Take a fresh look at your lifestyle.

راهنمای خرید گوشی های هوآوی (Huawei) در سال ۲۰۲۲

البته که هواوی هرگز یکی از بهترین ها در آمریکا نبوده، اما با این وجود هیچ چیزی مانع این کمپانی نشده و امروز می بینیم که گوشی های هواوی یکی از پرطرفدارترین نمونه های گوشی هوشمند در دنیا هستند. فراموش نکنید که روزی این گوشی ها آنقدر خوب بودند که با نمونه های ژاپنی خود، سامسونگ مقایسه می شدند. این کمپانی با وجود تحریم های ترامپ همچنان سر پاست و هم چنان به تولید گوشی و سایر لوازم الکترونیکی ادامه می دهد. در این مطلب قصد دارم راهنمای کاملی در خصوص خرید گوشی های هواوی به شما ارائه دهیم. با من همراه باشید.

مطالب پیشنهادی: بهترین گوشی تا 10 میلیون تومان

معرفی برند هوآوی (Huawei)

هواوی (به انگلیسی Huawei)، یکی از کمپانی های غول تولید کننده لوازم الکترونیکی و ارتباط از راه دور است که در اصل در چین پایه گذاری شده. رن ژنگ فِی این کمپانی را در سال 1987 راه اندازی کرد. جالب است بدانید که ژنگ فِی پیش از راه اندازی این کمپانی یکی از اعضای اصلی ارتش آزادی بخش چین بود. این ارتش یکی از مهم ترین نیروهای ارتش جمهوری چین کمونیست است.

در دهه 80 چین به شدت نیاز به ابزار ارتباطی جدید داشت و در آن زمان تمام نیاز این کشور به چنین ابزارهای تکنولوژیکی از سایر کشورها تامین می شد. “ژنگ فی” هم به همین دلیل تصمیم گرفت نیاز کشور و مردمش به این گونه ابزار ها را قطع کند و خودش کمپانی هواوی را راه انداخت.

در اوایل دهه90، هوآوی گوشی های تولید می کرد که از لحاظ کیفیت بهتر از تمام گوشی های تولید شده در کشور بودند. این موقعیت در کنار نفوذ و ارتباط ژنگ فی در ارتش باعث شد که خیلی زود این کمپانی قراردادهای دولتی کلان ببندد.

با گذشت سال ها هواوی کمپانی بزرگ و بزرگ تر شده و جای پای خودش را در صنایع مختلف باز می کرد. در عین حال ارتباط این کمپانی با دولت قوی و قوی تر شده و شهرتش هم روز افزون می شد.

اولین گوشی هوشمند برند هوآوی (Huawei)

در سال 2004 هواوی اولین گوشی هوشمند برند خودش را با نام C300 وارد بازار کرد. نمونه های بعدی و پیشرفته تر از این گوشی خیلی زود تولید شدند تا جایی که در سال 2009 اولین گوشی اندروید هواوی که با سیستم عامل اندروید U8220 کار می کرد هم وارد بازار شد. پس از این هم کار کمپانی راه افتاد و گوشی های اندروید زیادی با نام این برند وارد بازار شد. البته در  سال 2015 تولید برند اولیه متوقف و کمپانی هواوی بر تولید نمونه های جدیدی با پرچم داری سری p  تمرکز کرد. اینگونه شد که اولین گوشی هواوی p8 وارد بازار شد.

حالا می خواهم از اولین حضور هواوی در بازارهای آمریکا برایتان بنویسم. هواوی اولین بار در سال 2015 و با تولید گوشی به نام google nexus 6p وارد بازار های آمریکا شد. طراحی و توسعه این گوشی به عهده گوگل اما تولیدش را هواوی انجام داده بود. جالب است بدانید که در آن زمان هواوی به تولید انبوهی در آسیا و سایر کشورها رسیده بود، اما کشورهای غربی مانند آمریکا اولین بار بود که حتی نام این برند را می شنیدند. هواوی هم امیدوار بود که این گوشی قدم اول خوبی برای کل کمپانی و ورودی موفق به بازار های کشور بزرگی مانند آمریکا باشد.

اما ارتباط این کمپانی با ارتش و دولت چین باعث شد که تمام این تلاش ها بی ثمر بماند. البته هستند گوشی هایی از این کمپانی که این روزها دست آمریکایی ها ببینیم! اما این برنامه ای نبود که ژنگ فی برای کمپانی اش در این کشور ریخته بود. این را هم بگویم که موفقیت کمپانی هواوی در بازارهای کشورهای دیگری مانند بریتانیا و برخی مناطق اروپا خیلی هم بد نبود.

