Take a fresh look at your lifestyle.

بهترین فیلم های جنیفر لارنس؛ ستاره زیبا هالیوود تا ۲۰۲۲

با اکران فیلم Don’t Look Up که نصف ستارهای هالیوود در آن بازی می کردند، به این فکر افتادم که در مورد یکی از ستاره های بی چون و چرای این فیلم و البته سینمای جهان، جنیفر لارنس بنویسم. جنیفر لارنس یکی از بهترین و هنرمندترین بازیگران حال حاضر سینمای هالییود و دنیاست. پس چرا نباید بهترین فیلم های این بازیگر را با هم بررسی کنیم؟ شاید شما هم مثل من تصمیم گرفتید فیلم هایی که جنیفر در آنها بازی کرده ببینید و لذت ببرید!

جنیفر کارش را از بازی در فیلم هایی مانند X-Men و Hunger Games شروع کرد. از همان روزهای اول نظر همه به بازی بی نقصش جلب شده بود و از آن موقع تا به حال فیلم هایی که در آن بازی کرده از رول های اصلی تا فرعی همگی مورد پسند مخاطبین و منتقدان قرار گرفته است.

همان طور که قبلا هم اشاره کردم جنیفر در دنیای سینما خیلی زود مطرح شد. بیش از یک دهه است که اثار فوق العاده این بازیگر را در هالییود تماشا می کنیم؛ آثاری که هر کدام بهتر از دیگری هستند. جنیفر از آن دسته بازیگرانی است که ثابت کرده می تواند مدتی خیلی خوب کار کند، استراحت کند و باز هم با همان توان و استعداد به عرصه برگردد و بدرخشد. پس با این مطلب از «مینویسم» در این مطلب همراه باشید تا بهترین فیلم های جنیفر لارنس، این ستاره دنیای هالیوود را به شما معرفی کنم.

مطالب پیشنهادی: بیوگرافی جنیفر لارنس

لیست بهترین فیلم های جنیفر لارنس

جنیفر لارنس همکاری خیلی خوبی با کارگردانان فیلم هایش دارد. برای مثال در فیلم های یک کارگردان دائما ستاره بوده مانند Red sparrow، The Hunger Games، Catching Fire و The Hunger Games: Mockingjay Part 1 and 2 که همگی به کارگردانی فرانسیس لارنس بوده اند بازیگری کرده است.

جنیفر در اکثر فیلم هایی که به کارگردانی دیوید اٌ راسل بوده هم بازی کرده است از جمله Joy، American Hustle و Silver Linings Play Book. همین اتفاق بین جنیفر و کارگردان معروف سینما آداک مک کی، کارگردان Don’t Look Up افتاده است. چرا که قرار است جنیفر در فیلم بعدی آدام به نام Bad Blood هم بازی کند. در ادامه لیست 10 فیلم برتر جنیفر لارنس را مشاهده می نمایید.

10. فیلم Red Sparrow به کارگردانی فرانسیس لارنس (2018)

فیلم Red Sparrow به کارگردانی فرانسیس لارنس (2018)

این فیلم بر اساس رمان یکی از افسران سازمان سیای آمریکا به نام جیسون متیوز ساخته شده و جنیفر در آن نقش زنی به نام دومینیکا اگورووا را بازی می کند. دومینیکا زنی چند بعدی است؛ یک بالرین، دختری وفادار و از خود گذشته، استاد دلربایی به سبک خودش و البته سلطان مبارزه. او در جریان زندگی حرفه ای اش به عنوان یک بالرین آسیب می بیند و دیگر نمی تواند برقصد. در همین دوران با گروه مخفی از روس ها آشنا می شود که دختران جوان را آموزش می دهند تا تبدیل به زنان اغواگر شوند. دومینیکا هم زیر دست یکی از بی رحم ترین روسای این گروه آموزش می بیند و تبدیل به همان چیزی می شود که باید باشد. یک تیزی سفت و برنده!

