نزدیکتان را از استوری های به اشتراک گذاشته ی شما با تمام افراد را از طریق نگاه کردن به رنگ حلقه ی دور عکس پروفایلتان در استوری ها در هر زمان که استوری جدیدی را پست کنید، تشخیص دهند.

کاربران در فهرست دوستان نزدیک، یک حلقه ی سبز را در پیرامون عکس پروفایلتان می بینند در حالی که حقله ی صورتی عموماً دور عکس پروفایل برای استوری های معمولی قابل مشاهده است. حلقه ی سبز تنها روشی است که کاربر می تواند بگوید که آن ها دوست نزدیک هستند.

ممکن است نخواید عکس یا فیلمی که به عنوان استوری منتشر می کنید را همه ی افرادی که در لیست فالوورهای شما قرار دارند مشاهده کنند در این صورت می توانید از ویژگی کلوزفرندز اینستاگرام استفاده کنید و لیست افرادی که می خواهید اجازه ی دیدن استوری شما را داشته باشند را انتخاب کنید. نکته مثبت این ویژگی این است که افرادی که نمی توانند استوری شما را مشاهده کنند متوجه نمی شوند که شما این کار را کرده اید.

در این پست روش استفاده از ویژگی دوستان نزدیک اینستاگرام (close friends) را به شما آموزش دادیم.

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید