Take a fresh look at your lifestyle.

روش تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین؛ بهترین و سالم ترین روش کدام است

درست است که سیرابی غذایی لذیذ و در عین حال خوشمزه است، اما مهمترین مسئله ای که در تهیه سیرابی وجود دارد این است که لازم است سیرابی را به خوبی تمیز کرده و بشوییم زیرا سیرابی پاک نشده دارای باکتری و بوی بسیار بدی است، حال در این پست نحوه تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و برخی راه های دیگر را به شما می آموزیم.

نحوه پاک کردن سیرابی با جوش شیرین

حتما می دانید که اگر سیرابی را در منزل تمیز کنید خیلی بهتر از سیرابی پاک شده ای می باشد که در فروشگاه ها موجود است پس این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

همچنین در مینویسم با ادویه مخصوص سیرابی آشنا شوید.

نحوه تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین

برای تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین تنها به جوش شیرین و آب جوش احتیاج است. بهتر است بدانید بهترین و سالم ترین روشی که باعث شفاف و تمیز شدن سیرابی می شود همین روش تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین است که برای این روش تمیز کردن سیرابی باید مراحل پایین را انجام دهید.

روش پاک کردن سیرابی با جوش شیرین

  1. آماده کردن سیرابی

    سیرابی را با قیچی به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم.

  2. آماده کردن آبجوش

    در این مرحله برای پاک کردن سیرابی با جوش شیرین، میزان لازم آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد.

  3. ریختن جوش شیرین

    حال به میزان کافی جوش شیرین را به آبجوش اضافه کرده و هم می زنیم تا حل شود.

  4. ریختن سیرابی

    سیرابی را در آن می ریزیم و هم می زنیم.

  5. تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین

    حال بدون اتلاف وقت و فورا شروع به تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین می کنیم. برای این کار کافیست پوسته زردی که روی سیرابی ها قرار دارد را جدا کنید.

  6. مرحله نهایی از تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین

    بعد از آن روی سیرابی آب بریزید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

همچنین بخوانید : راز خوشمزه شدن کله پاچه


تمیز کردن سیرابی با قرص آسپرین

نحوه تمیز کردن سیرابی
نحوه تمیز کردن سیرابی

تمیز کردن سیرابی با قرص آسپرین یکی دیگر از راه های تمیز کردن سیرابی می باشد. البته همانطور که اشاره شد، نحوه پاک کردن سیرابی با جوش شیرین بهترین روش است اما در صورتی که جوش شیرین در دسترس نبود و قرص آسپرین داشتید، می توانید سیرابی را با آن پاک کنید.

نحوه پاک کردن کردن سیرابی با قرص آسپرین

  1. آماده کردن قرص آسپرین : برای تمیز کردن سیرابی با قرص آسپرین، به تعداد لازم آسپرین را در ظرفی گود می ریزیم.
  2. ریختن آب : در آن ظرف آب ریخته و هم می زنیم تا قرص ها حل شود. در این مرحله خواهید دید که این آب و قرص آسپرین حل شده، به مرحله اضافه کردن جوش شیرین به آب در تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین، شباهت زیادی دارد.
  3. اضافه کردن سیرابی : سیرابی را در این مخلوط آب و آسپرین می ریزیم و تقریبا 10 دقیقه زمان می دهیم.
  4. تمیز کردن سیرابی با قرص آسپرین : حال یکی از تکه های سیرابی را خارج می کنیم و تست می کنیم که ببینیم پوسته زرد روی آن به راحتی جدا می شود یا نه؛ اگر جدا می شد تمام تکه ها را به همین روش تمیز می کنیم و در غیر اینصورت لازم است کمی بیشتر در آب و قرص آسپرین بماند و سپس تمیز کنیم.
  5. آبکشی کردن سیرابی :بعد از تمیز کردن سیرابی، با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود.

تمیز کردن سیرابی با نمک

راهکار دیگری که به غیر از تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین وجود دارد، تمیز کردن سیرابی با نمک است. جالب است بدانید در این روش تمیز کردن سیرابی نیز از تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین کمک می گیریم. در انتها نحوه تمیز کردن سیرابی با نمک را می بینید.

پاک کردن سیرابی با نمک

  1. آماده کردن سیرابی : با قیچی آشپزخانه سیرابی را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم و به همراه آب در قابلمه ای با سایز مناسب می ریزیم.
  2. ریختن نمک : به میزان لازم نمک را به آن اضافه می کنیم. توجه کنید که میزان نمک به اینصورت است که برای هر کیلو گرم سیرابی، یک قاشق غذاخوری نمک می ریزیم.
  3. ریختن جوش شیرین : به همان میزان که نمک ریختیم، جوش شیرین اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حل شود.
  4. استراحت دادن سیرابی : تقریبا 18 الی 24 ساعت زمان می دهیم تا سیرابی درون مخلوط نمک و آب و جوش شیرین بماند.
  5. تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و نمک : حال با یک چاقو و به آرامی قسمت های زرد سیرابی را جدا کرده و سپس با آب سرد آبکشی می کنیم.

نکات تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و مواد دیگر

  • روش دیگری که به جز تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین کاربرد دارد، تمیز کردن سیرابی با آب جوش است و برای این روش ابتدا آب را بجوشانید و سپس سیرابی های تکه شده را در آن بریزید. حال بعد از تقریبا 5 الی 10 دقیقه با چاقو آن را تمیز کنید تا رنگ آن سفید شود.
  • در این روش ذکر شده اگر با یکبار پاک کردن سیرابی، تمیز نشد، این کار را تکرار کنید. در آخر نیز با آب سرد بشویید.
  • توجه کنید که حتما سیرابی را از فروشگاه های معتبر یا قصابی های خوب شهرتان تهیه کنید تا مطمن باشید که گوسفند بیماری ای نداشته باشد.
  • روشی که برای تشخیص سیرابی گوسفند بیمار وجود دارد این است که اگر گوسفند بیماری گوارشی داشته، سیرابی بوی خیلی بد و بوی تعفن می دهد و حتی بعد از شستن نیز همان بو با همان شدت می ماند.
  • مهمترین نکته در تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و مواد دیگر، این است که حتما باید تمام پرز های روی سیرابی را جدا کنید تا کاملا بوی آن از بین برود.
  • در روش تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین و همینطور پاک کردن سیرابی با آسپرین می توانید چند عدد نخود خیس خورده را به مخلوط آب و این مواد اضافه کنید تا بوی آن کاملا از بین برود.
  • همچنین یکی دیگر از راه های از بین بردن بوی بد سیرابی، ریختن سیر و پیاز در هنگام پخت سیرابی است.
  • به علاوه برای از بین بردن بوی بد سیرابی بعد از اینکه مراحل تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین را انجام دادید و سیرابی را پختید، در هنگام سرو از آب لیمو ترش استفاده کنید.
  • بهترین روش تمیز کردن سیرابی، همان تمیز کردن سیرابی با جوش شیرین است زیرا باعث سفید تر شدن و شفاف شدن سیرابی می شود و در ضمن خواص سیرابی را از بین نمی برد.
  • اما رایج ترین روش تمیز کردن سیرابی، پاک کردن سیرابی با آب جوش است.
  • در برخی مقاله ها این موضوع را یاد آور می شوند که بهترین فصل برای تهیه سیرابی، بهار و تابستان است زیرا دام علوفه تازه می خورد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.