توانایی خاص جنیفر لارنس است که از او در این فیلم ستاره ای بین المللی ساخته! او می تواند در عین سخت و برنده بودن خیلی هم شکننده و احساسی باشد. دومینیکا ماسکی غیر واقعی از کاراکتری است که اصلا وجود ندارد. به همین دلیل است که مخاطب در فیلم اصلا نمی تواند پیش بینی کند حرکت بعدی دومینیکا چیست و چه در سر دارد. با وجود ماسکی که دومینیکا دارد شناختنش اصلا کار آسانی نیست! حرفم را باور ندارید خودتان فیلم را ببینید تا بدانید چه می گویم!

مطالب پیشنهادی : بهترین فیلم های امبر هرد

9. فیلم X-Men در سال (2011-2014-2016 و 2019)

قطعا در لیست بهترین فیلم های جنیفر لارنس، X-Men جایگاه ویژه ای دارد! ایفای نقش در هر اثر بزرگی که بودجه کلانی داشته باشد به منزله بزرگ و مشهور شدن بازیگرانی است که در آن بازی می کنند. این داستان برای جنیفر هم به همین گونه پیش رفت. بازیگری در سری فیلم های X-Men از لارنس یک ستاره افسانه ای به نام میستیک ساخت. این فیلم که در واقع ادامه X-Men: Days of the Future past و X-Men: Apocalypse به کارگردانی برایان سینگر و Dark Phoenix به کارگردانی سیمون کینبرگ است از لارنس ستاره ای بی همتا در دنیای سری فیلم های اکس من ساخته است.

لارنس در این فیلم عمق و ابعاد جدیدی به شخصیتش بخشیده. با وجود اینکه در فیلم رنگ پوستش آبی است، به سختی دیده می شود. چرا؟ خب چون درخشیدن و دیده شدن در کنار نام های بزرگی مانند میشل فسبندر، سوفی ترنر و جیمز مک آووی واقعا سخت است. عملکرد جنیفر در این فیلم با فیلم قبلی اش The Hunger Games مقایسه می شود. در عین حال باز هم نقش آفرینی او در The Hunger Games است که بیشتر مورد توجه منتقدان قرار گرفته. اگر جای جنیفر بودم از خودم می پرسیدم می ارزد 8 ساعت تمام زیر گریم باشی و با عملکردی خوب باز هم مورد توجه قرار نگیری؟

8. Like Crazy به کارگردانی درک دورموس (2011)

Like Crazy به کارگردانی درک دورموس (2011)

نقش آفرینی به عنوان یک سوپر قهرمان در یک فیلم با بودجه بالا یک چیز است و بازی کردن در نقش یک انسان معمولی در فیلمی درام رمانتیک چیز دیگر! فرق میان این دو ژانر از زمین تا آسمان است و جنیفر لارنس با این تغییر شخصیت از زمین تا آسمان ثابت کرده که در هنر بازیگری استاد است! لارنس در این فیلم نقش سامانتا را بازی می کند، یک دستیار طراحی دکوراسیون داخلی که به عنوان فرد سوم در رابطه جیکوب (آنتون یلچین) و آنا (فیلسیتی جونز) قرار دارد. سامانتا در حالی قرار گذاشتن با جیکوب را شروع می کند که او هنوز عاشقانه آنا را دوست دارد. خیلی ناامیدانه است نه؟ البته که هست و سامانتا خیلی خوب این قضیه را می داند اما با عشق بی نهایت همه چیز تغییر می کند.

تصویر سازی درک دورموس از جزییات یک رابطه عاشقانه با هنر جنیفر در نقش سامانتا بیش از آنچه فکر می کنید دوست داشتنی است. سامانتا می داند که جیکوب نمی تواند او را آنچنان که باید و شاید دوست داشته باشد. چون پای کس دیگری در میان است. وحشت زده است اما در عین حال می ترسد رابطه اش را به کل به هم بزند. به این جای کار که می رسیم مخاطب فکر می کند سامانتا عاشقی بیچاره و بد شانس است. اما داستان اصلا این طور پیش نمی رود. هنرنمایی لارنس تمام آن چیزی است که یک بازیگر جوان باید از خودش نشان دهد تا به شهرت و معروفیت برسد. ایا با این توضیحات منطقی نیست که این فیلم را جز بهترین فیلم های جنیفر لارنس در نظر بگیریم؟

