Take a fresh look at your lifestyle.

سرنوشت سگ های کهریزک از مجازات خاطیان تا تصویب قانون منع حیوان آزاری

چندی پیش اخباری از کشته شدن تعدادی از سگ های کهریزک تهران منتشر شد و انتشار فیلم سگ کشی باعث جریحه دار شدن افکار عمومی گردید و اعتراضات شدید مردمی را در پی داشت. به دلیل سوالات زیادی که در خصوص سرنوشت این سگ ها وجود دارد مناسب دیدیم پستی را به این مورد اختصاص دهیم و در آن ماجرای کامل کشتار سگ های کهریزک را شرح داده و بررسی کنیم که سرنوشت سگ های کهریزک به کجا رسید و با مسئولین سگ کشی در کهریزک چه برخوردی صورت گرفت و چه اقدامات پیشگیرانه ای برای جلوگیری از کشتار سگ های خیابانی صورت خواهد گرفت؟

ماجرای کشتار سگ های کهریزک چه بود و سرگذشت آن ها چه شد؟

ماجرای کشتار سگ ها در کهریزک تهران از جایی شروع شد که در تاریخ 25 مرداد پرویز پرستویی فیلمی مبنی بر کشته شدن تعدادی از سگ های کهریزک در فضای مجازی منتشر کرد که در این فیلم مامورانی دیده می‌شوند که به سگ‌های بی‌صاحب، اسید تزریق می‌کنند و آنها را می‌کشند. حال ببینیم سرنوشت سگ های کهریزک چه شد؟ شهردار شهرستان کهریزک بلافاصله واکنش نشان داد و این خبر را تکذیب کرد و گفت که به دنبال شکایت از پرویز پرستویی هستیم. او همچنین مخالفت خود با این اقدام بیرحمانه را اعلام کرد و گفت که شهرداری مخالف این اعمال غیر اخلاقی است. فیلم های منتشر شده از این سگ ها نشان می دهد که این سگ ها با تزریق اسید توسط آمپول کشته شده اند.

نعمت زاده شهردار کهریزک گفت در فیلم منتشر شده مشخص نیست در کجا و چه اقدامی صورت می‌گیرد و برای اثبات کشتن سگ های خیابانی کهریزک توسط مأموران شهرداری هیچ سندی وجود ندارد.

سرنوشت سگ های کهریزک
عکس تزریق اسید به سگ های کهریزک

پس از تکذیب کشتن سگ های ولگرد کهریزک توسط کارمندان شهرداری، توسط شهردار این شهر، غلام محمدی مشاور شهردار تهران و رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل شهرداری تهران در واکنش به این اتفاق گفت: این تصاویر مربوط به این روز‌ها نبوده و این اتفاق در سال ۹۶ رخ داده است!! او در ادامه گفت پیمانکار خاطی که کشتار سگ های کهریزک به دستور او رخ داده خلع ید شده و با مسئولین و مسببین کشته شدن سگ ها برخورد قاطع خواهد شد. همچنین مدیر حوزه کنترل حیوانات شهری در سازمان مسؤول به عنوان ناظر پیمانکار نیز عزل شد.

سرگذشت سگ های کهریزک چه شد؟

گفته می شود تعداد سگ های ولگرد در کهریزک زیاد است و می تواند برای اهالی این محل خطرات و آلودگی هایی ایجاد کند بنابراین برای آن ها باید چاره ای اندیشید که مسلما کشتن آن ها آن هم به این شکل بیرحمانه و غیر اخلاقی است.

ایجاد مرکز حمایت از سگ ها

صحبت های شهردار کهریزک در خصوص ساماندهی سگ های خیابانی کهریزک:

شهردار کهریزک طرحی برای جمع‌ آوری سگ‌ ها و رها سازی آن‌ ها در مکان های بی خطر و یا ایجاد مرکزی تحت عنوان حامیان سگ‌ها را در دستور کار خود قرار داده است. در این طرح لازم است که سگ ها را زنده بگیرند که برای زنده گیری سگ ها نیاز است اکیپ متخصص و تجهیزات لازم برای این کار مانند داروی بیهوشی بی ضرر، قفس زنده گیری و … می باشد.

وجود زمین های کشاورزی زیاد، کشتارگاه های متعدد و زمین های خالی از سکنه بیشماری که در منطقه کهریزک وجود دارد باعث شده سگ های زیادی در این منطقه تردد داشته باشند که اگر در محل مناسبی جمع آوری شوند، با تغذیه به موقع، واکسیناسیون و عقیم سازی آن ها خطری برای مردم ندارند و می توانند در کنار مردم زندگی کنند.

تصویب لایحه منع آزار حیوانات در مجلس

بعد از واکنش های زیادی که در این خصوص شکل گرفت و باعث جریحه دار شدن افکار عمومی شد، تجمعات اعتراض آمیز زیادی شکل گرفت و یک تجمع از حامیان حقوق حیوانات در مقابل شهرداری تهران در اعتراض به سگ‌کشی شکل گرفت که در آن ها مردم خواستار برخورد با رفتارهای اینچنینی شدند و خشم خود را نسبت به کشتار سگ ها بوسیله اسید نشان دادند که تعدادی از معترضین که دارای مجوز نبودند و شعارهایی علیه مأموران سر می دادند دستگیر شدند.

سرنوشت کشتار سگ های کهریزک چه شدبا افراد مسبب کشتار سگ های کهریزک چه برخوردی صورت می گیرد؟

حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران، خبر داد که پلیس با هر گونه حیوان آزاری و “ایجاد مزاحمت برای حیوانات” برخورد خواهد کرد و از مردم خواست هر گونه اطلاع از آزار حیوانات را به پلیس اطلاع دهند. شهربانو امانی، عضو شورای شهر تهران، در واکنش به این اعتراضات گفت این تجمعات به حق بوده و مردم بعد از دیدن این فیلم ها به قدری خشمگین شده اند که حق چنین اعتراضاتی را داشته اند.

محمدرضا تابشی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، گفت که ماجرای سگ کشی موضوعی است که بارها تکرار شده و در شهرهای مختلف ایران رخ داده است، از تعلل دولت و قوه قضاییه در ارائه لایحه منع آزار حیوانات گلایه کرده است. لایحه منع آزار حیوانات حدود یک سال پیش تهیه شده و در آن شکنجه و آزار حیوانات، ضرب و جرح، حبس کردن، ناقص کردن اعضا، آزار جنسی، رها کردن حیوانات، انجام آزمایش‌ه ای علمی بدون مجوز، تعلیم برای استفاده نمایشی و چندین مورد دیگر ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

قانون مجازات مسببین حیوان آزاری در حد لایحه باقی مانده و هنوز به تصویب نرسیده که پس از اتفاقات اخیر احتمال تصویب قانون مبارزه با حیوانات بسیار قوی است و به احتمال زیاد به زودی به تصویب مجلس خواهد رسید که امیدواریم با تصویب این قانون سرگذشت سگ های خیابانی بی دفاع ختم به خیر شود.

 

 

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.