Take a fresh look at your lifestyle.

رفتار مناسب با زنان در دوران بارداری

چگونه با زنان باردار رفتار کنیم؟

خیلی از افراد به خصوص آقایون نمیدانند که در دوران بارداری با همسر خود چگونه رفتار کنند که از حمایت عاطفی و فیزیکی کامل بهره مند شود. مادران باردار، بخصوص مادرانی اولین فرزند خود را می خواهند به دنیا بی آورند، به لحاظ روحی نیاز به توجه و محبت همسر و اطرافیان دارند. برای اینکه بدانید در دوران بارداری چگونه با زنان رفتار کنید، ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

رفتار مناسب با زنان در دوران بارداری

آقایان باید در مورد رفتار مناسب با زنان در دوران بارداری اطلاعات کافی داشته باشند. زیرا بارداری معمولاً زمان هیجان انگیز و در عین حال پر مخاطره است. اما گاهی اوقات، زنان باردار و شریک زندگی آنها ممکن است احساس کنند که علاوه بر ذوق و شوقی که برای فرزند خود دارند، استرس و اضطرابی را نیز احساس کنند. آنها فهرست بلندبالایی از کارها دارند. آنها باید با تغییرات و ناشناخته های حاملگی و تولد کنار بیایند.

وقتی هر دو طرف از یکدیگر حمایت می کنند، پیوند و حس کار گروهی خود را تقویت می کنند. حمایت شریک زندگی به ویژه برای مادر و نوزاد در این زمان، بسیار مهم است.

زنی که در طول بارداری و پس از آن احساس می کند از طرف شوهر و شریک زندگی خود حمایت می شود، ممکن است احساس شادی و استرس کمتری داشته باشد. استرس کمتر در مادران در دوران بارداری ممکن است به نوزادان نیز کمک کند.

اگر این اولین فرزند شماست، تا جایی که می توانید درباره بارداری بیاموزید. در مورد آنچه در طول هر سه ماهه انتظار دارید بخوانید. به عنوان مثال، زنان ممکن است در سه ماهه اول و سوم بسیار خسته باشند. در طول سه ماهه دوم، ممکن است انرژی بیشتری داشته باشند.

آقایون فرقی نمی کند که فرزند چندم شما است ،شما باید کارهای زیر را انجام دهید :

  1. با او به ویزیت پزشک بروید.
  2. به تصمیم گیری در مورد آزمایشات قبل از تولد، مانند آزمایشات مربوط به نقص مادرزادی کمک کنید.
  3. به کلاس زایمان بروید.
  4. مادر فرزندتان را به لحاظ عاطفی حمایت کنید. (ابراز محبت کنید. دست ها را بگیرید و در آغوش بگیرید.)
  5. او را تشویق کنید و به او اطمینان دهید که مادر خوبی خواهد شد.
  6. از او بپرسید که به چه نیاز دارد.
  7. به او کمک کنید تا در سبک زندگی خود تغییراتی ایجاد کند. ممکن است تصمیم بگیرید که الکل و قهوه را کنار بگذارید، یا آن را کاهش دهید، زیرا او نمی تواند الکل بنوشد و ممکن است کافئین را کاهش دهد. این می تواند زمان خوبی برای ایجاد برخی تغییرات در سبک زندگی باشد که به آن فکر می کردید.
  8. سعی کنید غذاهای سالم بخورید، که می تواند به او در تغذیه خوب کمک کند.
  9. او را به استراحت و چرت زدن تشویق کنید. هورمون ها در دوران بارداری می توانند سطح انرژی و نیاز زن به خواب را تغییر دهند.
  10. برخی از زنان ممکن است تمایل کمتری به رابطه جنسی داشته باشند. آنها ممکن است نسبت به تغییر بدنشان احساس خودآگاهی داشته باشند. اما برخی از زنان نیز ممکن است در زمان های خاصی از بارداری خود تمایل بیشتری به رابطه جنسی داشته باشند. با شریک زندگی خود در مورد احساس او صحبت کنید و در برابر تغییرات در نحوه ابراز صمیمیت خود آماده باشید.
  11. با هم قدم بزنید و وقت بگذرانید.
  12. با شریک زندگی خود در مورد اینکه چه احساسی دارید زیاد صحبت کنید.
  13. در مورد کارهایی که در حین زایمان و بعد از زایمان می خواهید انجام دهید صحبت کنید.

البته این را هم بدانید که فقط مادران نیستند که به مراقبت و توجه نیاز دارند. ممکن است زمانی باشد که پدر خانه نیز نیاز به توجه و کمک داشته باشد. با تمام توجهی که به مادر و نوزاد دارد، ممکن است احساس کند که توسط خانواده و دوستان نادیده گرفته شده است و ممکن است نگران امنیت همسر و کودک خود در هنگام زایمان باشد از این رو سعی کنید از پدر، مادر و سایر اعضای خانواده کمک بگیرید و کمی استراحت کنید.

از همسر خود حمایت فیزیکی به عمل آورید

یکی از رفتار مناسب با زنان در دوران بارداری؛ حمایت فیزیکی می باشد. یعنی در عمل نیز نشان دهید که به همسر خود اهمیت می دهید. به عنوان مثال :

  • در تمیز کردن و آشپزی کمک کنید : این امر به ویژه زمانی مهم است که شریک باردار شما بیش از همه خسته است یا بوی خاصی از آشپزی باعث می شود که او احساس ناراحتی کند.
  • اگر سیگار می کشید، این کار را در اطراف او انجام ندهید. :  اگر می توانید یک برنامه ترک را شروع کنید یا میزان سیگار را کاهش دهید.
  • ماساژ پشت و پا می تواند به کاهش استرس و درد در دوران بارداری کمک کند.

تمامی مواردی که گفته شد، صرفا به زمان بارداری محدود نمی شود بلکه باید پس از زایمان نیز ادامه داشته باشد. چرا که برخی از مادران ممکن است به افسردگی بعد از زایمان مبتلا شوند که در این شرایط مسئولیت پدر خانواده کمی بیشتر خواهد شد.

از جمله کارهایی که آقایان می توانند در این شرایط انجام دهند به شرح زیر می باشند :

  •  به شیر دادن، تعویض پوشاک و حمام کردن نوزاد کمک کنید

بسته به انتخاب خود برای تغذیه نوزاد، می توانید نوزاد را نزد شریک شیردهی خود بیاورید یا با شیشه شیر، شیر بدهید. با شما و کودک پیوند ایجاد می کند و به همسرتان زمان می دهد تا بخوابد یا قدم بزند.

  • اگر فرزندان دیگری دارید، طبیعتا مسئولیت شما کمی بیشتر خواهد شد و شما علاوه بر مادر و نوزاد باید به فرزند دیگری نیز رسیدگی کنید.
  • شرایطی را فراهم کنید تا مادر استراحت کند، ورزش کند، کار کند یا فعالیت های دیگری انجام دهد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.