مطالب مرتبط: بهترین فیلم های آنتونی هاپکینز

7. Joy به کارگردانی دیوید اٌ. راسل (2015)

در این فیلم لارنس برای بار سوم با دیوید اٌ. راسل همکاری می کند. Joy در واقع یک درام بیوگرافی از داستان زندگی یک زن خانه دار به نام Joy Mangano است که کارآفرین می شود. این مادر خانه دار که تجربه جدایی و رو به رو شدن با چالش های زیادی در زندگی داشته، در تلاش است که امپراطوری خودش را راه بیاندازد و بالاخره با ابتکار جارویی جالب داستان زندگی اش از این رو به آن رو می شود. رابرت دی نیرو و بردلی کوپر از دیکر ستارگان این فیلم هستند. البته بازی درخشان لارنس در کنار این ستاره ها هم دیده شده و نظر مخاطب را جلب می کند.

Joy در عین اینکه ملودرامی خانوادگی است، داستان زندگی نسل های یک خانواده هم هست. لارنس در این فیلم به سادگی و زیبایی هر چه تمام تر مقابل لنز دوربین دیوید اٌ راسل هنرنمایی می کند، طوری که انگار یک عمر خودش عضوی از خانواده های زیر خط فقر جامعه بوده. تصویر سازی خاص و خارق العاده و واقعی که لارنس از احساسات یک زن که چنین جایگاه دارد، در نهایت منجر شد این ستاره برای بار چهارم در طول شش سال نامزد جایزه اسکار شود. افتخاری که برای بازیگر دیگری به سن لارنس هرگز رخ نداده بود و از این رو جنیفر لارنس رکورد دار نامزد شدن در اسکار در این سن شد. البته باید اعتراف کرد که Joy تاثیر گذارترین هنرنمایی این ستاره نیست. اما در عین حال مهر تاییدی است بر اینکه جنیفر لارنس به عنوان بازیگر تا چه اندازه تواناست!

6. فلیم The Hunger Games- (2012، 2013، 2014 و 2015)

فلیم The Hunger Games

در طول این چهار سال، چهار فیلم از رمان کابوس آبادی سوزان کالینز ساخته شده و در سری این فیلم ها هیچ کس به اندازه جنیفر لارنس سود نکرد. شهرتی که این ستاره با بازی در این چهار فیلم به دست آورد را کمتر بازیگری در طول چهار سال به دست می آورد. لارنس در اولین قسمت این فیلم بازیگری جوان و تقریبا گمنام بود و در نهایت می بینیم که در پایان قسمت چهارم جنیفر لارنس تبدیل به یکی از پردرآمدترین و مشهورترین بازیگران هالیوود شده است.

از Hunger Games به کارگردانی گری راس گرفته تا The Hunger Games: Catching Fire، The Hunger Games: Mockingjay Part 1 و The Hunger Games: Mockingjay Part 2 به کارگردانی فرانسیس لارنس همگی از آثاری هستند که لارنس در آنها هنرنمایی اش را به ثبت رسانده و هرگز از آنچه باید وشاید کم نگذاشته است.خالق شخصیت کتنیس، لارنس است و بس؛ و این خودِ لارنس است که مانند قلب تپنده سری این فیلم ها، داستان را زنده نگه می دارد. دنیای دور و بر کتنیس دنیایی پر از آشوب و هیاهوست. اما روح بزرگ کتنیس است که خیلی چیزها را سرپا نگه داشته!

مطالب مرتبط: بهترین فیلم های راسل کرو

5. فیلم Mother به کارگردانی دارن آرونوفسکی (2017)

فیلم سینمایی «مادر» یکی دیگر از بهترین فیلم های جنیفر لارنس بشمار می آید. یکی از چالشی ترین فیلم هایی که در لیست آثار جنیفر لارنس جای دارد همین فیلم است. Mother درکی اذیت کننده و چند لایه از ایهام های مذهبی است که می تواند در فیلمی به ژانر وحشت روان شناختی به تصویر در بیاید. باور کنید و ایمان بیاورید که در میان ابزوردترین فیلم های پوچ گرای تاریخ این یکی دیگر نوبرش را آورده! لارنس در این فیلم غیر قابل لمس، در نقش زنی است که اصلا نامی ندارد و کلا در فیلم به نام «مادر »خطاب می شود. مادر به همراه همسرش خاویر باردم در خانه ای متعلق به دوران ویکتوریایی زندگی کرده و تلاش می کند تا بهشتی دوباره از خانه قدیمی شان بسازد. خیلی ناگهانی سر و کله زوج دیگری به داستان باز می شود و صدای ساز ویالون به مخاطب می فهماند که پای نیروی سیاه و شیطانی در کار است.

