معنی your security code changed در واتساپ

پيام security code changed در واتساپ چه معنایی دارد

در این نوشته قصد داریم بگوییم دیدن پیام security code changed چیست و چه زمان هایی ارسال می شود.

حتما دیده اید که گاهی پیام security code with … changed در صفحه چت واتساپ شما با برخی افراد دیده می شود. معنی ان این است که کد امنیتی شما تغییر کرده است. اما این پیام در چه مواقعی ارسال می شود؟ با بخش تکنولوژی سایت مینویسم همراه باشید تا پاسخ سوال خود را دریافت کنید و ببینید آیا این پیام نگران کننده است یا نه و چگونه می توان ارسال آن را متوقف کرد.

 

معنی جمله your security code changed در واتس اپ

کد امنیتی در واتس اپ تغییر کرده است. چه مفهومی دارد؟ تمام چت ها و تماس ها در واتس اپ رمزگذاری شده است. هر چت کد امنیتی مخصوص به خود را دارد که کاربران می توانند آن را در قسمت «جزئیات تماس» (Contact Details) ببینند و برای هر چت این کدها منحصر به فرد خواهد بود. گاهی اوقات کاربران واتس اپ پیام “Security code has changed.” «کد امنیتی تغییر کرده است» را دریافت می کنند. مفهوم این پیام چیست؟

 

چه زمان هایی پیام security code changed را دریافت می کنیم؟

security code changed در واتساپ چیستمعمولاً چند دلیل وجود دارد:

  • یا کاربری که با او صحبت می کنید پیام رسان واتس اپ را دوباره نصب کرده است
  • یا گوشی و شماره خود را تغییر داده است.
  • مخاطب شما بیزینس واتساپ نصب کرده است.
  • مخاطب شما پیام های چت شما را پاک کرده است.
  • اگر بعد از استفاده از واتس اپ وب لاگ اوت logout کرده باشید این پیام برای شما و تمامی مخاطبانتان ارسال می شود.

اگر شما هم گوشی تلفن خود را عوض کنید، طرف مقابل شما همان پیام را دریافت می کند. در کل جای نگرانی نیست. اما اگر نگران هستید، می توانید کد امنیتی خود را با کد امنیتی مخاطب مقایسه کنید – آنها باید یکسان باشند (به بخش “اطلاعات تماس” – Contact Information مراجعه کنید). این کد را می توان هم به صورت کد QR و هم به صورت شماره 60 رقمی در صفحه اطلاعات تماس پیدا کرد.

 

چگونه پیام security code changed را دریافت نکنیم

در برخی موارد، اگر این تنظیمات در پیام رسان غیرفعال باشد، کاربران هیچ پیامی در مورد تغییر کد دریافت نمی کنند. اکنون نحوه فعال یا غیرفعال کردن آن را نشان خواهیم داد.

  • واتس اپ را باز کنید.
  • روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
  • “تنظیمات – Settings”
  • “حساب – Account “
  • “امنیت – Security”

فعال یا غیرفعال کردن را انتخاب کنید. با غیرفعال کردن این گزینه پیغام نمایش داده نمی شود. اما این به این معنی نیست که پیام های شما دیگر رمزگذاری نمی شوند بلکه فقط در صورت تغییر آن ها دیگر پیامی برای شما یا مخاطبتان ارسال نمی شود.

معنی your security code changed

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.