Take a fresh look at your lifestyle.

لیست بهترین مراکز خرید در استانبول (با قیمت مناسب و ارزان)

استانبول بهشت روی زمین برای خرید کردن است. بازار بزرگ و بازار ادویه های مصری علاوه بر اینکه فرصت بسیار خوبی برای خرید کردن هستند، جاذبه های تاریخی هم برای توریست ها به حساب می آیند. شما می توانید فرش ترکی بخرید، برای قیمت چک و چانه بزنید و یک لیوان چای ترکی هم بنوشید. راستش را بخواهید ترکیه یکی از فعال ترین کشورها در زمینه هنرهای دستی است. و استانبول هم یکی از بهترین جاها برای خرید این صنایع دستی! از دست سازه های سرامیکی گرفته تا ظرف های فلزی و چوبی و شلوارهای رنگی! در واقع برای هر کسی در این بازار ها چیزی برای خریدن پیدا می شود. ما در این مطلب قصد داریم 17 بهترین مراکز خرید استانبول با قیمت مناسب که گزینه خوبی برای خرید میوه و تره بار، ادویه، شیرینی فروشی و پوشاک و … هستند را به شما علاقه مندان معرفی کنیم.

مطالب پیشنهادی : مشخصات و جمعیت ترکیه

بهترین مراکز خرید ارزان در استانبول

اگر از آن دسته افرادی هستید که عاشق خوردن غذاهای سنتی هستند، بازار بزرگ استانبول گزینه خوبی است. بهترین غذاهای سنتی ترکی را می توان در این بازار ها پیدا کرد. البته که از بهترین سوغات های ترکیه که راحت الحلقوم  است نمی توان گذشت.

البته اگر اهل خرید برند باشید هم ترکیه جاهای خوبی برای خرید کردن دارد. از برند های بین المللی گرفته تا برند های تولید شده در این کشور همگی در خیابان های بالای شهر قابل دسترس می باشند. با در این مطلب از مینویسم همراه باشید تا 17 مکان عالی خرید کردن در ترکیه را به شما معرفی کنم.

1. مرکز خرید استانبول

از جمله بهترین مراکز خرید پوشاک در استانبول می توان به Mall of Istanbul یا مرکز خرید استانبول اشاره کرد. این مرکز خرید دارای 350 فروشگاه از برند های ترک و بین المللی می باشد. از این رو بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال مرکز خرید لاکچری در ترکیه هستند. معماری این مرکز خرید بسیار زیبا و چشم نواز است و از طریق سالن‌های بزرگ و سقف‌های شیشه‌ای خود فضای دلپذیری را به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد که نور خورشید از آن عبور می‌کند تا هر چه بیشتر در نور طبیعی راحت سرمایه‌گذاری کند.

2. بازار بزرگ استانبول

بهترین جای ترکیه برای خرید کردن اصلا نیازی به معرفی ندارد. بازار بزرگ استانبول که با نام گرند بازار هم شناخته می شوند از اواسط قرن 15 میلادی فعال بوده و تا به امروز هم زنده است و نفس می کشد. در واقع این بازار نمونه ای قرون وسطایی از شاپینگ مال های امروزی است.

باید اعتراف کرد که این مکان هم جاذبه ای توریستی است و هم جایی عالی برای خرید کردن. پس واقعا می ارزد چند ساعت از وقت خود را بگذارید و در آن گردش کنید. هر حجره یا هر دهنه مغازه با سقفی گنبدی شکل به حجره کناری اش وصل است. این بازار بیش از 4000 حجره دارد. پس برای گم شدن و خالی کردن جیب هایتان آماده باشید.

آثار سنتی و دستی تمام استانبول به علاوه هنرهای دستی آسیا و خاورمیانه در این بازار پیدا می شوند. همه چیز از قالی های سنتی ترکیه گرفته تا زیور آلات دست ساز و مگنت های یخچالی را می توانید در این بازار پیدا کنید.

یکی از بهترین قسمت های بازار کارگاه های هنرهای دستی و سنتی استانبول است که در میان دهنه های میانی و حجره های کوچک بازار قرار دارد. به واسط بازار که برسید پارچه های بافته شده به سبک ازبکستان را پیدا خواهید کرد. شال های دست بافت ابریشمی و ظروف فلزی هم که دیگر نیازی به گفتن ندارد.

3. بازار ادویه مصری در استانبول

یکی از بهترین مراکز خرید در استانبول، بازار ادویه مصری است که هیچ توریستی بازدید از آن را نباید از دست دهد! ساختمان بازار ادویه مصری درست رو به روی لنگر گاه امین اغلو قرار داشته و در قرن هفدهم با مالیات هایی که از مصر گرفته می شد ساخته شده است. این بازار مخصوص کسانی است که عاشق غذا هستند و می خواهند با خودشان قسمتی از فرهنگ غذایی ترکیه را به خانه ببرند.

