Take a fresh look at your lifestyle.

دوره کمون یا نهفتگی کرونا ویروس چقدر است؟

با افزایش شیوع کرونا ویروس و اعلام چندین مورد مبتلا به این بیماری در ایران، برای پیشگیری از کرونا ویروس باید ابندا درصدد این باشیم که این بیماری جدید را بشناسیم و بدانیم که این بیماری چگونه انتقال می یابد، تا بتوانیم در برابر این ویروس از بدن محافظت و با آن مقابله کنیم. دوره کمون یا نهفتگی برای هر بیماری، یک دوره مشخص است و بسته به نوع بیماری متفاوت خواهد بود. دوره کمون یا نهفتگی در بیماری کرونا ویروس، به مدت‌زمان ورود ویروس کرونا به بدن تا ظهور نشانه های بیماری گفته می‌شود.

نتایج مطالعات جدید در مورد دوره کمون یا نهفتگی کرونا ویروس

مطالعه جدید محققان چینی نشان داده است که دوره کمون ویروس کرونا می تواند بر خلاف آنچه که قبلاً 14 روز گفته شده بود، حداکثر 24 روز باشد.

دوره کمون یا نهفتگی کرونا ویروس متوسط 3 روز و دامنه آن بین صفر تا 24 روز یافت شده است.

در آرشیو تحقیقات پزشکی منتشر شده در medRxiv، دوره قرنطینه طولانی تر ممکن است برای افراد مشکوک به عفونت مورد نیاز باشد.

این تحقیق که توسط محققان در بیمارستانها و دانشگاههای مختلف در چین انجام شده است، توسط نان شان ژونگ ، اپیدمیولوژیست و ریه شناس انجام شده است که در سال 2003 کروناویروس SARS را کشف کرد.

تجزیه و تحلیل اطلاعات جدید مربوط به بیماران مبتلا به کرونا ویروس

تجزیه و تحلیل داده ها از 1.099 بیمار مبتلا به جدید 2019-nCoV در 552 بیمارستان نشان داد که تنها 1.18 بیماران مبتلا به کرونا ویروس از تماس مستقیم با حیوانات وحشی بودند.
دوره کمون کرونا ویروس

همچنین بخوانید: جواب آزمایش کرونا چقدر طول می‌کشد؟

در همین حال 71.8 درصد با افرادی از ووهان، مرکز شیوع کروناویروس در تماس بوده اند. ميانگين سني بيماران 47 سال و 2/29 درصد افراد شاغل در بهداشت و درمان بودند. تب و سرفه شایعترین علائم در 9/87 درصد و 67.7 درصد بیماران بود. در ابتدا، فقط 43.8 درصد از بیماران تب داشتند، اما این تعداد پس از بستری در بیمارستان به 87.9 درصد افزایش یافت.

از 840 بیمار که در هنگام بستری، توموگرافی (توموگرافی که بر پایه اشعه مادون قرمز عمل می‌کند به ثبت و تفسیر تغییراتی که در درجه حرارت سطح بدن رخ می‌دهد، گفته می‌شود) از قفسه سینه دریافت کرده بودند ، 76.4 درصد دچار پنومونی (عفونت ریوی) شدند. موارد شدید عفونت ریوی با پذیرش در بخش مراقبت های ویژه، قرنطینه و تهویه مکانیکی یا مرگ همراه بود.

محققان خاطرنشان كردند كه ميزان مرگ و مير با کرونا ويروس در مقايسه با ویروس های SARS-CoV و MERS-CoV كمتر است.

در حالی که متداول ترین مسیر انتقال ویروس کرونا، قطرات تنفسی و تماس مستقیم بود، کرونا ویروس جدید در نمونه های مدفوع، دستگاه گوارش، بزاق و ادرار نیز یافت شده است.

همچنین یک مطالعه جداگانه که توسط محققان بیمارستان Zhongnan از دانشگاه ووهان منتشر شده است، نشان داد که از 138 بیمار بستری ، 54.3 درصد از آنها مرد بودند.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.