Take a fresh look at your lifestyle.

منشا بیماری کرونا ؟ کرونا از کجا آمده است ؟

برخی از محققان منشا اصلی شیوع ویروس کرونا را مارها و برخی دیگر خفاش ها می دانند .

 

به گزارش خبرگزاری مشرق
منشاء های احتمالی ویروس کرونابحث های زیادی درباره منشاء بیماری وجود دارد، در نخستین روزهای مقامات بهداشتی چین منشاء احتمالی ویروس کرونا را غذاهای دریایی بازاری در شهر ووهان اعلام کردند، چرا که اکثر مبتلایان از این بازار موادغذایی دریایی تهیه کرده بودند اما بعد از گذشت چند روز مشخص شد که بیماری در افرادی دیده شده است که از این غذاهای دریای استفاده نکرده بودند و با این افراد هم در ارتباط نبودند.پس از این محققان اعلام کردند به دلیل شباهت ساختاری ویروس کرونا جدید با ویروس‌های کرونای ماری این احتمال وجود دارد که ویروس از طریق مار به انسان ها منتقل شده باشد.

همچنین گانه زنی ها از انتقال ویروس کرونا از توله‌های گرگ به انسان و خفاش ها هم وجود دارد، چرا که سوپ خفاش در شهر ووهان چین طرفداران بسیاری دارد و ممکن است ویروس از طریق این جانور به انسان‌ها منتقل شده باشد.

منبع خبر

 

به گزارش خبرگزاری برنا
به گزارش خبرگزاری برنا؛ اولین مورد بیماری در سپتامبر ۲۰۱۲ در مردی ۶۰ ساله در عربستان سعودی کشف شد که به مرگ بیمار انجامید. این مرد چند روز قبل از آن به دبی سفر کرده بود و دومین مورد در مردی ۴۹ ساله در قطر که او نیز در گذشت و کشف بیماری اولین بار در آزمایشگاه Health Protection Agency’s در Colindale لندن به تأیید رسید. یک گونه شدیدتر این ویروس که تصور می‌شود از خفاش ناشی شده باشد در سال ۲۰۰۲ اپیدمی جهانی سارس را موجب شد که حدود ۸۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند.این خانواده ویروسی اولین بار در سال ۱۹۶۰ کشف شده‌است که موجب بروز بیماریهایی از خانواده سرما خوردگی در انسان و حیوانات می‌گردد و از ویژگی آن‌ها زوائد تاج مانند بر روی سطوح دیواره ویروس‌ها می‌باشد.

منبع خبر

به گزارش سایت چطور
این ویروس از کجا آمده است؟
ویروس کرونا – مار کرای نواری یکی از عاملان احتمالی انتقال ویروس کرونای جدیداین ویروس اولین بار در شهر ووهان و در افرادی مشاهده شده است که از یک بازار حیوانات و غذاهای دریایی محلی خرید کرده بودند. بنابراین، مقامات فقط می‌توانستند بگویند که این ویروس احتمالا از حیوان به انسان منتقل شده است. بااین‌حال، در یک مطالعه جدید، محققان توالی ژن‌های این ویروس را به دست آوردند؛ سپس آن را با توالی ژنتیکی بیش از ۲۰۰ مورد ویروس کرونای دیگر (که حیوانات را آلوده می‌کنند) مقایسه کردند. یافته‌های آنها در مجلهٔ ویروس‌شناسی پزشکی (Journal of Medical Virology) منتشر شد و نشان داد که ویروس کرونای 2019-nCoV احتمالا از مارها سرچشمه می‌گیرد.

در مورد نوع مار، دانشمندان خاطرنشان کردند که دو نوع مار در جنوب‌شرقی چین وجود دارد که این ویروس احتمالا از آنها شیوع یافته است: نوعی مار کریت (many-banded krait) و کبرای چینی (ناجا آترا).

بااین‌حال، برخی از کارشناسان با انتقاد از این مطالعه گفته‌اند که هنوز مشخص نیست ویروس‌های کرونا می‌توانند مارها را واقعا آلوده کنند یا نه.

منبع خبر

به گزارش خبرگزاری ایرنا
ایرنا موسسه ویروس شناسی ووهان کانون شیوع ویروس جدید کرونا به دنبال تجزیه و تحلیل ها های این ویروس اعلام کرد ترتیب ژن این ویروس ۹۶ درصد همانند ویروس خفاش است.به گزارش ایرنا «ژونگ ناشن» روز پنجشنبه در پکن ضمن تایید همین یافته ها گفت که منشا این ویروس کرونا جدید شبیه به ویروسی است که سه سال پیش در خفاش ها پیدا شد.

اما او به رسانه های دولتی گفت که مانند بیماری سارس، ممکن است که ویروس کرونا از طریق حیوانات وحشی دیگر به انسان انتقال یافته باشد.

او گفت برای تعیین این مساله، آزمایشات بر روی طیفی از حیوانات وحشی در حال انجام است.

در استرالیا نیز تیمی از دانشمندان اعلام کرده اند که آنها در پیشرفتی چشمگیر توانسته اند این ویروس را کشت دهند که می تواند به تولید واکسن برای این بیماری کمک کند.

مقامات چین می گویند تا کنون ۱۷۰ تن پس از ابتلا به ویروس جدید کرونا، جان خود را از دست داده اند شمار افرادی که ابتلای آنها به این بیماری در این کشور تایید شده از ۷ هزار و ۷۰۰ نفر فراتر رفته است.

ویروس کرونا که اعلام شد اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر ووهان واقع در استان هوبی در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۱ استان و منطقه چین به ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم شیوع یافته است.

این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده است و با این مورد تعداد آن به هفت مورد رسیده است این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود در معمولی‌ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان “سارس” می‌شود نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

کمیسیون بهداشت ملی و وزارت مالی چین ۶۰ میلیارد یوان (۸.۷۴ میلیارد دلار) برای مقابله با ویروس کرونا اختصاص دادند.

منبع خبر

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.