Take a fresh look at your lifestyle.

درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون چیست؟

علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون چیست؟ آیا این جوش ها طبیعی هستند؟ کاملا. وقتی موها به زور و توسط شمع برداشته می شوند، باعث ایجاد استرس در پوست اطراف می شود. بسیاری از افراد پس از آن دچار برجستگی و التهاب خفیف می شوند. اگرچه این مسئله معمولاً ظرف چند روز برطرف می شود، اما درمان درست می تواند به سرعت آن را بهبود بخشد و از جوش  های بعدی جلوگیری کند. اطلاعات بیشتر در مورد علت شکل گیری این جوش ها ، نکاتی برای تسکین سریع، کارهایی که باید بلافاصله پس از اصلاح انجام دهید و درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون را در ادامه مطلب مطالعه کنید.

درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون

چه عواملی باعث ایجاد جوش می شود؟

بسیاری از افراد پس از اصلاح مو، چوش می زنند. این جوش ها معمولاً به دلیل التهاب ایجاد می شوند. التهاب به طور معمول و بدون درمان به خودی خود از بین می رود.

اگر جوش های سر سفید دارید که بیش از چند روز طول می کشد، ممکن است در نتیجه عفونت خفیف باشد. این مسئله معمولاً در خانه قابل درمان است. اگر بعد از کاهش التهاب اولیه، جوش هایی ایجاد شد- حداکثر یک هفته پس از اپیلاسیون – ممکن است نتیجه موهای روییده شده باشد. موهای فرو رفته نوع خاصی از فولیکولیت است. وقتی مو به جای اینکه از سطح پوست خارج شود، دوباره در پوست رشد می کند.

موهای رشد کرده باعث ایجاد برجستگی های کوچک و گرد و یا چرکهایی می شوند که شبیه آکنه هستند. مو ممکن است در داخل برجستگی دیده شود یا نشود. اگر موهای شما به طور طبیعی موج دار یا درشت باشد، احتمال ایجاد موهای درونی وجود دارد.

۵ درمان طبیعی برای جوش صورت که می توانید در خانه انجام دهید

نکاتی سریع برای کاهش تورم و التهاب

اگرچه معمولاً بهتر است برآمدگی ها را رها کنید تا خود به خود بهبود یابد، اما چند نکته وجود دارد که می توانید برای کاهش تورم و التهاب تلاش کنید.

شما باید موارد زیر را انجام دهید:

  • لباسهای گشاد بپوشید. پارچه های تنگ می توانند باعث تحریک پوست های حساس شده باشند.
  • برای کمک به تسکین ناحیه آسیب دیده از کمپرس خنک استفاده نمایید. کمپرس را تا 20 دقیقه در ناحیه آسیب دیده قرار دهید.
  • برای کمک به بیرون کشیدن موهای زیرپوستی از کمپرس گرم استفاده کنید. د.
  • از دستکاری برآمدگی ها خودداری کنید. این امر نه تنها می تواند به پوست شما آسیب برساند ، هم می تواند باکتری ها را وارد پوست کرده و خطر ابتلا به عفونت را افزایش دهد.

درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون چیست؟بلافاصله پس از اپیلاسیون:

  • کمپرس خنک یا دوش آب سرد بگیرید تا تحریک و حساسیت پوست شما کاهش یابد. از حمام یا دوش آب گرم خودداری کنید.
  • برای جلوگیری از اصطکاک و تحریک لباس های گشاد بپوشید.
  • از محصولات ، لوسیون ها و کرم های معطر ، که می توانند پوست حساس را تحریک کنند ، خودداری کنید.
  • برای کاهش التهاب ، یک کرم کورتیزون بدون نسخه روی ناحیه موم زده بزنید.
  • به مدت 24 ساعت پس از اپیلاسیون از فعالیت زیاد خودداری کنید.

دلیل و درمان جوش های ناشی از استرس چیست؟

درمان های خانگی درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون

اگر با تحریک طولانی مدت یا التهاب روبرو هستید ، ممکن است بتوانید از درمان های خانگی یا طبیعی برای تسکین استفاده کنید.

ممکن است یک یا چند ماده از ترکیبات لازم را در آشپزخانه یا کابینت دارو داشته باشید. در غیر این صورت، احتمالاً می توانید آنها را در داروخانه محله خود پیدا کنید.

اسکراب قند

یک اسکراب خانگی ساده می تواند به تسکین تحریک و جلوگیری از تشکیل موهای داخل شده کمک کند. برای تهیه ، نصف فنجان شکر را با نصف فنجان روغن نارگیل یا زیتون مخلوط کنید. مقدار کمی را به ناحیه آسیب دیده بمالید و با حرکت دورانی به آرامی اسکراب کنید. ممکن است متوجه شوید که لایه برداری روزانه برای پوست شما کمی سخت است، بنابراین برای شروع یک روز در میان لایه برداری کنید.

درمان و علت جوش زدن بعد از اپیلاسیون چیست؟آلوئه ورا

اگر گیاه آلوئه ورا دارید، یک قطعه از برگ آن را جدا کنید. عصاره گیاه را مستقیماً روی ناحیه آسیب دیده فشار دهید و به آرامی آن را روی پوست ماساژ دهید تا التهاب آرام شود. این کار را می توانید تا سه بار در روز انجام دهید.

اسانس درخت چای

روغن درخت چای همچنین می تواند پوست های اپیلاسیون شده را تسکین دهد. به احتمال زیاد روغن در یکی دو روز اول پس از اپیلاسیون منافذ پوست را مسدود می کند.

شما باید قبل از استفاده از روغن درخت چای ، آن را با حامل مانند روغن زیتون یا نارگیل رقیق کنید. به ازای هر 1 قطره روغن درخت چای 10 قطره روغن حامل اضافه کنید. آزمایش آلرژی را با استفاده از کمی از روغن درخت چای رقیق شده روی بازوی خود انجام دهید. اگر در طی 24 ساعت هیچ واکنشی مشاهده نشود ، شما می توانید از آن استفاده کنید.

می توانید محلول رقیق شده را تا سه بار در روز روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.

سرکه سیب

سرکه سیب یک منبع ضدعفونی کننده طبیعی دیگر است. یک پد پنبه ای را در سرکه سیب خیس کنید و برای تسریع در بهبودی و جلوگیری از عفونت ، آن را روزانه تا سه بار روی محل ملتهب قرار دهید.

 

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.