Take a fresh look at your lifestyle.

کدام حیوانات حس شنوایی قوی دارند

حیواناتی که حس شنوایی زیادی دارند

در دنیای حیوانات، بقا به دو مورد بستگی دارد: یافتن غذا و فرار از حیوانات درنده. بسیاری از حیوانات توانسته‌ اند برای بقا و زنده ماندن، توانایی‌ های خود را به روش منحصر به فردی ارتقا دهند. آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که حس شنوایی انسان با حیوانات چه تفاوتی دارد؟ در این مقاله، نگاهی به 5 حیوان با حس شنوایی بالا و قوی در مقایسه با انسان می‌ اندازیم.

حیواناتی که حس شنوایی قوی دارند کدامند

هرکدام از حیوانات ویژگی منحصر به فردی دارند که آنها را متمایز می کند. حس شنوایی از جمله ویژگی های مهم برای حیوانات برای بقا می باشد. در ادامه به معرفی حیواناتی که حس شنوایی قوی دارند می پردازیم.

خفاش‌

حس شنوایی کدام حیوان ها قوی است

خفاش‌ ها ممکن است برای بسیاری از ما ترسناک و عجیب به نظر رسند اما این چیزی است که باعث شگفت‌ انگیز بودن آن‌ ها می‌ شود. آن‌ ها از سیستم سونار بیولوژیکی (ردیاب صوتی) خود به نام پژواک جایابی به منظور شکار کردن و دوری از اشیا استفاده می‌ کنند. خفاش‌ ها همزمان با پرواز، جیر جیر می‌ کنند و از امواج صوتی منتج به منظور پیدا کردن مسیر استفاده می‌ نمایند. حتی یک حشره‌ی کوچک با فاصله‌ی 15 تا 20 فوتی از خفاش نیز در امنیت نیست و به احتمال زیاد تبدیل وعده‌ غذایی خفاش می‌ شود.

خفاش ها انواع مختلفی دارند، در مینویسم می توانید با بزرگترین خفاش های جهان آشنا شوید.

دلفین‌

حس شنوايي کدام حیوان قوی است

خفاش‌ ها تنها حیواناتی نیستند که از پژواک جایابی به نفع خود استفاده می‌ کنند و حس شنوایی قوی دارند. به جای تاریکی محیط‌ های غاری مجزا، دلفین‌ ها باید مسیر خود را پیدا کنند و طعمه‌ خود را در آب شکار نمایند که اغلب بسیار دشوار است. به همین دلیل است که پژواک جایابی اهمیت پیدا می‌ کند. با پخش یک سری صدای جیر جیر، آن‌ ها می‌ توانند از اکوی امواج صوتی بازگشتی به منظور شناسایی منابع غذایی و کنار زدن موانع استفاده کنند. باور کنید یا نه، یک دلفین می‌ تواند شی به اندازه‌ یک سکه را از فاصله‌ 70 متری تشخیص دهد. به همین دلیل است که دلفین‌ ها، گونه‌ جانوری با حس شنوایی فوق‌ العاده‌ای به شمار می‌ روند.

با چند حقیقت جالب درباره دلفین ها آشنا شوید.

فیل‌

چه حیواناتی حس شنوایی قوی دارند

احتمالاً تاکنون عبارت «گوش فیل» را شنیده‌ اید. آن به معنی فردی با حس شنوایی فوق‌العاده قوی است که می‌ توانند صداهایی که دیگران قادر به شنیدنشان نیستند را بشنود. این عبارت حقیقت دارد! فیل‌ ها دارای حس شنوایی بسیار خوبی هستند. آن‌ ها می‌ توانند صداهایی در فرکانس‌ های 20 برابر کمتر از انسان‌ ها را بشنوند. تنها گوش آن‌ ها وظیفه‌ دریافت صدا را ندارند؛ این هیولاهای جادویی همچنین گیرنده‌ هایی در بدن و پاهای خود دارند که می‌ توانند ارتعاش‌ های فرکانس پایین را تشخیص دهند. این توضیح می‌ دهد که چرا فیل‌ ها معمولاً اولین حیواناتی هستند که رعد و برق را تشخیص می‌دهند و به سمت منبع جدید آب حرکت می‌ کنند.

کبوتر

حس شنوایی کدام حیوان قویتر است

کبوترها ممکن است برای بسیاری از ساکنین شهر آزاردهنده باشند اما می‌ توان یک ویژگی آن‌ ها را ستایش کرد: آن‌ ها بدون بحث بهترین ردیاب‌ ها در دنیای حیوانات محسوب می‌ شوند. به طور خاص، آن‌ ها در تشخیص صداهای فرکانس پایین از طریق انعکاس صدایی که به صورت افقی از تپه‌ ها برمی‌گردند، ماهر هستند. آن‌ ها همچنین می‌ توانند صداهایی از طبیعت را بشنوند از جمله رعد و برق، حرکت اقیانوس‌ ها و حتی زلزله. این حس شنوایی فوق‌ العاده همراه با قطب‌ نمای طبیعی موجود در آن‌ ها که با میدان مغناطیسی زمین کار می‌ کند، کبوترها را به مسافران عالی تبدیل می‌ کند.

با نحوه جلد کردن کبوتر آشنا شوید.

پروانه‌

حیواناتی که حس شنوایی قوی دارند کدامند

در صورتی که می‌ خواهید از دست شکارچی همچون خفاش با توانایی تشخیص اشیا در فاصله‌ 20 فوتی فرار کنید، بسیار مهم است که به مکانیزم دفاعی سطح جهانی مجهز باشید. این دقیقاً چیزی است که برخی از گونه‌ های پروانه دارند. آن‌ ها از شاخک‌ های حساس خود به منظور شنیدن صدای جیر جیر اولتراسونیک خفاش‌ ها استفاده می‌ کنند، سپس به روش‌ های مختلفی از دست شکارچی می‌ گریزند.

علاوه بر این، آن‌ ها می‌ توانند از این سلاح مخفی خود استفاده کنند: توانایی پخش تا 250 صدای جیر جیر اولتراسونیک در هر ثانیه که باعث از کار انداختن سیستم پژواک جایابی خفاش و گیج کردن آن می‌شود. به خاطر این سلاح مخفی، پروانه‌ ها اغلب می‌توانند فرار کنند.

سخن پایانی

در حالی که این فهرست قطعاً جامع و کامل نیست اما شامل مهم‌ترین حیوانات با حس شنوایی قوی می‌باشد. برای هر فرد به طور متوسط 7 سال طول می‌کشد تا متوجه شود که حس شنواییش ضعیف شده است. به تمام صداهای زیبایی که ممکن است از دست بدهید، فکر کنید. از حس شنوایی خود از طریق معاینه‌ی منظم و مراجعه به یک متخصص شنوایی محافظت کنید.

همچنین بخوانید: 

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.