Take a fresh look at your lifestyle.

چه کشور هایی از روش اعدام در ملاء عام برای مجازات خاطیان استفاده می کنند

 

طبق سازمان عفو عمومی بین الملل ، کشور های زیر هنوز از روش اعدام در ملاء عام استفاده  می کنند. اگرچه مجازات از طریق اعدام در طول تاریخ پیشینه ای دور و دراز دارد اما در اکثر مناطق اعدام نوعی مجازات است که از از نظر اجتماعی مورد قبول واقع شده است. اغلب در این نوع مجازات فرد متخلف به دلیل جرمش در محضر عموم به قتل می رسد. طبق گزارش سازمان عفو عمومی بین الملل در سال 2012 ، کره ی شمالی ، عربستان صعودی ، ایران و سومالی  کشور هایی هستند که از این نوع مجازات استفاده می کنند.

اعدام ملاعام
اعدام ملاعام

ایران:

در دوران حکومت قاجار (1785-1992) مجرمان را با دار زدن ، کوبیدن به دیوار ، سوزاندن زخم ها با شعله ی شمع و خفه کردن با قالی مجازات می کردند. در رژیم پهلوی ، این نوع مجازات در ملاء عام انجام می شد. اعدام در ملاء عام در (1979-1925) در ایران رواج پیدا کرد.برای نمونه این نوع مجازات با دار زدن انجام می شد. در زمان اعدام ، فرد مجرم قبل از مرگش در حضور مردم روی یک سکو می ایستاد. اگرچه ایران اعلام کرده که اعدام در ملاء عام از سال 2008 منسوخ شده اما هنوز رسانه ها اخباری از این قبیل را گزارش می کنند.

اعدام ملاعام
اعدام ملاعام

عربستان صعودی:

عربستان صعودی اعلام کرده که هنوز از روش اعدام در ملاء عام استفاده می کند. طبق قوانین شرعی عربستان صعودی ، اعدام در ملاء عام یک مجازات کاملا شرعی است. طبق دولت صعودی ، در سال 2011 اعدام 26 نفر گزارش شده است.  طبق گزارش سازمان عفو عمومی بین الملل در سال 2013 امار به 79 تن رسید. هم چنین در طول سال های 2015 و 2016 امار به 175 نفر رسید. و تنها در روز 2 ژانویه 2016 ، 47 مورد گزارش شده است.و سیاست بین الملل به نوع رفتار ان ها اعتراض کرد.

اعدام ملاعام
اعدام ملاعام

کره ی شمالی:

کره ی شمالی از نظر مجازات یا اعدام در رتبه ی ششم قرار دارد. این کشور اعدام را به تخلفاتی از قبیل : قتل ، تجاوز جنسی ، مصرف دارو های نامشروع و … اختصاص داده است. طبق گزارشات    کره ی شمالی حکم عدم استفاده مجازات با اعدام را در سال 2007 بعد از ممنوعیت ان در سال 2000 به دلیل انتقاد از جانب دیگر کشور ها پذیرفت. در سال 2009 ، اعدام 1193 تن گزارش شد و این نوع مجازات با مرور زمان افزایش پیدا کرد. در سال 2010 ، اعدام 60 نفر تخمین زده شده است. در حالی که در 3 نوامبر 2013 جونگ انگ ایبو اعلام کرد که 80 نفر به دلیل تخلفات جزئی به اعدام محکوم شدند. طبق سازمان عفو عمومی بین الملل ، زندان های سیاسی کره ی شمالی محل اعدام است.

اعدام ملاعام
اعدام ملاعام

سومالی:

اعدام در سومالی عملی فانونی تلقی می شود. در ان جا مجرمین را با تیرباران اعدام می کنند. این نوع مجازات برای مجرمین با تخلفات سنگین مانند خیانت یا سرکشی انجام می شود. در سال 2011 ، 3 سرباز در سومالی اعدام شدند اما امار نشان می دهد که تعداد بیشتر از آن بوده است.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.