راستش را بخواهید اصلا نمی توان در این فیلم لارنس را نگاه نکرد. ترس و وحشت از سکانس به سانس این فیلم می ریزد و در عین حال می توان در هر سکانسی درخشش لارنس را در القای این ترس و وحشت روانشناختی حس کرد. لارنس برای بازی در این سریال آنقدر تغییر می کند که باور اینکه مادر فقط نقشی از اوست تقریبا غیر ممکن است. استعداد و توانایی او در این فیلم هم در کلوزآپ ها مشخص است هم در برداشت های بلند!

4. فیلم American Hustle به کارگردانی دیوید اٌ. راسل (2013)

فیلم American Hustle به کارگردانی دیوید اٌ. راسل (2013)

لارنس در این فیلم نقش رزالین از خاندان رزانفیلد را بازی می کند. در این فیلم کمدی می توان همه چیز دید؛ از کت های پوست گرفته تا لباس های ابریشم، لب های سرخ و تعداد بی شماری مدل موی فنسی! لارنس در این فیلم نقش همسر آیورینگ (کریستین بیل) را بازی می کند، یکی از افسران FBI! البته که این فیلم کمدی تم جنایی هم دارد، اما نقش آفرینی لارنس است که به آن چاشنی کمدی بودن می دهد. از مست شدن در جلسه جدی همسرش گرفته تا به آتش کشیدن خانه با گذاشتن فلز در مایکرویو، همه و همه نشانه هایی هستند که حضورش را در فیلم دوست داشتنی می کنند.

نیمه دوم فیلم، اما، بویی تازه دارد. انگار بافتش کمی غلیظ تر و جدی تر می شود چون مخاطب به گونه ای به این درک می رسد که عملکرد رزالین برای جلب توجه است. هنرنمایی لارنس در این فیلم به گونه ای است که انگار تمام مرزها شکسته می شوند و همه چیز در معرض دید قرار می گیرد. از خواندن آهنگ Live and Let Die در حین تمیز کردن خانه جلوی همکاران کت و شلواری همسرش گرفته تا بوسیدن سیدنی( امی آدامز) که شوهرش چندان دوستش ندارد، همه همه ثابت کننده این مهم هستند که لارنس ستاره بی چون و چرای این اثر است.

مطالب پیشنهادی: بهترین فیلم های کمدی خارجی

3. فیلم Don’t Look Up به کارگردانی آدام مک کی (2021)

فیلم Don’t Look Up را میتوان به عنوان بهترین فیلم های جدید جنیفر لارنس معرفی کرد. آخرین پروژه لارنس با نام Don’t Lool Up یک اثر علمی تخیلی با چاشنی کمدی سیاه است که دقیقا به موقع و در روزهای جشن کریسمس اکران شد. لارنس در این فیلم نقش دانشجوی رشته فضا شناسی به نام کیت دیبیاسک را بازی می کند که زیر نظر دکتر زندال مینلی ( لئوناردو دیکاپریو) مشغول مطالعه فضاست. در حین همین مطالعه هاست که مشخص می شود یک شهاب سنگ کشنده قرار است در عرض شش ماه به زمین برخورد کرده و همه چیز را نابود کند. این زوج تصمیم شان را می گیرند و می خواهند از طریق رسانه به تمام دنیا خبر دهند که قرار است همه چیز تمام شود

این فیلم از ستارگان خوش نام هیچ چیز کم ندارد. از مریل استریپ گرفته تا، کیت بلانشیت، جونا هیل، مارک رایلاچنش، تیلور پری، تیموتی شالامی، آریانا گرانده و خیلی بازیگران دیگر! این فیلم دقیقا بهترین فرمول ممکن برای بازگشت شکوه آفرین لارنس پس از دوران مرخصی اش بود. شخصیت این ستاره در این فیلم از دختری جوان و ساده لوح به شخصی سنگین و دور از مثبت نگری های احمقانه سیاست مردان تبدیل می شود. ترس های کیت در این فیلم اول در مرحله باور ناپذیری هستند. سپس هضم شده و او سعی می کند جوری با این واقعیت که بقیه به هشدارهایش توجه نمی کنند کنار بیاید.