در این بازار بزرگ بیش از 80 دهنه مغازه وجود دارد که محصولاتی مانند ادویه، میوه های خشک، مغزها، غذاهای سنتی ترکیه ، گل های خشک و انواع و اقسام نوشیدنی های گیاهی را به توریست ها عرضه می کنند. البته که شیرینی های سنتی مانند راحت الحلقوم و حلوا هم در این بازار به وفور یافت می شود.

پس اگر به دنبال پیدا کردن ادویه های اصیل ترکی هستید به این بازار بیایید. از سماق و فلفل ترکی گرفته تا رب انار و هر خوشمزه دیگری که بخواهید در این بازار می توان پیدا کرد. البته ممکن است حوالی ظهر به حد آزار دهنده ای شلوغ شود. پس سعی کنید غروب های از این بازار دیدن کنید.

مطالب پیشنهادی: مناطق گردشگری وان ترکیه

4. بازار آراستا استانبول

این بازار درست پشت مسجد آبی یا همان مسجد سلطان احمد و در قلب بخش سنتی و کهن شهر قرار دارد. البته در واقع دهنه های این بازار بخشی از ورودی مسجد بودند. اما امروزه به بازار خاص ظروف سرامیکی و پارچه در استانبول تبدیل شده.

این بازار نسبت به بازار بزرگ ترکیه کوچک تر و خلوت تر است. علاوه بر این در هوای آزاد قرار داشته و رو باز است. پس می توانید به راحتی و بدون دردسر در این بازار به هنرهای دستی ترکیه دسترسی داشته باشید.

اگر به دنبال سرامیک های دست ساز با نقش و نگار های سنتی و یا حتی به روز هستید دیدن این بازار را به شما توصیه میکنم. پس از تمام شدن گشت و گذارتان در بازار هم حتما از مسیر شیبدار و سنگفرش پشت بازار دیدن کنید. در این بخش می توانید با کیفیت ترین فرش و گلیم های آسیایی را تهیه کنید و با خود به خانه ببرید. تا خانه تان رنگ و بوی آسیایی بگیرد.

5. قنادی علی محی الدین استانبول

برای شمایی که اهل شیرینی هستید، خبر خوبی دارم! بهترین راه برای پیدا کردن خوشمزه ترین راحت الحلقوم های ترکی بازدید از قنادی علی محی الدین و خوردن چند راحت الحقوم خاص ترکی است. البته در این قسمت چندین فروشگاه عالی دیگر برای خرید کردن و سوغاتی بردن وجود دارد. اما هیچ چیزی برای سوغات بهتر از راحت الحلقوم نیست.

لازم به ذکر است که این خوردنی شیرین از سال 1777 در ترکیه درست می شد. در قرن 19 این قنادی توانست نشان خاص امپراطوی عثمانی را از آن خود کند. علاوه بر این لقب قناد دربار را هم به علی محی الدین داده بودند. فکرش را بکنید که راحت الحلقوم های این قنادی چقدر می تواند خوشمزه باشد!

راحت الحقوم های این فروشگاه طعم های متفاوتی دارند. از عرق گل سرخ گرفته تا انار و پسته و شکلات. یکی دیگر از شیرینی های خاص این قنادی حلواهای پوشیده شده با بادام شکری و پسته است.

6. بازار کاردیکوی استانبول

یکی دیگر از جاذبه های توریستی استانبول ترکیه که فرصت عالی برای خرید کردن ارائه می دهد بازار کاردیکوی است. این بازار از دوشنبه تا جمعه باز بوده و یکی از فعال ترین مناطق تجاری این شهر است. گشت و گذار در این بازار به اندازه خرید کردنش لذت دارد. همه چیز هم در این بازار پیدا می شود؛ غذاهای دریایی تازه، گوشت، سبزیجات و میوه. البته غذاهایی که مخصوص سوغات بردن هستند هم در این بازار می توان پیدا کرد.

پس اگر به دنبال خیار شور، مربا، عسل، میوه های خشک و شیرینی های سنتی ترکیه هستید به این بازار بیایید. البته طرفدار خوردنی هم که نباشید این بازار برای ما چیزهای دیگری دارد. در این بخش از بازار ترکیه می توان محصولات پوست و موی طبیعی که با روغن زیتون و سایر روغن های گیاهی ساخته می شوند پیدا کرد. البته محصولات استحمام خاصی که در حمام ترکی استفاده می شوند هم در این بازار فراوان است.

این بازار در منطقه آسیایی ترکیه و درست پست ترمینال کشتی های کادیکوی قرار دارد. پس بهترین راه برای دسترسی به آن کشتی است. البته می توانید با مترو هم به آنجا بروید.

