Take a fresh look at your lifestyle.

چگونه در دوران کرونا کودکان را در خانه سرگرم کنیم؟

در حالی که میلیون ها کودک به دلیل ویروس کرونا از مدارس خود باز مانده اند و بیشتر وقت خود را در خانه سپری می کنند و همین امر بحرانی برای والدین در خانه ایجاد شده است آنها نمی دانند چگونه در دوران کرونا کودکان را در خانه سرگرم کنند؟

جواب این پرسش را مدارس به خوبی می دانند، یک برنامه برای درس و سرگرمی کودکان خود تهیه کنید. بچه ها تمایل دارند یک برنامه را دنبال کنند، بنابراین تهیه نقشه راه برای یک روز کمک می کند همه چیز سر جای خود قرار بگیرد. این مورد بسیار آسان تر از آنچیزی است که شما فکر می کنید. یک قلم و کاغذ بردارید و در واقع برنامه ای هوشمندانه برای کودک خود تنظیم کنید. هدف این است که بچه ها را مشغول کنید و این امکان را برای خود فراهم کنید تا بتوانید با حضور کودکان در خانه به کارهای شخصی خود برسید. تا انتهای این مطلب همراه باشید تا پاسخ چگونه در دوران کرونا کودکان را در خانه سرگرم کنیم؟ را دریابید.

چگونه از سلامت روان دانش آموزان در دوران کرونا محافظت کنیم؟

چگونه برای سرگرمی کودکان در خانه در دوران کرونا برنامه ریزی کنیم؟

با روال مدرسه آنها شروع کنید و از مدرسه به عنوان چارچوب استفاده کنید و به آنچه که برای کودک شما بوده معمول بوده است احترام بگذارید. مثلا: چه موقع آنها عادت دارند صبحانه بخورند؟ زنگ تفریح چه مدت است؟ زمان استراحت چه زمانی است؟ روز فرزند خود را به بخش های متنوعی تقسیم کنید ، دقیقاً مانند مدرسه با موضوعات مختلف آن را تقسیم کنید. و حتما زمانی را برای بازی اختصاص دهید

هنگامی که برای مواردی مانند غذا و تکالیف مدرسه برنامه ریزی کردید ، می توانید بقیه روز را هم پر کنید و برای باقی روز برنامه بریزید. در واقع زمانی را برای بازی اختصاصی به اختیار خود کودک تدارک ببینید. وقتی کودک در حال تصور، ایجاد، ساخت یا اختراع است ، در حال یادگیری جدی است. در برنامه روزانه جدید کودک ، چند بازی 15 تا 30 دقیقه ای (بسته به سن کودک) قرار دهید و رهبری بازی را به عهده کودک قرار دهید. هرچه کودک بیشتر بازی کند، بیشتر بازی کردن یاد می گیرد.

چند نکته موثر هنگام بازی کودکان

  • اسباب بازی های بلا استفاده و خراب را از دور بریزید: چرا که اگر اسباب بازی خراب باشد کودک نمی تواند با آن خوب بازی کند.
  •  اسباب بازی هایی که چراغ و باتری دارند و آواز می خوانند و صحبت می کنند ، کودک شما را به بازی و بازی های ساده سوق نمی دهد (فکر کنید اسباب بازی های دوران کودکی شما چگونه بود! – لگوها ، ماشین ها ، عروسک ها ، آشپزخانه ها …) این اسباب بازی ها موجب خلاقیت در کودکان می شود .
  •  بازی شغل کودک است نه بزرگسالان. برخی مواقع دعوت کودکتان برای بازی را بپذیرید نه همیشه!!! کودکان باید مستقل از بزرگسالان بازی کنند (استقلال به معنای بدون نظارت نیست).

    7 گونه از مزایا و معایب کودکانی که دارای اسباب بازی های زیادی هستند!

 کمک کودکان در کارهای ساده خانه را در برنامه قرار دهید

فعالیت های آسان داخل منزل می تواند یک حلقه نجات، راهی عالی برای تمرین مهارت های مدرسه و راهی برای سرگرم کردن بی سر و صدای بچه ها در خانه باشد. این فعالیت ها نیازی به پیچیدگی ندارند و امکان دارد آن ها را تا ساعتها سرگرم کند. همانطور که برنامه خود را برنامه ریزی می کنید ، به زمان ها و فعالیت هایی فکر کنید که ممکن است فعالیتی مثلا برای انتقال وسایل مفید باشد، مانند جابه جایی وسایل برای وعده شام یا ….

معرفی چند سرگرمی برای کودکان در دوران کرونا

در اینجا چهار فعالیت آسان در خانه در طول روز را برایتان معرفی می کنیم:

  • جعبه جاده : جعبه کارتونی را صاف کرده و یک جاده روی آن نقاشی کنید. ماشین ها ، کامیون ها و سایر اسباب بازی ها را برای بچه ها اضافه کنید تا یک شهر بسازند.
ترسیم جاده بر روی جعبه باز شده
ترسیم جاده بر روی جعبه باز شده
  • سطل شستشوی اسباب بازی: به بچه های خود اجازه دهید اسباب بازی های پلاستیکی و قابل شستشو خود را بشویند. اسفنج ، حوله و مواد شوینده مخصوص کودکان اضافه کنید.
سطل شستشوی اسباب بازی
سطل شستشوی اسباب بازی
  • نقاشی برروی ضایعات : برخی از موادی که قابلیت بازیافت دارند را پیدا کرده و به کودکان خود اجازه دهید آنها را نقاشی کنند. بچه ها عاشق نقاشی اشیا تصادفی و ساختن خلاقیت های زیبا از روی آنها هستند. می توانید از مطالبی که در رابطه با آموزش نقاشی به کودکان منتشر نموده ایم کمک بگیرید.
نقاشی برروی ضایعات
نقاشی برروی ضایعات بازیافتی
  • مسابقه بر چسب ها: اشکال، حروف، اعداد، کلمات یا مشکلات ریاضی را روی نت های چسبناک بکشید و آنها را در اطراف خانه پنهان کنید تا کودک شما آنها را پیدا کند. سپس از کودک بخواهید تا آنها را روی یک “تابلو” که روی دیوار آویزان است قرار دهد.

بیشتر بخوانید : چگونه الفبا را به کودکان پیش دبستانی آموزش دهیم؟

مسابقه برچسب ها
مسابقه برچسب ها

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.