Take a fresh look at your lifestyle.

در مورد کلاس های کارت حافظه دوربین بیشتر بدانید

اگر می خواهید در مورد کلاس های کارت حافظه دوربین بیشتر بدانید مطالعه این مقاله را از دست ندهید. امروزه، پیدا کردن یک کارت حافظه ی مناسب (کارت SD) برای دوربین به همان اندازه حائزه اهمیت است که پیدا کردن یک دوربین خوب اهمیت دارد. بازار SD بسیار رقابتی و پیچیده است، بنابراین اگر به دنبال یافتن یک کارت حافظه با کیفیت خوب هستید، باید به چندین معیار کلیدی توجه نمایید.

با ما همراه باشید تا در ادامه خواهیم گفت :

  • SD چیست؟
  • کلاس سرعت کارت حافظه دوربین و یا رم دوربین
  • اندازه کارت حافظه دوربین
  • انواع کارت حافظه دوربین

انواع کارت حافظه دوربین و کلاس سرعت و دیگر مشخصات آن

SD مخفف چیست؟

SD مخفف (Secure Digital) دیجیتال امنیتی است که یک کارت حافظه ی غیرفرار می باشد که در سال 1999 توسط سان دیسک، توشیبا و پاناسونیک معرفی شد. این سه شرکت SD-3C را ایجاد کردند که شرکتی که حقوق مالکیت معنوی مرتبط با کارت های حافظه ی SD را مجوز می دهد و اجرا می نماید. امروزه SD استاندارد صنعتی برای کارت های حافظه در دوربین ها و دستگاه های قابل حمل است.

کلاس سرعت کارت های حافظه دوربین

 

کلاس سرعت کارت های حافظه دوربینیکی از مهم ترین نکات در رابطه با کارت های حافظه در دوربین ها، سرعت آنهاست. برای مثال، اگر شما قصد عکاسی با تعداد بالا و توالی سریع یا تعداد زیادی ویدیو با کیفیت بالا دارید و نمی خواهید که کارت SD خروجی حاصل را کند نماید باید از کارت حافظه با سرعت مناسب استفاده نمایید.

کلاس سرعت کارت حافظه دوربین به دو نوع تقسیم بندی می شود: سرعت خواندن و سرعت نوشتن.

کلاس سرعت خواندن در کارت حافظه دوربین به این موضوع اشاره دارد که فایل ها با چه سرعتی می توانند از کارت بازیابی شوند در حالی که سرعت نوشتن به این موضوع اشاره دارد که فایل ها چقدر سریع می توانند بر یک کارت حافظه ثبت شوند. به عبارت دیگر کلاس سرعت مربوط به هر کارت SD، حداقل سرعت خواندن و نوشتن روی کارت به منظور ضبط تصاویر ویدئویی را تعیین می‌کند

از نظر عکاسی، یک عکاس که از حالت های انفجاری یا ویدیوهای HD استفاده می کند، همواره به دنبال یک کارت حافظه با سرعت نوشتن بالاست. در حالی که یک عکاس عروسی که بیش از 1000 عکس را طی یک شب می گیرد ممکن است کارت حافظه ای با سرعت خواندن بالاتر را ترجیح دهد که می تواند فایل ها را با سرعت بیشتری به کامپیوتر انتقال دهد.

سرعت کارت حافظه دوربین به راحتی بر خود آن به شکل عددی با یک مرز هلالی پیرامونش نشان داده می شود. چهار کلاس اصلی سرعت وجود دارند: 2، 4، 6 و 10. 2 کندترین است و قادر به گرفتن ویدیوهای SD است. 10 سریع ترین است که برای ضبط Full HD مناسب است.

همچنین دو کلاس سرعت فوق العاده بالا(UHS) وجود دارند (1 و 3) که گران تر می باشند و برای کاربرد حرفه ای طراحی شده اند. در ابتدا باید دستگاه را چک کنید تا ببینید که آیا با UHS سازگار است یا نه.