2. فیلم Winter Bone به کارگردانی دبرا گرانیک در سال 2010

فیلم Winter Bone به کارگردانی دبرا گرانیک در سال 2010

اولین قدم لارنس برای ستاره شدن در این فیلم و در سال 2010 برداشته شد. این فیلم بر اساس رمانی به همین نام و به قلم دانیل وودرل ساخته شده. مادر جنیفر این رمان را خوانده بود پیشنهاد داد که او برای بازی در این نقش تست بدهد. در این فیلم لارنس بیست سال دارد اما بدون هیچ عیب و ایرادی نقش ری 17 ساله را با هنرمندب اجرا می کند.

داستان این فیلم در مناطق کوهستانی اوزارک میسوری اتفاق افتاده و در مورد دختری به نام ری است که در تلاش است پدرش را پیدا کرده و زندگی خانوادگی اش را نجات دهد. این نقش آرزوی هر هنرپیشه تازه کاری است؛ سرشار از القای احساس و هنر فیزیکی یک بازیگر! لارنس در این داستان نقش اولی را دارد که با جرات و شجاعت پیش رفته و در این راه پر پیچ و خم به هیچ چیز جز رسیدن به هدف فکر نمی کند. قدم هایی که لارنس بر می دارد قدم های یک نوجوان پاک به سمت بلوغ و بزرگ شدن هستند و بی شک هیچ کس به اندازه او نمی توانست هنر این سفر از پاکی به بلوغ را به تصویر بکشد.

1. فیلم Silver Linings Play Book به کارگردانی دیوید اٌ راسل (2012)

این فیلم زمانی فیلم برداری شد که جنیفر لارنس تنها 21 سال داشت! تماشای این فیلم هر کسی را به این نتیجه می رساند که قطعا هیچ چیز جز استعداد ناب در هنر بازیگری نمی تواند چنین نتیجه ای داشته باشد. این نقش آفرینی آن چنان قدرتمند بود که برای لارنس یک گلدن گلاب، اسکرین اکتر گاید اواردز و اسکار بهترین بازگر نقش اول زن را به ارمغان اورد. با این حساب جنیفر لارنس تبدیل به اولین بازیگر زنی شد که در سن 22 سالگی موفق به دریافت اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی شده است.

این فیلم درام-رمانتیک کمدی مجموعه ای از بهترین توانایی ها و هنرنمایی های جنیفر است. او در این فیلم نقش تیفانی را بازی می کند؛ بیوه جوانی که در تلاش است زندگی پت (بردلی کوپر) را که پس از بستری شدن در بیمارستان روانی به هم ریخته سر و سامان بدهد. در تلاش برای بازگرداندن زندگی، مسیرشان به سمتی می رود که در مسابقه رقصی شرکت کرده و برای برنده شدن در آن برنامه برنامه سختی را در پیش می گیرند.

داستان فیلم کند پیش می رود اما در عین حال فشار و استرس و هیجان را می توان تا آخرین سکانس ها حس کرد. ترکیب دو ستاره داستان در عین ناب بودن خیلی هم شکننده است. در یک لحظه می توان حس کرد که بهترین زوج هستند و در لحظه ای دیگر امکان دارد که یکدیگر را نابود کنند. در یکی از صحنه های فیلم جنیفر و رابرت دینرو افسانه ای هم بازی هم هستند. شاید برایتان جالب باشد که جنیفر در چالش این صحنه برنده می شود نه دنیرو! لازم به گفتن نیست اما کمتر بازیگری را می توان پیدا کرد که در یک اتاق با دنیرو باشد و دیده شود. البته غیر از جنیفر لارنس!

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.