7. بالات استانبول

از دیگر مراکز خرید ارزان در استانبول می توان به منطقه بالات اشاره کرد. در طول سال های اخیر، مسیر شیب دار تپه های بالات و ساختمان های رنگی و مغازه های کوچکش مقصد خوبی برای توریست ها و خرید هایشان بوده! آخر هفته های آفتابی استانبول و پیاده روی کردن در این منطقه و دیدن مغازه ها را با هیچ چیز دیگری نمی توان عوض کرد.

اگر به دنبال چیز خاصی نیستید و فقط قصد گشتن دارید این بازار برای شما عالی است. اصلا فکرش را هم نمی کنید که چه چیزهایی می توان در این بازار پیدا کرد. دکوری های کوچک، لوازم منزل آنتیک، اکسسوری های خاص و لباس های جذاب در این بازار به وفور پیدا می شوند. ناگفته نماند که کافه های این منطقه هم برای استراحت بین خرید عالی هستند.

8. خیابان استقلال استانبول

پیاده روی از منطقه بی اغلو تا میدان تقسیم یکی از طولانی ترین راه ها برای گشتن در قلب مدرن استانبول است. البته این روزها به جای مغازه های کوچک و خرده فروش برندهای معتبر روز دنیا این منطقه را پر کرده اند. اما به نظر من که باز هم ارزش گشتن و دیدن را دارد. یکی از جذاب ترین بخش های پیاده روی در این منطقه بازدید از ساختمان های نئو کلاسیک حاشیه مسیر است.

معروف ترین بازار این خیابان هم پاساژ چیچک است که شال و سرامیک های رنگی و لامپ می فروشد. علاوه بر این کافه هایی است که اتمسفر اواخر قرن 19 و معماری آن زمان برای برایتان زنده می کنند. از این رو اگر به دنبال خرید پوشاک برند در استانبول هستید، ما خیابان استقلال را به شما پیشنهاد می کنیم.

9. بازار خانم ها در استانبول

 بازار خانم ها یا همان کادینلار پازاری یکی از بهترین مراکز خرید دراستانول برای کسانی است که عاشق آشپزی هستند. کل منطقه این خیابان پر از شده از فروشگاه های مواد غذایی تازه از جمله قصابی هایی که کباب های تازه هم دارند.

بیشتر کالاهای این بازار تازه هستند. می توانید کمی گردش کنی و ببینید که محلی ها با چه هیایویی در این بازار خرید می کنند. همه چیز هم در آن پیدا می شود. از خیار شور گرفته تا پنیرهای مختلف، میوه، میوه های خشک، مغزها، زیتون و دسته دسته سبزی های تازه!

بیشتر فروشنده های این بازار از مناطق جنوب شرقی استانبول هستند. پس می توانید خوردنی ها وکباب های خاص این مناطق را در این بازار پیدا کنید. دسترسی به این بازار هم خیلی ساده است. فقط یک ساعت از ایستگاه مترو وزنیچیلر فاصله دارد. خرید کنید و برای ناهار هم کباب بخورید!

10. قهوه فروشی مهمت افندی

 بهترین جا برای خرید قهوه در استانبول، مهمت افندی است. اگر به دنبال چشیدن بهترین طعم از قهوه ترک هستید مهمت افندی برای شما بهترین گزینه است. این فروشگاه از شال 1871 فعال بوده و بهترین و پرطرفدارترین قهوه های ترک را ارائه می دهد.

می توانید پاکت های کوچک از این قهوه را هم به عنوان سوغاتی به همراه ببرید. اگر هم فکر می کنید که قهوه های سنتی ترکیه قوی هستند، قهوه فرانسه و اسپرسو و انواع و اقسام قهوه های دیگر هم در این بازار پیدا می شوند. این بازار درست پشت ادویه فروشی مصری قرار دارد. پس می توانید با یک تیر دو نشان بزنید و از هر دو مکان دیدن کنید.

11. بندرگاه گالاتا

یکی از جدیدترین مراکز خرید پوشاک در استانبول در بندر گالاتا قرار دارد. این منطقه درست روبروی دریای کاراکوی قرار داشته و پر از کافه رستوران ها و مغازه های کوچک و بزرگ است. البته که موزه هنرهای مدرن استانبول هم در همین منطقه است. این را هم بگویم که چون بازاری تازه تاسیس است خیلی از فروشگاه هایش هنوز باز نشده. همان مغازه هایی که باز هستند هم به روز ترین پوشاک روز دنیا، اکسسوری و جواهرات متفاوت را عرضه می کند.