برای اکثر عکاسان و سازندگان ویدیو، کلاس 4 یا 6 کافی خواهد بود. با این وجود، اگر لوکس بودن را دوست دارید و یا می خواهید مقدار منصفانه ای از ویدیوهای HD را ضبط کنید، بهتر است که کارت حافظه ای با کلاس 10 را در نظر بگیرید.

محدوده ی کارت های حافظه ی دوربین را جستجو کنید تا ماهیت متنوع این صنعت را مشاهده نمایید. شما سرعت ها، ظرفیت ها، برندها و انواع مختلفی را خواهید یافت. همانطور که بیان کردیم، مهم است که بررسی نمایید که دستگاه شما از چه چیزی پشتیبانی می کند.

اندازه ی کارت های حافظه

کارت های حافظه در سه اندازه ی اصلی در دسترس می باشند

  • کارت های حافظه SD استاندارد که بزرگ ترین کارت ها در میان محدوده ی اندازه ی کارت SD هستند. امروزه بسیاری از دوربین ها همچنان از این نوع کارت حافظه استفاده می کنند.
  • کارت های حافظه SD مینی که نسخه ی کوچکتری از کارت های SD استاندارد بودند تا وقتی که کارت های میکرو SD به بازار آمدند و جایگزین آن ها شدند. امروزه آن ها متداول نیستند خصوصاً در دنیای دوربین.
  • کارت های SD میکرو که کوچک ترین اندازه از کارت های SD هستند و مناسب ترین گزینه برای گوشی های هوشمند، تبلت ها و دیگر دستگاه های دستی می باشند.

انواع کارت های حافظه

حتی در جهان SD انواع مختلفی از کارت های حافظه وجود دارند.

انواع کارت های حافظهکارت های حافظه ی SD (دیجیتال امنیتی) : کارت های SD رایج ترین کارت های حافظه هستند. بیشتر به این دلیل که آن ها با دوربین ها و دستگاه های زیادی می توانند کار می کنند. آن ها تنها تا دو گیگابایت قابلیت ذخیره سازی دارند.

کارت های حافظه ی SDHC (ظریفیت بالا دیجیتال امنیتی) : این ها اساساً یک کارت SD مدرن تر با ظرفیت بالاتر هستند. بر خلاف پیشگامان این کارت ها، SDHC در همان اندازه و شکل می تواند تا 32 گیگابایت را ذخیره سازی کند. دقت کنید که مدل های قدیمی دوربین ممکن است این نوع از کارت ها را شناسایی نکند.

کارت های حافظه ی SDXC (ظرفیت گسترش یافته ی دیجیتال امنیتی) : این کارت ها در سال 2009 معرفی شدند و به صورت چشمگیری ظرفیت کارت های SD را تا TB2 افزایش دادند. با این وجود، ارزشش را دارد که ابتدا چک نمایید که آیا دوربین شما فرمت SDXC را می خواند یا خیر و اینکه کامپیوتر قادر به خواندن سیستم فایلی exFAT هست یا نه.

کارت های حافظه ی (CompactFlash (CF : کارت های CompactFlash، فضایی برای محل ذخیره سازی و زمان پردازش سریع را ارائه می دهند که آن ها را برای دوربین های ویدیویی قدرت بالا و DSLRهای پیشرفته ایده آل می سازد.

کارت های SD میکرو : پیش تر در مورد کارت های SD میکرو اشاره کردیم که آن ها کوچک ترین در خانواده ی SD هستند. به همین دلیل، تعداد کمی از دوربین های جمع و جور از اندازه ی جمع و جور آن ها بهره می برند و آن ها را به عنوان کارت SD خود انتخاب می کنند.

کارت های حافظه ی تصویری Xd : البته که سان دیسک، توشیبا و پاناسونیک تنها شرکت های تولید کننده ی کارت های حافظه نیستند. این فرمت Xd توسط فوجی فیلم ساخته می شود. توجه داشته باشید که بسیاری از دوربین های جدید فوجی فیلم با این نوع از کارت های SD سازگار هستند.

کارت های حافظه ی Memory Stick Duo : معادل سونی کارت های SD است. همانند کارت های حافظه با فرمت Xd، بیشتر دوربین های سونی با این نوع از کارت های SD سازگاری دارند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.