Take a fresh look at your lifestyle.

آیا عسل برای تب خوب است؟

راه های بسیاری برای درمان تب وجود دارد. اما اگر به موقع تب بیمار را پایین نیاوریم ممکن است خطرناک باشد و حتی بیمار دچار تشنج بشود. با تغییرات دمایی امکان سرماخوردگی زیاد میشود و همانطور که میدانید تب یکی از علائم رایج سرماخوردگی است. به جز آنتی بیوتیک ها و داروهای تب بر روش های خانگی موثر بسیاری وجود دارد که میتواند به شما در پایین آوردن تب کمک کند. دمنوش های گیاهی تب بر را در مطالب گذشته معرفی کردیم. در ادامه این مطلب به شما خواهیم گفت آیا عسل برای تب خوب است یا نه و به خواص عسل برای تب اشاره می کنیم. همچنین نحوه مصرف عسل برای کاهش تب را توضیح خواهیم داد.

مصرف عسل در زمان تب آیا مفید است؟

عسل سرشار از مواد ضد میکروبی است که به پاکسازی بسیاری از عفونت ها کمک می کند. ترکیب عسل با چندین ماده میتواند به کاهش تب کمک کند. لیمو و عسل به دلیل خواص دارویی خود شناخته شده اند. ویتامین C موجود در لیمو به بهبود ایمنی بدن کمک می کند. ترکیب این دو با هم در کاهش تب بسیار موثر است. عسل خواص بسیاری از جمله از بین بردن تب دارد.

عسل و آب لیمو مفید برای پایین آوردن ت

ترکیب عسل و آب لیموترش برای کاهش علائم ویروسی سرماخوردگی و آنفولانزا  و تب مفید است. یکی از منابع تامین کننده انرژی عسل می باشد. همچنین آب لیمو برای کم کردن سموم بدن کمک می کند. ترکیب این دو برای درمان تب و سرماخوردگی معجزه می کند.

نحوه استفاده از لیمو و عسل برای کاهش تب:

دو قاشق چایخوری عسل و دو قاشق آب لیمو را  باهم مخلوط کنید. کمی زنجبیل اضافه کنید و با آب جوش مخلوط کنید. روزی دو الی سه بار میل کنید.

چای گشنیز و عسل

یکی دیگر از روش های مصرف عسل برای پایین آوردن تب ترکیب آن با گشنیز است. گشنیز یکی از سبزی های است که دارای ویتامین و خواص دارویی فراوان است. در بسیاری موارد چای و دم نوش گشنیز را برای تسکین علایم ویروسی مانند کاهش تب و آبریزش بینی مصرف میکنند.

برای تهیه این دمنوش، تخم گشنیز را داخل آب جوش بریزید و بعد کمی شیر و عسل به آن اضافه کنید. سپس اجازه بدهید تا خنک شود. می توانید دو بار در روز میل نمایید تا علایم شما کاهش پیدا کند. این دمنوش برای پایین آوردن تب بسیار مفید است.

درمان تب با عسل و ریحان

یکی دیگر از روش های خانگی که برای درمان تب با عسل استفاده می شود عسل و ریحان است. ریحان برای پایین آوردن تب موثر است. ریحان تاثیر بیشتری نسبت به بقیه آنتی بیوتیک ها دارد. یکی از خواص و فواید ریحان این است که خیلی سریع تب را پایین می آورد.

چند برگ تازه ریحان را داخل آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس به آن 1 قاشق چای خوری زنجبیل خرده شده اضافه کنید و مجددا اجازه دهید تا به جوشیدن خود ادامه دهد تا وقتی که نصف آب  کشیده شود. بعد به آن مقداری عسل اضافه کنید و به مدت 3 روز روزی 2 یا 3 بار از این دمنوش بنوشید تا تب شما کاهش یابد.

سیر و عسل یک درمان خانگی موثر برای کاهش تب

یکی از قدرتمند ترین روش های درمان خانگی برای درمان تب ترکیب سیر و عسل می باشد. زیرا سیر خواص ضد میکروبی دارد و همچنین به دفع ویروس ها و سموم از بدن کمک می کند. شما می توانید مقداری از ترکیب سیر و عسل را در یکی از وعده های غذایی خود قرار دهید.

زنجبیل و عسل برای کاهش تب ویروسی

خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد درد قوی زنجبیل، برای تسکین و کاهش علائم تب ویروسی مفید است. عسل با خواص ضد میکروبی قوی به کاهش عفونت و درمان سرفه کمک می کند. یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را در یک فنجان آب به مدت 2 تا 5 دقیقه بجوشانید، معجون را صاف کرده و یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید، این دمنوش را دو بار در روز بنوشید تا از تب ویروسی خلاص شوید.

نکات مصرف عسل برای کاهش تب

عسل به دلیل این از گرده گل تهیه می شود می تواند یکی از درمان های خانگی موثر برای درمان تب یونجه باشد. سیستم ایمنی بدن را در مقابل سایر گرده ها تقویت می کند. همان طور که در مطلب بالا گفته شد دارای خاصییت ضد التهابی و ضد باکتری می باشد و همچنین از دیگر علایم تب یونجه جلوگیری می کند. توصیه می شود از عسل کاملا طبیعی و خام استفاد کنید که تاثیر بهتری داشته باشد.

شما می توانید برای درمان تب یونجه از عسل خام و طبیعی استفاده کنید. شما باید  یک یا چند قاشق عسل طبیعی را در طول روز مصرف کنید. عسل طبیعی باعث جلوگیری از بروز این بیماری در فصل تب یونجه می شود.

عوارض جانبی عسل برای کاهش تب

تمامی روش ها و دستور العمل هایی گفته شده است مناسب افرادی می باشد که به هیچ کدام از ترکیباتی برای تمام دمنوش ها و دارو های خانگی ذکر شده است حساسیت نداشته باشد. در صورت حساسیت به هر کدام از این ترکیبات قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. اگر بعد از مصرف هر کدام از موارد بالا دارای حساسیت شدید هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.