در سال 2016 هواوی ادعا کرده بود که قرار است به بزرگ ترین تولید کننده گوشی های هوشمند در دنیا تبدیل شود. و جالب است بدانید که در سال 2020 به این هدف رسید. هر چند که خیلی غیر قابل باور است، اما از لحاظ تکنیکی این کمپانی در نیمه دوم سال 2020 شیپینگ بالاتری نسبت به سامسونگ داشته و برنده داستان طولانی فروش بین این دو کمپانی بوده است. اما این موفقیت خیلی طول نکشید و ترامپ آمد و محدودیت خود را در باقی کشورها علیه هواوی اعمال کرد. حالا این کمپانی حق فروش و توسعه کمپانی خود در خارج از مرزهای چینی را ندارد.

از سیر تا پیاز گوشی های هواوی

از سیر تا پیاز گوشی های هواوی

هواوی درست از زمانی که سیستم عامل اندروید شروع به کار کرده گوشی های اندروید تولید  می کند! در طول این سال ها، کمپانی هواوی هزاران گوشی با نام اختصاصی برند خودش وارد بازار کرده؛ از جمله Ascend، لاین GR، لاین T، و خیلی خیلی نام های دیگر! بیشتر این تولیدات نیز در حال حاضر متوقف شده هستند.

در این قسمت قصد دارم به لاین های فعال گوشی های هواوی اشاره کنم. یعنی لاین هایی که در طول سال گذشته حداقلِ تولید را داشته اند! در ادامه این بخش به سری Honor  که از شاخه های تولیدی برند هواوی است هم اشاره شده است.

سری P گوشی های هواوی

به طور خلاصه می توان گفت که سری P گوشی های هواوی نمونه ای بسیار مشابه از سری S گوشی های سامسونگ است. این سری یکی از بهترین نمونه های گوشی در میان تمام گوشی های هوشمند تولید شده در این برند است که به درد همه می خورد. مگر اینکه نیاز کاری خاصی به گوشی داشته باشید؛ در این صورت باید به سراغ گوشی های تخصصی تر این برند بروید.

جدیدترین گوشی های تولید شده در این لاین سری P50 است که از لحاظ سخت افزاری فوق العاده است. اما از نظر نرم افزای کمی می لنگد و به همین خاطر خیلی توصیه نمی شود.

بهترین ویژگی گوشی های سری P هواوی دوربینش است. سال هاست که دوربین پشتی این گوشی ها از بهترین هایی هستند که در بازار موجود است. در کل می توان به این نتیجه رسید که گوشی های سری P هواوی با داشتن ویژگی های سخت افزاری خوب و دوربین عالی برای استفاده روزمره افراد عادی عالی هستند.

مطالب پیشنهادی: راهنمای خرید گوشی های شیائومی

گوشی P50 Pro هوآوی / گوشی تاشو هوآوی

گوشی P50 Pro هوآوی  گوشی تاشو هوآوی

اخیرا هوآوی از جدیدترین گوشی سری p تحت عنوان P50 Pro که بسیار شگفت انگیز است، رونمایی کرد. P50 Pro اولین بار در تابستان 2021 معرفی شد. یک گوشی هوشمند کلاسیک و فوق العاده با صفحه نمایش بزرگ 6.6 اینچی OLED با نرخ رفرش تا 120 هرتز و وضوح 2700 در 1228 پیکسل است.

این دستگاه از پردازنده اسنپدراگون 888، 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد. همچنین یک باتری 4360 میلی آمپر ساعتی با قابلیت های SuperCharge سیمی 66 واتی و SuperCharge بی سیم سریع 50 واتی نیز وجود دارد.

سری Mate گوشی های هواوی

اگر سری P گوشی های هواوی شبیه به سری S  سامسونگ باشد، سری Mate هم شبیه به سری گلگسی نوت سامسونگ خواهد بود. در دنیای گوشی های هواوی یکی از بهترین نمونه های زنده همین سری Mate است. این گوشی ها به معنای واقعی کلمه قوی ترین، خلاقانه ترین و گران ترین گوشی های کمپانی هواوی هستند.

