Take a fresh look at your lifestyle.

۵ درمان طبیعی برای جوش صورت که می توانید در خانه انجام دهید

*بهترین درمان های جوش صورت با مواد طبیعی و بی خطر در خانه*

جوش شایع ترین بیماری پوستی است  که معمولا بعداز بلوغ (۱۵تا۱۶ سالگی ) تا سالیانیزم (۱۸تا۲۰سالگی ) رخ دهد . جوش یک بیماری مزمن در منافذ پوستی است ،که خیلی طول میکشد ، تا درمان شود . ولی در طول زمان  میتوان آن را کاهش داد و یا آن را درمان کرد .

جوش وقتی رخ میدهد که عامل هایی  به غدد چربی پوست ، حمله کنند .زیرا این غددهای روغنی به نام سبوم را تولید میکنند. چربی هایی که  در این غدد هستند، توسط یک لوله به نام فلیکول تغذیه می شوند . روغنی که در درون سلول است ، سلولهای مرده را به سطح پوست میرساند . موهای نازک به دلیل فلیکول رشد میکنند و به سطح پوست میرسند . و هنگامی که غده ی پوستی  مسدود می شود ، جوش ظاهر میشود. و  معمولا روی صورت ، شانه ، پشت ، و سینه پدیدار میشود.

از نشانه های جوش  میتواند فقط ایجاد چند نقطه ی کوچک‌ و بدون درد (وضعیت خفیف ) یا تورم و قرمزی (وضعیت متوسط ) باشد ، که میتواند‌ به اندازه ی کافی شدید و بسیار دردناک باشد .

5 درمان طبیعی برای جوش صورت چیست ؟

مواد زیادی برای درمان طبیعب جوش روی صورت پیشنهاد می شوند که برخی از آنها ممکن است تاثیر چندانی نداشته باشند و یا حتی تاثیر منفی روی پوست صورت شما بگذارند و باید در انتخاب این مواد دقت لازم را داشته باشید.ما در ادامه 5 تا از بهترین موادی که می توانید در خانه برای از بین بردن جوش های صورتتان استفاده کنید را قرار داده ایم که از شما دعوت می کنم از آنها دیدن نمایید.

توجه: برای جلوگیری از بروز حساسیت های احتمالی پس از تهیه مواد آن را در جای دیگری از بدن مانند پوست داخل بازوی خود تست کنید.

استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش صورت

درمان خانگی جوش صورت با خمیر دندان

از کاربرد خمیر دندان ممکن است حیرت زده بشید ، اما طبق گفته ی متخصصین پوست استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش واقعا خوب است . خمیر دندان برای جوش ها بسیار موثر است به این دلیل که حاوی مواد تشکیل دهنده مانند نمک فلوئور است که باکتری هایی که باعث ایجاد جوش می شود رااز بین می برد .

برای انجام درمان جوش با استفاده از خمیر دندان مراحل زیر انجام دهید :

پس از تمیز کردن صورت ، مقدار کمی از خمیر دندان روی صورت خود قرار دهید و صبر کنید تا خمیر دندان خشک شود . سپس آن را با آب سرد بشویید . شما میتوانید این درمان را برای از بین بردن جوش ها میتوانید سه تا چهار بار در هفته انجام دهید .

درمان خانگی جوش های صورت با گیاه سیر

درمان خانگی جوش های صورت با سیر

از میان داروهای خانگی برای درمان جوش صورت سیر بهتر و یکی از موثرترین داروهاست . سیر به عنوان یک آنتی بیوتیک بسیار طبیعی شناخته شده است . سیر دارای ویژگی های ضدباکتری است ، و میتواند باعث کاهش التهاب ، جلوگیری از جوش و درمان آن خیلی موثر باشد  .شما میتوانید از سیر برای درمان جوش  از روش های زیر استفاده کنید :

