Take a fresh look at your lifestyle.

رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم چگونه است؟

این راهنمایی درباره رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم، می تواند به اطرافیان و والدین کودکان اوتیسمی در درک بهتر فرزند خود، رمزگشایی از همه اصطلاحات اوتیسم و ایجاد ارتباط با پزشکان، معلمان و درمانگران کمک کند. با ما همراه باشید تا مطلع شوید رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم چگونه است؟

علائم و نشانه های رفتاری کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکانی که مبتلا به اوتیسم هستند اغلب دارای توانایی های خاص در بعضی زمینه ها می باشند مانند ریاضیات، موسیقی و به طور کلی آن ها حافظه خوبی دارند، یکی از نشانه های رفتاری کودک مبتلا به اوتیسم تکرار است. آن ها بی وقفه یک موضوع یا عبارت را تکرار می کنند. کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم اغلب از یک یا چند مورد از مشکلات زیر رنج می برند:

مشکلات حسی کودکان مبتلا به اوتیسم

بسیاری از کودکان که مبتلا به اختلال طیف اوتیسم هستند، کم تحرک هستند و یا بیش از حد به محرکهای حسی پاسخ می دهند. در بعضی مواقع ممکن است افرادی که با آنها صحبت می کنند را نادیده بگیرند، حتی تا جایی که ممکن است فکر کنید این کودکان ناشنوا هستند.

با این حال، در سایر مواقع ممکن است آنها حتی توسط کوچکترین صداها مختل شوند. صداهای ناگهانی مانند زنگ تلفن می تواند برای کودکان مبتلا به اوتیسم ناراحت کننده باشد و ممکن است هنگام مواجهه با این صداها گوش خود را بگیرند. همچنین کودکان مبتلا به اوتیسم به لمس بسیار حساس هستند.

همچنین بخوانید: بیماری اوتیسم (ASD) چیست؟ علل و علائم آن کدامند؟

مشکلات عاطفی کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است در تنظیم احساسات خود یا بیان مناسب آنها مشکل داشته باشند. به عنوان مثال، کودک مبتلا به اوتیسم، ممکن است بدون هیچ دلیل واضحی شروع به فریاد زدن، گریه کردن یا خندیدن کنند.

هنگام استرس، آنها ممکن است رفتارهای مخرب یا حتی پرخاشگرانه (شکستن وسایل، ضربه زدن به دیگران یا آسیب رساندن به خود) نشان دهند. بچه های مبتلا به اوتیسم ممکن است از خطرات واقعی مانند وسایل نقلیه متحرک غافلگیر شوند، همچنین از حیوانات بی آزار مانند گربه وحشت زده شوند.

مهارت های شناختی ناهموار کودکان مبتلا به اوتیسم

اختلالات طیف اوتیسم در تمام سطوح هوشی رخ می دهد. حتی کودکانی که دارای هوش متوسط ​​و بالا هستند ، اغلب مهارتهای شناختی ناهموار دارند. جای تعجب نیست که مهارتهای کلامی در کودکان مبتلا به اوتیسم نسبت به مهارتهای غیر کلامی ضعیف تر هستند.

علاوه بر این، کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم به طور معمول کارهایی را انجام می دهند که شامل حافظه فوری یا مهارت های بینایی است ، در حالی که در کارهایی که شامل تفکر نمادین یا انتزاعی هستند مشکل دارند.

 کودکان مبتلا به اوتیسم چگونه رفتار می کنند؟

مجموعه مشکلات رفتاری در کودکان مبتلا به اوتیسم وجود دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

ارتباط یک طرفه در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم اغلب در ارتباط برقرار کردن با دیگران مشکل دارند. این کودکان نمی توانند خوشحالی و غم را در دیگران تشخیص دهند و درک کنند. ارتباط کودکان اوتیسمی یک طرفه است و به همین دلیل از برقراری ارتباط موثر ناتوانند.

مشکل واژه سازی در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

ممکن است واژه سازی به شکل ادای کلمات هم قافیه یا کلمات تکراری در کودکان عادی هم دیده شود اما جایگزین کردن همیشگی واژه ها، مختص به کودکان مبتلا به اوتیسم است.

نداشتن ارتباط چشمی در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم ارتباط چشمی وجود ندارد. اغلب دیده می شوند که این کودکان از برقراری ارتباط چشمی خودداری می کنند و دوست دارند تنها باشند. کودکان مبتلا به اوتیسم توانایی ذهنی مناسبی ندارند، بنابراین نمی توانند به محیط توجه لازم را داشته باشند.

عدم پاسخدهی هنگام صدا کردن نام شخص در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم به محرک های شنوایی پاسخ مناسبی نمی دهند. هنگامی که با آنها صحبت می کنید گاهی ممکن است فکر کنید که این کودکان ناشنوا هستند. وقتی اسم آنها را صدا می کنید اغلب پاسخی از جانب کودکان اوتیسمی دریافت نمی کنید.

همچنین بخوانید: 5 نکته علمی برای داشتن کودکان موفق

مشکل در برقراری ارتباط با دیگران در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم، بعضی مواقع ممکن است افرادی که با آنها صحبت می کنند را نادیده بگیرند و به محرک های کلامی آنها هیچ پاسخی ندهند.

 انجام دادن حرکات یا رفتارهای تکراری در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

کودکان مبتلا به اوتیسم گاهی اوقات ممکن است رفتارهای تکراری مانند تکان دادن، تابیدن، یا وررفتن با خود نشان بدهند. همچنین ممکن است کلمات تکراری را پشت سر هم ادا کنند.

 بی علاقگی یا اکراه نسبت به اداهای بدنی در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم، نسبت به همه محرک ها، بی واکنشی یا عدم واکنش مناسب وجود دارد. این کودکان در زبان بدن خود نیز، نسبت به نشان دادن اداهای بدنی از خود بی علاقه هستند.

 دیر زبان باز کردن و تاخیر در رشد زبانی در رفتار کودکان مبتلا به اوتیسم

یکی از علائمی که در کودکان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود دیر زبان باز کردن و در ادامه تاخیر در رشد زبانی است. کودکان اوتیسمی اغلب از توانایی کلامی ضعیف رنج می برند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.