یکی از تازه ترین سری گوشی هایی که از لاین Mate وارد بازار شده Mate40 است. Mate40 Pro هم از همین لاین است. این گوشی ها در سال 2020 رونمایی شده و دوربینی مشابه سری p40 دارند. البته بروزرسانی های خاص این سری همراه با المان های طراحی سبکی تازه به سری Mate  داده است. این را هم بگویم که با خرید این گوشی ها پول گوشی با کیفیت و قدرتمندی را می پردازید که به برنامه های گوگل دسترسی ندارد! واقعا می ارزد؟ به نظر من که انتخاب سختی است.

بیرون از دنیای سنتی گوشی های بازار، Mate گوشی هایی تولید کرده که تاشو هستند. Mate X اولین گوشی تاشو این برند بود که وارد بازار شد، پس از این هم MateXS وارد بازار شد؛ نمونه هایی که رقیب هایی قدر برای نمونه های تاشو سامسونگ، Galaxy Fold و Galaxy Z Folf به شمار می روند. البته باید اعتراف کرد که سامسونگ با وجود دسترسی بهتر و قابلیت کارکرد با برنامه های گوگل همیشه اولین انتخاب اول هر کسی است.

سری گوشی های Y هواوی

سری گوشی های Y هواوی

همان طور که قبلا هم اشاره شد سری p  و سری  Mate خیلی گران هستند. همین جای داستان بود که کمپانی هواوی تصمیم گرفت گوشی هایی تولید کند که از لحاظ کیفیت کم نداشته و از نظر قیمت هم مقرون به صرفه باشند. درست مانند سامسونگ که سری a گوشی های گالکسی را وارد بازار کرد.

تازه ترین گوشی تولید شده در این لاین هواوی Y9a است. این گوشی شبیه به Mate Pro40 است، به خصوص از نظر دوربین پشتی. البته راستش را بخواهید دوربین های این دو گوشی اصلا از نظر کیفی با هم برابر نیستند. کیفیت کلی دو گوشی هم اصلا با هم قابل مقایسه نیست. و شاید به همین دلیل است که گوشی های سری y با قیمتی نزدیک به یک چهارم سری Mate به فروش می رسند. پس اگر نیازتان به گوشی تنها در حد برطرف شدن کارهای روزانه است سری y برای شما گزینه مناسبی است.

سری Nova گوشی های هواوی

درست مانند گوشی های سری y، سری nova هم ارزان قیمت تر هستند. یکی از بارزترین فرق های بین سری nova و y دوربین شان است. دوربین گوشی های nova خیلی بهتر و با کیفیت تر است و به همین دلیل قشر جوان که دوربین برایشان مهم تر است سری nova را انتخاب می کنند.

تازه ترین گوشی این لاین به نام nova9 در سال 2021 وارد بازار شده است. این گوشی سیستم دوربین چهار لنزی داشته و سنسوری بسیار قوی دارد. البته سایر ویژگی های این گوشی تقریبا ضعیف هستند.

در طول سال های گذشته هواوی ده ها مدل از سری نوا وارد بازار کرده است. اما تحریم هایی که علیه این کمپانی ایجاد شده روز به روز ارزش کمپانی و کالای تولید شده در آن را پایین می آورد.

مطالب پیشنهادی: مقایسه گوشی پوکو X3 با A51

گوشی های هانر (Honor) هواوی

گوشی های هانر هواوی

هانر در گذشته یکی از لاین گوشی های هواوی بود. اما حالا برای خودش برندی جداست که از زیر شاخه های هواوی به شمار می رود. درست مانند Redmi و Poco که در گذشته بخشی از شیائومی بودند و حالا برای خود شان برندی جدا هستند.

داستان این زیر شاخه بودن تا جایی پیش رفت که تحریم هایی جدی علیه هواوی اعمال شد. پس از این هانر از زیر شاخه هواوی خارج شد تا راحت تر به بقا ادامه دهد. هواوی، هانر را در سال 2020 به کمپانی به نام شنزن ژیکسین فروخت. شاید این فرصتی دوباره بود برای هانر تا به برنامه های گوگل و سایر تولیدات کمپانی های آمریکایی دسترسی داشته باشد.

هانر گوشی جوان پسند است که نه خیلی گران است و نه خیلی ارزان. درست مانند گوشی های سری Nova، لاین هانر هم دوربینی خیلی خوب با دیزاینی دوست داشتنی دارد.