روش ۱: درمان های خانگی برای جوش که شامل سیرخام میشود . علاوه بر مزایایی که درباره ی سیر در بالا ذکر شد ، شما میتوانید از سیر خام بعنوان نوشیدنی سیر که باعث ترویج درمان جوش  میشود ، استفاده کنید و یا با غذا بخورید . همچنین این روش باعث تقویت بنیه دفاعی بدن شما و بهبود وضعیت پوست شما شود.  سیر دارای سه ماده فعال بنام های آلیسین ، لیالیلی سولفید و آیجون است . آلیسین مهمترین ماده فعال در سیر است ، در واقع میتوان گفت که آلیسین زمانی که سیر را خرد میکنیم آنیلاز به آلیسین تبدیل می شود . بنابراین هرچه بیشتر سیر خورد شود فعالیت درمانی سیر بالا می رود .برای انجام این روش باید از مراحل زیر استفاده کرد:

یک تکه کوچک سیر را بردارید و روی جوش ها خود بکشید و سپس بعد از حدود 14-20 دقیقه صورت خود را تمیز با آب بشورید. این روش میتواند حدودا سه بار درهفته انجام شود .

برای استفاده از سیر و سیب نیز باید از روش زیر استفاده کرد :

از یک سیر تازه بعنوان یک میخک استفاده کنید به این صورت که سیر را له کنید و به آن آب تازه وارد کنید و سپس روی محل هایی که جوش زده است بمالید . بعد از 15 تا 20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید. شما این روش را در 2-3 بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست بیاورید .

درمان خانگی جوش3-درمان خانگی جوش صورت با استفاده از الوئه ورا

آلوئه ورا و درمان خانگی جوش

الوئه ورا را باید در لیست داروهای خانگی برای درمان جوش روی صورت اضافه کنیم . الوئه ورا گیاهی است که همیشه در دسترس ما قرار دارد و میتوان موجب سلامتی پوست ما بشود ، از جمله مزیت های آن میتوان به سرد کردن بدن، ایجاد سهولت در بلع غذا، و مقاومت بدن را نیز افزایش میدهد . علاوه براین موارد از آلوئه ورا برای زیبایی و مراقبت های پوستی میتوان استفاده کرد ، زیرا دارای خواص ضد باکتریایی ست و میتواند از گسترش جوش جلوگیری کند. آلوئه ورا حاوی موادی مانند ویتامین ها ، مواد معدنی ، پروئین و اسید آمینه و آنزیم هایی هست که برای پوست بسیار مفید است . برای درمان جوش میتوان از روش های زیر استفاده کرد :

1-الوئه ورا چون حاوی مواد مغذی و ضروری است برای مراقبت از پوست بسیار مفید است به ویژه زمانی که پوست دارای جوش های بسیاری باشد . الوئه ورا بسیار خنک کننده است به همین دلیل ساده ترین راه برای استفاده از آلوئه ورا برای درمان جوش های صورت این است که آلوئه ورا را مستقیم روی پوست بمالید .اگر شما به طور منظم این روش را 3 تا 4 بار در هفته انجام دهید دیگر جوشی روی صورت شما باقی نمی ماند.

روش 2- استفاده از آب الوئه ورا: آلوئه ورا را باید جوش و بعد ازان باید بزارید تا سرد شود زیرا دارای اثر پاکسازی بسیار خوبی می باشد . برای انجام این روش از مراحل ذیل پیروی کنید : الوئه ورا را به صورت تازه تهیه کنید و پوست آن را کنده و به آب اضافه کنید .ازاین آب روزی یک لیوان بنوشید. با استفاده از این روش بدن شما سرد و دیگری جوش نمیزند.

روش3-ماسک آلوئه ورا: ماسک آلوئه ورا به طور موثر برای درمان جوش بکار می رود .برای انجام این درمان ازاین روش استفاده کنید پوست آلوئه ورا را دربیارید ، آن را فشار دهید تا ژل آن بیرون بیاید و بعد از شستن صورت خود به  صورت خود بمالید. بعد از 10 الی 20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید . اگر شما این روش را به طور منظم در 3 تا 4 هفته انجام دهید دیگر جوش نمیزند  بلکه به تدریج کم کم از بین میرود.