12. تاهتاکاله

اگر به دنبال مرکز خرید ارزان در استانبول هستید که جدیدترین ظروف سرامیکی، رومیزی و ابزار چوبی آشپرخانه را داشته باشد تاهتاکاله را از دست ندهید.

مسیر باریکی که در غرب بازار مصری ها استانبول قرار دارد پر شده از فروشگاه های سنتی که سبد، ظروف سرامیکی، رومیزی و ابزار چوبی آشپرخانه می فروشند. البته که لوازم خانه ارزان هم می توان در این بازار پیدا کرد. پس اگر می خواهید پس از بازار ادویه مصری ها جایی برای گشتن پیدا کنید حتما از بازار دیدن کنید و لذت ببرید.

محلی ها کوسن های ارزان، شانه، دیگ و ماهی تابه و هر وسیله آشپزخانه قیمت مناسبی که فکرش را بکنید می فروشند. اگر می توانید بدون شکستن این وسیله ها سفر کنید حتما کمی هم در بازار بگردید و برای خودتان خرید کنید.

13. چوکورکوما

فرقی ندارد کلکسیونری حرفه ای باشید یا فقط به دنبال دیدن و لذت بردن از چیزهای آنتیک! شرق خیابان استقلال، یعنی منطقه چوکورما چیزهای زیادی برای دیدن دارد. فقط با یک دور چشم گرداندن در این مکان می توانید بهترین لوازم دوره باروک و سرامیک های رنگی و کتاب های قدیمی و عتیقه را پیدا کنید.

البته سوغاتی های ریزی مانند شیشه های رنگی، سرویس ها چای خوری دوره عثمانی و جا شمعی های زیبا این دروان را هم می توان پیدا کرد. مغازه های مخصوص دکوری های خانه هم در این بازار هستند. اگر دوست دارید فضای خانه شما قرن بیستمی باشد دیدن این بازار را شدیدا توصیه می کنم.

14. نیشانتاشی

نیشانتاشی یکی از بهترین مراکز خرید استانبول نزدیک میدان تقسیم است. شمالی ترین منطقه نیشانتاشی, جنوب منطقه تقسیم می شود که برند های بزرگی مانند هرمس و بربری در این منطقه بوتیک دارند. علاوه بر این برندهای مطرح ترک را هم می توان اینجا پیدا کرد!

اصلی ترین مسیر برای خرید اجناس لوکس عابد ایپیکچی است، که درست از خیابان ماچکا شروع شده و تا خیابان کوناگی ادامه پیدا می کند. خیابان موازی عابد ایپیچکی هم برندهای قیمت مناسبی مانند زارا و منگو دارد. پس از خرید هم می توانید برای استراحت در کافه های خوب و دوست داشتنی اش نوشیدنی مورد علاقه تان را بخورید.

15. گالاتا

اگر به دنبال خرید گیفت های دست ساز، جواهرات کوچک و کمیک های کلکسیونی در استانبول هستید، گالاتا را از دست ندهید. این منطقه کنار برج گالاتا قرار داشته و مغازه های کوچیک دارد که جواهرات ریز و دست سازه هایی دارد که جوان های ترک خودشان تولید می کنند. کافه های دیدنی هم در این منطقه زیاد است که می توانید در آنجا وقت بگذرانید.

16. خیابان بغداد در استانبول

اگر به دنبال مرکز خرید در استانبول با قیمت مناسب هستید که لباس های معمولی و کالاهای دم دستی هستید، خیابان بغداد بهترین گزینه می باشد. در حاشیه سواحل آسیایی استانبول، خیابانی 14 کیلومتری و پوشیده از درخت وجود دارد که از محله کادیکوی شروع می شود تا بوستانچی. البته برندهای اورجینال و کالاهای اصل را نمی توانید اینجا پیدا کنید. اما از لباس های معمولی و کالاهای دم دستی هر چه بخواهید اینجا هست. برندهای نام آشنا و قیمت مناسبی مانند اچ اند ام و زارا  را هم می توانید اینجا پیدا کنید.

17. بازار کتاب بایزید

این منطقه کوچک که بین مسجد بایزید و بازار بزرگ قرار گرفته، منبع نقشه های قدیمی و کتاب های دسته دوم بوده و مخصوص کسانی است که کلکسیونر کتاب هستند. مکان این بازار قدمتی به درازای قرن بیستم داشته و در زمان عثمانی ها از اصلی ترین مکان های چاپ کتاب به شمار می رفته است.

امروزه هم انواع و اقسام کتاب ها از دیکشنری گرفته تا قرآن و کتاب های دانشگاهی در آن پیدا می شوند. بیشتر کتاب های این بازار به زبان ترکی هستند. پس به عنوان توریست چیز زیادی برای خرید در آن پیدا نمی کنید. البته گشتن و دیدن  بازار هم به نوبه خودش لذت بخش است.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.