تازه ترین گوشی های تولید شده در لاین هانر، magic 4 است. جالب است بدانید که Magic4 Pro در سال 2022 به انتخاب کنگره جهانی موبایل به عنوان یکی از محبوب ترین گوشی های سال انتخاب شد.

البته هانر در حال حاضر تولیداتی غیر از گوشی های هوشمند هم دارد. برای مثال تولیدات پوشیدنی مانند Honor Band6 و البته لپ تاپ Magic Book Pro. اکثر کالاهای تولید شده در این لاین ها کیفیتی برابر و ظاهری مشابه با محصولات هواوی دارند.

راهنمای خرید سایر محصولات هوآوی (Huawei)

اصلی ترین تولیدات کمپانی هواوی ابزار الکترونیکی ارتباط از راه دور هستند. جالب است بدانید که روزگاری هواوی بیشتر ابزار اینترنتی دور تا دور جهان را تامین می کرد. بیرون از دایره این تولیدات کمپانی هواوی لوازم الکترونیکی دیگری هم تولید می کند. هوآوی علاوه بر گوشی های هوشمند محصولات دیگری نظیر لپ تاپ، مودم، موچ بند و… نیز تولید می کند که در ادامه معرفی خواهیم کرد.

تولیدات وایت!

هواوی لوازمی به عنوان محصولات سفید روانه بازار کرد. در این لاین هواوی همه چیز تولید می کند؛ از روتر های بی سیم گرفته تا مودم و USB. این یعنی ممکن است شما؛ بله، خود شما در خانه خود وسیله ای داشته باشید که تولید هواوی باشد اما خودتان هم ندانید.

مچ بند های هواوی!

دو مورد از تولیدات این کمپانی پوشیدنی هستند؛ ساعت های هوشمند و تولیدات صوتی این کمپانی! تازه ترین تولید از لاین ساعت های هوشمند این کمپانی ساعتی است به نام Watch GT 3. این ساعت هوشمند از نمونه های قبلی خود خیلی بهتر است، اما هم چنین مشکلات نرم افزاری دارد که مانع رقابت جدی اش با ساعت های اپل می شود. در لاین تولید ابزار صوتی هم هواوی حرف هایی برای زدن دارد. تازه ترین ایربادهای تولید شده در این کمپانی FreeBuds 4  بوده که از لحاظ ظاهری خیلی شبیه به AirPod Pro اپل است. متاسفانه بسیاری از قابلیت های خاص و خوب این ایر بادها مختص گوشی های هواوی هستند و به همین خاطر اثر اوقات خریداری نمی شوند. در عین حال هواوی تولیدات خوبی برای تولید لاین صوتی اش دارد.

لپ تاپ هوآوی

لپ تاپ هوآوی

خیلی جالب و شاید هم خنده دار باشد! اما مایکروسافت یکی ازمعدود کمپانی های آمریکایی است که هم چنان به کار کردن با هواوی ادامه می دهد. و همین هم به هواوی کمک می کند که بتواند لپ تاپ هایی مناسب با ویندوزهای روز دنیا تولید کند. یکی از تازه ترین تولیدات این کمپانی از این لاین، لپ تاپ هواوی MateBook X Pro (2022) است؛ نمونه ای نازک و سبک از دنیای لپ تاپ ها با طول عمر باتری فوق العاده! این را هم بگویم که لپ تاپ های هواوی کلا خیلی خوب هستند؛ یعنی هم مشتری ها راضی هستند هم منتقدان این عرصه! ناگفته نماند که خیلی ها می گویند این لپ تاپ ها کپی از سری مک بوک های اپل هستند و بس! حالا که حرف اپل به میدان باز شد باید بگویم که کمپانی هواوی به تازگی تبلتی تولید کرده به نام MatePad Pro (2021).

این تبلت یکی از اصلی ترین رقبای iPad Pro به شمار رفته، با این تفاوت که قلم هم دارد. این را هم بدانید که سیستم عامل این تبلت ها را خودِ هواوی راه انداخته! Harmony OS سیستم عامل خودِ هواوی است که بر اساس اندروید 10 کار می کند و از لحاظ کارایی خیلی به Ipad OS شبیه است. کارایی این تبلت عالی و در عین حال قیمتش مقرون به صرفه است. البته چون اپلیکیشن های گوگل بر این تبلت ها کار نمی کنند معمولا خریداری نمی شود!

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.