روش 4-خوردن آلوئه ورا: الوئه ورا نه تنها که برای زیبایی موثر است بلکه به عنوان یک غذای خوشمزه و مغذی میتوان استفاده کرد . اگر هر روز 10 تا 20 گرم آلوئه ورا بخورید پوست شما صاف و بدون جوش می شود . همچنین شما میتوانید آلوئه ورا را با چای یا غذا بخورید.

درمان خانگی جوش ها با عسل

درمان خانگی جوش روی صورت با عسل

عسل حاوی بسیاری از ویتامین ها و اسید آمینه است . این مواد غذایی مانع از رشد و کشتن باکتری های روی پوست می شود . درنتیجه به عنوان یک پاک کننده قوی و عمیق بکار می رود زیرا دارای اثرات انتی اکسیدان می باشد که برای از بین بردن جوش ها بکار می رود . ازمزایای دیگر عسل میتوان نفوذ سریع ویتامین ها به پوست باشد . بنابرین عسل کمک به بهبودی پوست می کند . عسل ضایعات را از بین میبرد و باعث می شود پوست نرم ، صاف و حتی روشن شود . بنابراین استفاده ازعسل یک را خوب برای درمان خانگی جوش است . روش های مختلف عسل برای درمان جوش را میتوان مشاهده کرد .

روش 1-عسل و تخم مرغ : 1 الی 2 قاشق چای خوری عسل خالص تهیه را بایک سفیده تخم مرغ تهیه کنید . سپس عسل و سفید تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و صورت خود را با آب گرم بشویید تا مواد مغذی سریع تر و به آسانی جذب شود . بعد از شستن صورت خود یک لایه نازک را از مخلوطی که درست کردید روی صورت خود بمالید . بعد از 15 الی 20 صورت خود را با آب سرد بشویید. شما باید این روش را 2 الی 3 بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست آورید .

روش2-شیر ، ماست و عسل : برای انجام این روش مراحل زیر را دنبال کنید :5 قاشق چایی خوری عسل خام ، همراه با شیر و 20 گرم ماست را تهیه کنید .همه را باهم مخلوط کنید و بعد از شستن صورت خود این مخلوط را به طور مستقیم به جوش های خود بزنید . بعد از حدود 15 الی 20 دقیقه صورت خود را با آب سر بشویید . شما باید این روش را 2 الی 3 بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.

درمان جوش صورت در خانه با تخم مرغ

درمان خانگی جوش با استفاده از ماسک تخم مرغ
درمان خانگی جوش

تخم مرغ :یکی از درمان های خانگی برای درمان جوش ها می باشد . علاوه بر استفاده از تخم مرغ همراه با سایر مواد برای درمان جوش میتوان از روش های زیراستفاده کرد .

روش اول -زرده تخم مرغ را تهیه کنید و بعد از شستن صورت خود زرده تخم مرغ رابه صورت خود بمالید و پس از حدود 15 الی 20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید .ما باید این روش را 2الی 3 بار درهفته انجام دهیم .

روش دوم تخم مرغ ، زرد چوبه و لیموی نارنجی :زردچوبه توانایی از بین بردن زخم های جوش را دارد و جوش های بدون زخم را نیز از بین میبرد . ویتامین c موجود در آب پرتقال و لیمو و مواد مغذی در تخم مرغ به شما کمک میکند تا به سرعت جوش ها از بین بروند . برای استفاده از این روش سفیده تخم مرغ ، دو قاشق چایی خوری زردچوبه و یک قاشق چایی خوری لیمو و آب پرتقال را مخلوط کنید . تمام این مواد را باهم مخلوط کنید و بعد از شستن صورت این مخلوط را به صورت خود بمالید . حدودا بعد از 15-الی 20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید. شما این روش را 2-3 بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید .

روش سوم -تخم مرغ ، جو دوسر  و ماست:برای انجام این روش یک زرده ی تخم مرغ همراه با دو قاشق چایی خوری ماست تهیه کنید تمام این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از شستن صورت خود این مخلوط را به صورت خود بمالید و بعداز حدود 15الی20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید. شما باید این روش را 2الی 3 بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست آورید .

شما باید این روش را ۲-۳ بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست آورید . روش ۳- تخم مرغ ، جو دوسر بدون قند و ماست . برای انجام این روش مراحل زیرا دنبال کنید : یک زرده ی تخم مرغ ، دو قاشق چای خوری بدون قند و ماست را تهیه کنید تمام این مواد را خوب مخلوط کنید . بعد از شستن صورت خود این مخلوط را به‌ طور مستقیم به محل آسیب دیده برسانید . بعد از حدود ۱۵-۲۰ دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید . شما بابد این روش را ۲-۳ بار در هفته انجام دهید تا بهترین نتیجه را بدست آورید .

علل شایع جوش زدن چیست ؟

  • لوازم آرایشی و بهداشتی : استفاده ی روزانه از لوازم آرایشی و بهداشتی و تمیزنکردن آن یکی از علل مسدود شدن منافذ پوستی است . وقتی منافذ پوست مسدود می شود ، جوش به وجود می آید . مراقبت های پوستی نامناسب ، دستکاری آکنه ، استفاده بیش از حد لوازم آرایشی ، و یا استفاده از لوازم آرایشی که مربوط به پوست نمی باشد، میتواند وضعیت پوست را بدتر کند . علاوه براین ، بسیاری از محصولات که جهت  مراقبت از پوست استفاده می شوند منشا ناشناخته ای دارند . به عنوان مثال :‌کرم کورتیکواستروئید میتواند باعث ایجاد جوش شود.
  • شرایط محیطی نامناسب در زندگی: افراد زیادی هستند که شب ها دیر خواب می شوند ، این افراد به اندازه ی کافی نمی خوابند تا اینکه بدن آنها خسته و مقاومت آن کاهش می یابد. همین امر  باعث میشود باکتری ها به پوست نفوذ کنند و بدلیل مقاومت کم بدن جوش را بوجود بیاورند . همچنین خوردن غذاهای تند ، گرم ، روغن های سرخ شده و چرب میتواند از عامل های جوش باشد .
  • محیط زندگی : محیط زندگی آلوده  ، دارای بسیاری از مواد شیمیایی مانند دود و سموم است . و یا آب و هوای گرم و مرطوب باعث عرق و ایجاد غدد سباسه میشود . خاک نیز میتواند یکی ازعوامل ایجاد جوش باشد.
  • مواد غذایی : غذاهای ناسالم نه تنها روده و کبد را سفت و نابود میکند ، بلکه باعث کمبود انواع ویتامین ها و‌مواد معدنی میشوند . همچنین باعث کاهش جذب انرژی در بدن می شود و روی مقاومت بدن تاثیر میگذارند  و به همین دلیل موجب جوش های بیشتری شود.

علايم جوش چیست؟

جوش ممکن است در همه ناحیه های پوستی مانند صورت ، گردن ، قفسه ی سینه ، شانه، پشت و سینه ها و گاهی اوقات در دیگر ناحیه های باشد . نشانه های جوش به وضعیت جسمی و روحی  شما بستگی دارد . برخی ار انواع جوش ها عبارتنداز :

۱-جوش های سر سفید(white heads) که واقع در منافذ پوستی تنگ رخ می دهند.

۲-سیاه سرخ : در حفره های باز رخ می دهند ، و دارای لایه مشکی رنگ هستند، نشانه های آن : قرمز شدن آکنه ، التهاب ، بثورات کوچک ، قرمزی است .

جوش ها کیست های بزرگی هستند که از نشان های آن  التهاب های فلیکول مو می باشد که بسیار دردناک است . به طور ویژه این  5 روش طبیعی برای درمان جوش ها استفاده می شود. که می تواند به کاهش التهاب و بهبودی سریع تر کمک کنند

 

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.